💢 رحیمی معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس در همایش جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز ضمن گرامیداشت چهل و سومین سالگرد گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت : قطعا خانواده رزمندگان اجرشان کمتر از خود آنان نیست زیرا نبود و فقدان پدر خانواده در زندگی مشکلاتی را برای خانواده بوجود می آورد.
🔹 نماینده عالی دولت در شهرستان طبس بیان کرد: استقامت و پایداری مردم ما در دوران دفاع مقدس و سپس بعد از آن موجب شد تا ما پیروز شویم و امروز به جایی رسیده ایم که در زمینه دفاعی کسی جرات حمله به ما را ندارد و تمام ناوهای جنگی آمریکایی در خلیج فارس باید به زبان فارسی صحبت کنند.
🔹وی افزود: امروزه برا خنثی کردن توطئه های دشمن باید جهاد تبیین را در دستور کار قرار دهیم و دستاورد های نظام را برای نسل جدید یادآور شویم.
🔹 وی در پایان تصریح کرد: دشمن دنبال ایجاد دو قطبی سازی با موضوعات مختلف حجاب و بی حجاب، انقلابی و ضد انقلاب و ... در جامعه است لذا اتحاد ملت ما اصل مهمی است که باید به آن توجه شود.
به کانال
#طبس_ما بپیوندید👇👇
🔺
@tabasma 🌴
#طبس_ما 🌴