#خواستگار_مناسب
سلامیخواستگاری برام پیش اومده ک از نظر تحصیلی و شغلی،اجتماعی و مالیجایگاه خوبی دارن.از نظر مذهبی هم شنیدم ک خوبن،هنوز ندیدمشون.ولی صداشونو شنیدم ،دیدم ک لهجه ترکی دارند.تو روستا زندگی میکردند و الان حدود ده سالی هست ک برای کار و تحصیل اومدن تهران.دو دل شدم تو قبول کردن،میترسمبعدا خجالت بکشم از لهجه اشون.
حسمیکنم بعد شنیدن صداشون ذهنم پس میزنه،ذوقی برای دیدنشون ندارم.
ما خودمونم ترکیم ولی لهجه نداریم.
ب نظرتون ندیده رد کردن اشتباهه؟چیکار کنم؟
مامانم میگن بگو ن ،خاهرم میگن ندیده رد نکن.
و این رو هم عرض کنم ک ما تو ی سایت خوسازی و مذهبی اشنا شدیم،ک ایشون بنده رو چندین بار توسط مدیر سایت خواستگاری کردند،و اصلا ن شماره همو داریم و ن دوست هستیم،فقط با توجه ب نظراتی ک داخل سایت میذاشتیم ی شناخت اجمالی پیدا کردیم همین.
من خودم ۲۵ ساله لیسانسههستم،تا الانم خواستگار خوبی نداشتم.ینی تا الان کسی رو راه ندادیم خونه. همهتلفنیردمیشن.میترسم مورد خوبی دیگ نیاد. از یطرفم میگماینطرز فکر گمان بد ب خداست.
خواهش میکنم کمکم کنید،منتظر جوابم هستند😔🌸
🌹🍃 پاسخ
#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم
#علاءالدین
سلام خدمت شما خواهر گرامی، بسیار عالی که از کمک مشاور استفاده کردید.
به طور کلی در بحث راه دادن خواستگار به این چند نکته توجه داشته باشید.
اولین و مهم ترین نکته این هست که هیچ انسان کامل و بی عیب و نقصی به جز معصومین علیهم السلام نیست که ما انتظار داشته باشیم چنین فردی به خواستگاری ما بیابد، پس انتخاب همسر و دقت در انتخاب به چه معناست؟ به این معنا که اولا ما پیش از ازدواج شناخت کاملی از نقاط ضعف و قوت طرف مقابل پیدا کنیم و بررسی کنیم که
۱. اولا نقطه ضعف جدی که در اساس رابطه زناشویی اخلال ایجاد میکند در فرد نباشد مثل انحرافات اخلاقی و روابط گسترده پیش از ازدواج، داشتن عقاید انحرافی یا خلاف دین و اصول الهی، یا بعضی رذائل اخلاقی مثل عصبی بودن شدید ، درغگویی زیاد و ...
۲.بقیه نقاط ضعف او را بشناسیم، راهکار های چگونگی رفتار کردن برای به حداقل رساندن این آسیب ها را بشناسیم، در مجموع نقاط قوت فرد را پررنگ تر از نقاط ضعف ببینیم و او را با همه نقاط ضعف و قوت دوست داشته باشیم و خودمان با چشم باز انتخاب کنیم تا بعدا بتوانیم روابط زناشویی مثبت و پایداری بسازیم که خودمان و فرزندانمان در زندگی احساس آرامش و خوشبختی کنیم.
البته شاید با وجود تلاش فراوان باز نتوانیم همه ویژگی های فرد را بشناسیم، اما وظیفه داریم تا جایی که که در توان ما هست، این شناخت را کامل تر کنیم و از طرفی هر چه با شناخت کامل تری وارد ازدواج و زندگی مشترک شویم، آمادگی ما برای روبه رو شدن با مشکلات زندگی بیشتر خواهد بود، پس تا جایی که میتوانیم باید در سه فرآیند شناخت پیش از ازدواج یعنی ۱. گفت و گو ،۲. تحقیق و ۳.مشاوره ، آگاهی جامعی از طرف مقابل به دست آوریم و در سراسر این مسیر به خدا توکل کنیم و از او بخواهیم تا ما را به سمت انتخابی درست هدایت کند. برای آشنا شدن با این مسیر و چگونگی عملکرد در شناخت پیش از ازدواج توصیه می کنم حتما صوت های هنر انتخاب همسر از استاد پور احمد تا دریافت کرده و با دقت گوش دهید همچنین بقیه پاسخ هایی که در کانال با هشتکهای خواستگار مناسب یا شناخت پیش از ازدواج قرار داده شده را جستجو کنید و با دقت مطالعه کنید اگر تاکنون خواستگاران زیادی را به صورت تلفنی رد کردهاید، امکان دارد سخت گیری های غیر واقع بینانه پذیرش خواستگار در شما یا خانواده محترم وجود داشته باشد، پیشنهاد می کنم در مورد این فرد با تحقیقات اولیه و شناخت کلی حداقل یک جلسه صحبت کنید و اگر به هیچ عنوان از قیافه یا لهجهی فرد خوشتان نیامد، پاسخ منفی بدهید ولی حتی اگر دیوگاهی خنثی داشتید، پیشنهاد میشود تا دو یا سه جلسه روند را ادامه دهید تا به کامل تر شدن شناخت، دیدگاه شما اعتبار بیشتری پیدا کند.
به هر حال برای برگرازی جلسه اولیه،نیاز به پسندیدن صد در صدی نیست، و وقتی با کسی ملاقات و صحبت میکنید به معنای این نیست که قرار هست حتما به او جواب مثبت دهید،بلکه تازه فرایند شناخت شروع میشود،ممکن هست به پاسخ منفی برسد یا مثبت، ملاقات اولیه در پی شناخت کلی و تحقیق اولیه صورت میگیرد با این هدف که ویژگی های کلی فرد با شرایط خود شما و ملاک های شما هم خوانی ۶۰ درصد به بالا داشته باشد.
در ارتباط با حرف های دیگران هم این انتخاب با شماست که نه فقط در انتخاب همسر بلکه در همه انتخاب های ریز و درشت زندگی بخواهید بر اساس حرف مردم زندکی خود را پیش ببرید یا بر اساس صلاح خود و نگاه صحیح به زندکی و انتظارات معقول! چون مردم در هر شرایطی به هر حال حرف هایی برای گفتن خواند داشت...
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob