ارسالی همسنگران عزیزمون 🌷
نمیدانم چقدر با مقوله فرهنگ سازی آشنایی دارید و یا تسلط دارید. عموم جامعه باید بدانند در دنیای اطرافشون چه اتفاقاتی در حال رقم خوردن است و یک مسلمان باید هوشیار و بیدار باشد و البته زمان سکوت در مقابل دشمنان نیست و باید حمله کرد.
تصور کنید افرادی را که یکی کت و شلوار پوشیده، دیگری عبا و عمامه و شخصی تاپ و شلوارک، شخصی چادر و فردی دیگر شلوار زاپدار و پسری عکس مستهجن روی لباسش و جوانی کلمه یا حسین چاپ شده روی پیراهنش.
این افراد آیا فرهنگشان در حالی که در یک کشور شهر و محله هم باشند یکی است؟
این موضوع یک مثال بود، همه چیز میتواند بر فرهنگ ما اثر بگذارد، حتی تعطیلی شنبه ها که دقیقا برنامه دشمنان است و متاسفانه مجلسیان ناآگاهند اگر عمدی در کارشان نباشد.
شنبه و یکشنبه برای یهود و مسیح است نه برای مسلمانان.
پول و ثروت دین مارا نشانه رفته.
ایمانمان اینقدر محکم است که دینمان را به دنیا میفروشیم 😠😭
برای دشمنی با اسلام و امام زمان هر نقشه ای را اجرا می کنند، از آندلسی کردن و لخت و عریانی ناموس مان تا تعطیلی شنبه ها و توسعه مشروب و مواد مخدر و دزدی ها و فرش کاخ سعد آباد و توطئه گرانی بنزین و شایعه سازیها و تحریفها یی مانندبدنیا آمدن نوه رهبر در خارج و هزاران دروغ دیگر، البته، البته بدست خائنین و منافقین داخلی.
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲
🇮🇷🇵🇸
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴