⭕️🔻جنگ رسانه را با آمدن رسمی ترامپ بطور جدی و آشکار آغاز کردهاند!
⚡️تعارف را کنار گذاشته اند و رسما با دوتصویر در صفحه آغازین و عبارات زیر عکس ها میخواهند در ذهن مخاطب اینگونه ثبت کنند که خسارت محض، جلیلی ست و ظریف قرارست در اجلاس داووس سوئیس معجزه کند و همه مشکلات را حل کند.
🔺️ربط پرونده کرسنت به جلیلی در حالیکه متهم و مجرم پرونده بطور آشکار کسی دیگر است نشان ازین است که آنانکه هنوز در انتخابات مانده اند این جماعت هستند اما کینه شان را از آنانکه در مقابل فساد ایستاده اند نمیتوانند فراموش کنند و البته که بنظر میرسد وضعیت پرونده کرسنت به جای حساسی رسیده که جیغ متهمان حسابی بلند شده است.
⚡️اما اینکه یک مقام غیرقانونی را بفرستند سوئیس برای مذاکره با غربی هایی که در باتلاق اوکراین و فضاحت اسرائیل گرفتار آمده اند، جای شک و تردید عجیبی ست.
🔺️نویسنده سرمقاله اجلاس داووس معتقد است فعالان اقتصادی و تجاری مهمی آنجا می آیند و اینکه تصور کنیم غربی ها بدنبال تقسیم جهان میان خودشان هستند توهم توطئه است!
⚡️احسنت به این همه برهان و نبوغ؛
ما هم منتظریم جناب ظریف همانجا با یک توئیت درهای جهان را بروی ما بگشاید و با یک مصاحبه نمایشی تمام مشکلات را حل کند!
🔺️اعتماد به بنفسی که اصلاح طلبان در سیاست دارند را اگر پای خرزهره میریختند سالی دوبار زعفران میداد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی