🔴موجسواری جاهلانه را متوقف کنیم!
✍🏻
#کبری_آسوپار در
#جوان نوشت
🔻فیلم و عکسهایی در پیامرسانهای مجازی از نحوه تبلیغات کاندیداها در شهرهای مختلف دست به دست میشود که نشانههای خوبی برای نمایش سطح فرهنگ و دانش سیاسی جامعه نیست. نمایش رقاصیها، تجمعهای سیاسی به صرف شام، دادن سبد کالای خوراکی، گذاشتن قرار آشنایی با کاندیدا در سالن آرایش و زیبایی، دادن وعدههای عجیب، راه انداختن ستاد کبابخوری، سجده بر کاندیدا و کلی اتفاقات عجیب و دون شأن فرهنگ سیاسی، همه گزارههایی است که در فیلمهای تبلیغاتی دیده میشود. چه چیز باعث میشود تبلیغات سیاسی سمت و سویی مبتذل و زرد پیدا کند؟ فقط کاندیدای موردنظر مقصر است یا باید نقشی هم به مخاطبان قائل شد؟
🔻جشن تجملاتی افتتاح ستاد انتخاباتی غلامرضا تاجگردون در گچساران چرا برگزار میشود؟ برای آنکه مخاطب جذب کند و حضور پر تعداد مردم هم نشان میدهد که موفق شده است. او هم اکنون نماینده مجلس است، یعنی از همین شیوههای لاکچری و مبتذل نتیجه هم گرفته است. پس طبیعیست که مجدد هم آن را تکرار کند. اگر کاندیدای مورد نظر از ابتذال تبلیغاتی نتیجه نگیرد و کسی برای زردبازی او هورا نکشد و ضیافت انتخاباتیاش بدون مهمان باقی بماند، باز هم چنین خواهد کرد؟
🔻زهرا ساعی، کاندیدای نمایندگی مجلس از تهران است. تبلیغات افتتاحیه یک سالن آرایش و زیبایی با حضور او به عنوان کاندیدای انتخاباتی در فضای مجازی دست به دست شد تا نشان دهد شأن سیاستورزی و آمادگی برای نقش آفرینی در حوزه قانونگذاری کشور را میتوان تا سطح برگزاری جلسه سیاسی وسط لاک و رنگ مو و سشوار و رژ لب تقلیل داد! اگر خانمها از چنین نشستی در یک سالن آرایش استقبال نکرده و به تخفیف افتتاحیه این سالن اعتنایی نکنند و چنین نمایندهای را به بازی با کف نیازهای بانوان متهم کنند، آیا او بار دیگر این مسیر عوامفریبی را خواهد رفت؟
🔻عدل هاشمی کاندیدای دیگری است که تصویر سفرههای عریض و طویل غذایی که برای کسب رأی مردم پهن کرده و اقلام خوراکی که ستاد او بین ملت توزیع نموده، در فضای مجازی موجب اعتراض بسیار شد. اگر اقلام خوراکی ستاد انتخاباتی در گوشهای بماند و مردم نگیرند، اگر دور سفرههای شام و ناهاری که میاندازد، خالی بماند، آیا او یاد نخواهد گرفت که شأن ملت این نیست که رأی آنان را با شام و ناهاری بخرد؟ چرا باید از ابتذال انتخاباتی که اساس فهم سیاسی ما را زیر سؤال میبرد و به شعور ما توهین میکند، استقبال کنیم؟
🔻باید چه کرد؟ صریح و مصداقی باید از مردم خواست همایشهای انتخاباتی چنین کاندیداهایی را تحریم کنند. مهم نیست این کاندیدا چه سمت و سویی دارد؛ موافق سیاسی ماست یا مخالف؛ اصلاحطلب است یا اصولگرا؛ رأی دادن به او باید تحریم و حضور در همایشهای انتخاباتیاش باید قبیح شمرده شود. باید یاد بگیریم کاندیدایی که به جای ارائهی برنامه عملیاتیاش برای حضور در مجلس، ستاد کباب خوری و تجمع رقاصی و سفره غذا میاندازد، در حال توهین به ماست و اجازه ندهیم کسی به ما توهین کند.
🔻کاندیدایی که اینگونه رأی جمع میکند، روی جهل مردم سوار شده است. برای مقابله با او، راهی جز آگاهی مردم نیست که رأیشان را به سفرهای نفروشند. اگر از کارش نتیجه نگیرد، انجام نمیدهد. کاندیدای مجلسی که مسیر تبلیغاتش به جای معرفی و ارائه برنامه، از سفره غذا و تجملات و آرایشگاه میگذرد، خود جاهل است و میکوشد با قرار دادن مردم در جوزدگی انتخاباتی، آنان را با جهل خود همراه کند. ما با عدم استقبال خود باید این موجسواری جاهلانه را متوقف کنیم.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f