📚 ﷽ 📚
🔹انبوهی از کتابهای بازاری تحتِ عناوینِ رازهای موفّقیّت و کلیدهای موفّقیّت و رازهای ثروتمند شدن ـ و چرندیاتی از این دست ـ پیشخوانِ بسیاری از کتابفروشیها را پُر کردهاند، و انسانِ نادان و حریص نیز روح و جان و وقتش را تقدیمِ آنها میکند بلکه به جایی و آرزویی برسد.
🔹بسیاری از این کتابها نه تنها راهگشا نیستند، که سمّ مُهلکاَند؛ مملوّ از القائاتِ خطرناک از قبیلِ: "آرزوپَروری کنید"، "آرزوهایتان را هر صبح و شام به خودتان تلقین کنید، تکرار کنید، تصوّرشان کنید، بر آینهٔ دستشویی لیستشان را بنویسید تا هر روز نگاهشان کنید"، ... .
🔹عجب مشتریهای میلیونی هم دارند ایندسته از رواننشناسانِ کاسب! سوراخِ دعا را خوب پیدا کردهاند! (بسیاری از اینان همان رَمّالانِ مُدرناَند، دزدانِ روح و رواناَند! و به چه راحتی انسان را از "حال" بیرون میکشند!). حقیقتاً حماقت و جهالت بیمرز و بیپایان است!
🔹راه موفّقیّت، یک کلام است؛ رابطهاَت را با رَبّت درست کن، رابطهاَت را با همین "یکی" اصلاح کن، با "یکی" کار کن و "یکی" را پاس بدار. همین! هر امرِ دیگری تحتالشّعاعِ همین "یکی" است. اصلاحِ هر چیزی تابعِ اصلاحِ رابطهاَت با همین "یکی" است.
ذهنِ خود را مشتّت نکن، به بیراهه نرو، اسیرِ کثرت نشو؛ که آن شبکهٔ تارِ عنکبوتی، پیچیده و کُشنده است.
🔹باید انسانی ساخت ـ و این امرِ حیاتی از خودِ ما شروع میشود ـ که خالی از بیماریهای وخیمِ روحی، خالی از حرص و طمع و نفسپرستی است، انسانی نورانی که از چشمهٔ خویش مینوشد.
🔹متأسّفانه در جامعۀ امروز، جاهلیّت به شکلی مدرن و با رنگ و لعابی معنوی در قالبِ روانشناسیهای نوظهور بازگشته و برای بیتوفیقان از سفرۀ قرآن و عترت و واماندگان از سلوکِ حقیقیِ مکتبِ انبیاء، زینت یافته و دلِ ایشان را تسخیر نموده.
🔹از اجزای لایَتَجَزّیِ این رواننشناسهای نوپای مدرن ـ که اتّفاقاً از جاذبههای این مکاتبِ انحرافی است ـ کهانت و سِحر است که در تار و پودِ آنها تنیده شده، امّا نه به نامِ کهانت و سِحر بلکه به نامهای دهانپُرکن و فریبنده چون طالعبینی و هالهخوانی و جرّاحیِ کالبدِ اثیری و تجسّمِ خلّاق و فرارواندرمانی و پاراپسیکولوژی و سایمنتولوژی و برونفکنیِ روح و ارتباط با فرشتگان و چاکرادرمانی و دیدنِ زندگیهای گذشته و خلقِ اجسام و ارتباط با کالبدِ اختری و سفر به جهانِ اثیری و غیره و غیره؛ که همهٔ این حوزهها ـ گرچه فوایدی اندک برای بعضی ممکن است داشته باشد، اما ـ نوعاً خیری در آنها نیست و مثلِ خَمر ضررش بیشتر از منفعتِ آن است و از صراطِ مستقیمِ الهی ـ که در قرآن و عترت ترسیم شده ـ فرسنگها فاصله دارد، و روحِ این مسایل با آن بندگی که قرآن توصیف میکند نمیسازد و نوعاً متضمّنِ سلوکالیالنّفس و "خودخدایی" است و به نور ختم نمیشود و سراسر ظلمت است.
🔹"حَسبُنا کِتابُ الله و عترة الرّسول". آب در کوزه و ما تشنهلبان میگردیم؛ یار در خانه و ما گِردِ جهان میگردیم.
@sulookmanavi