♨️ رد پای خیانت؛ از سبد کالا تا دختر آبی
🔺چرا خبرگزاری خبرآن لاین وابسته به تیم انتظامی و علیرضا معزی (دو مدیر ارشد دولت)، دروغ "صدور محکومیت قضایی علیه مرحومه "سحر خدایاری" را منتشر کرد، آب به آسیاب دشمن ریخت و موجب به صف کردن طیفی از نمایندگان و روزنامه ها و سلبریتی ها شد؟
|به همان دلیل که بعد از نقش آفريني هاي گسترده منافقين و سلطنت طلبها در سناریوی دختر آبي، "مورگن اورتگاس" سخنگوي وزارت خارجه آمريكا از پس پرده آفتابی شد| اورتگاس در نشست خبري، با لباس آبی و تصاويري از سحر خداياري شرکت کرد!
و نیز به همان دلیل که خبر آن لاین 19 بهمن 1392 (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرم آور توزیع سبد کالا) در تحلیلی وقیحانه، با عنوان "جایزه بهترین کارگردانی برای حسن روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی" نوشت: روحانی این ازدحام و دعوا و مرافعه و له شدن زیر دست و پا را پیش بینی می کرد و برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت|
موضوعی که وندی شرمندی درباره آن گفت دولت ایران با توزیع غذا بین مردم فقیر جامعه خود خواست نشان دهد کاهش هدفمند و محدود تحریمها، تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است!
📰محمد ایمانی، عضو شورای سردبیری کیهان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🏴
eitaa.com/joinchat/1887830016Ca0751285a2
✔️ ناگفته ها را اینجا بخوانید☝️