❇️ پیش از انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، بارها در جلسات حضوری و مطالب منتشره بیان شد که این انتخابات، صرفاً انتخاب یک رئیسجمهور برای ایران نیست بلکه سرنوشت میانمدت ایران، مقاومت در منطقه و تقابل تمدنی در جهان است.
بارها گفته شد اگر جریان
#نفوذ وابسته به غرب به جایگاه تصمیمسازی دست یابد، دشمن حتی ثانیهای از آن را برای اعمال حداکثر دشمنی از دست نخواهد داد و شرایط سخت و صعبی پدید میآید.
آنچه امروز و پس از این در منطقه رخ میدهد، مستقیما حاصل نتیجهی انتخابات ریاستجمهوری است!
البته از خط نفوذ غیر از این انتظار نمیرود که در میانهی جنگ همهجانبه و ترکیبی، علنا از خلع سلاح حرف بزند و سنگ توسعهی پایدار را به سینه بزند.
اما تمام کسانی که با خط غلطی که در انتخابات به جامعه دادند و با برچسبزنیهای بیانتها به جریان انقلابی باعث شدند گروهی از مرددین، تحجر و انجمن حجتیهای بودن را باور کرده و رأیشان به نامزد اصلح نرسد؛ در تمام مسائل حال و آینده شریک هستند، ولو که سالها برای حضرت سیدالشهداء منبر و مداحی کرده باشند.
🇮🇷کانال تبیین برای بیداری و آگاهی
لطفا با دعوت از دوستان خود با لینک زیر همراه ماباشید
http://eitaa.com/taaben