با من حرف می زد و اینقدر به عنوان کلاس پنجمی خوب حرف زد که از خودش و مادرش اجازه ضبط گرفتم، نگاه واقع بینانه مادر به اتفاقات علی رغم "پوششی" که بسیاری آنرا در Blacklist می گذارند گویای یک پیام شفاف است = "قدرت".
"باید قوی شویم"،
و حتما این فرمان تاریخی را خوب به یاد دارید.
اهمیت قدرت، خارج از محاسبات دیپلماسی و نظامی، یک امر روانشناسی و نیازی روانی است که بسیاری مواقع ناخودآگاه عمل می کند! یعنی فرد بدون آنکه علتش را بداند، به شخص یا سرزمینی علاقه مند است. رد علاقه مندی عجیب و غریب عده ای را به غرب وحشی و در راس آن آمریکا را اینجا جستجو کنید. "وقتی باور کرده اند غرب قدرتمند است"! مهم نیست این تصور چقدر با واقعیت تطبیق دارد بلکه مهم، "باور" است! او توانسته طی سالها پس از جنگ دوم جهانی با کمک تهدید و ارعاب و تبلیغ و دروغ پردازی و در سالهای اخیر بسیار حرفه ای تر و از طریق جنگ شناختی و نظامی و البته با ابزار علم و تکنولوژی، این باور را در نگاه ها رقم بزند، که قدرتمند است!
قدرت از جمله نیازهای پنجگانه و اصلی انسان هاست که می تواند بدون آنکه نیازی به تلاش و آموزش و تشریح باشد، کودکی را به تسلیم وادارد!
کم نداریم کودکانی را در همین سن، که آرمان و آرزویشان شده یوس آنجلس و لندن و پاریس و این روزها، سئول!
فقط در دو مرحله پاسخ مقتدرانه ایران در وعده های صادق، نگاه خیلی از کودکان را معطوف خود کرد که ما قدرتمندیم و دیگران از ما کمک می خواهند! و همین کافی بود تا به چشم تغییر نگاه را در افراد مختلف ببینم که
"ما ضعیف نیستیم، قدرتمند و شایسته احترامیم"
در امر تربیت کودک هم، والدین باید به عنصر قدرت و اقتدار توجه ویژه داشته باشند، به یاد داشته باشیم ما برای اثرگذاری تربیتی در خانواده و جامعه به نفوذ کلام نیازمندیم و آن وابسته به متغیر پراهمیت "قدرت" است. به لحاظ انسان شناسی، آدم ها نگاهشان را به مرکز قدرت می چرخانند و کلام و رفتار او را می شنوند و می بینند و در نهایت اثرمی پذیرند و الگو می گیرند. اساسا قدرت، احترام می آورد و همواره اولیا به آن نیازمندند.
چه چیز قدرت می آورد؟! پاسخ این سوال در میان حاکمان یک جامعه و متولیان یک خانواده، مسیر و جهت گیری آینده آنها را ترسیم می کند ...
"باید قوی شویم"
دهه فجر 🌸
آغاز برخاستن ایران قدرتمند
مبارک باد ✌️😊
✍زهراکیایی
✅
@afsarsalamati