#مرزبندی_با_دشمن
#رسانه
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅
کمک تشکیلات خودگردان به رژیم اسرائیل
🔶 تشکیلات خودگردان فلسطین، یک بخش امنیتی دارد که ریاست آن برعهده «ماجد فرج» است. شناخت این شخصیت بسیار مهم است. ماجد فرج دو سال پیش با یائیر لاپید، وزیر خارجه رژیمصهیونیستی دیدار کرد. همان زمان این موضوع بسیار در
رسانههای این رژیم سروصدا کرد. ماجد علیرغم اینکه شخصیت نسبتا منفوری در کرانه باختری است ولی بهشدت با
صهیونیستها همراه است و نقش پررنگی در این وضعیت دارد. علیرغم اینکه محمود عباس در سالهای اخیر در بعضی وقتها همکاریهایش با اسرائیل را کم و زیاد کرده، وقتی موضوع به کتائب(گروههای نظامی) در جنین، نابلس و رامالله میرسد، همکاری امنیتی -که مسئولیتش با ماجد است- به اوج خود میرسد. تشکیلات خودگردان رشد گروههای کتائب در کرانه باختری مخصوصا آنهایی که به جهاد و حماس نزدیکند را تحمل نمیکند زیرا این گروهها را از منظر ماهیتی، روش و طرفدار، رقیب خودش میداند.
🔶 مساله اصلی در کرانه باختری «امنیت» است. کرانه باختری به 3 قسمت A و B و C تقسیم شده است. جمعیت غالب منطقه A
فلسطینی است و مسائل امنیتی و اداریاش در اختیار تشکیلات است. منطقه B بخش اداریاش در اختیار
تشکیلات خودگردان است ولی بخش امنیتی رسما در اختیار رژیمصهیونیستی است. منطقه C هم بهطور کامل در اختیار صهیونیستهاست. همکاری جدی تشکیلات با اسرائیل مخصوصا در منطقه A شکل میگیرد. بهعنوان مثال در جنین نیروهای تشکیلات ابتدائا کار اطلاعاتی انجام میدهند و بعد این دادهها به سرویسهای امنیتی اسرائیل منتقل و درنهایت عملیات از سوی اسرائیلیها اجرایی میشود.
🔶 تشکیلات به واسطه فلسطینی بودن و شناختی که از منطقه دارد، کمک بسیار بزرگی برای رژیمصهیونیستی است. به شکلی
تشکیلات بازوی صهیونیستها برای تامین امنیت و مقابله با گروههای مقاومت در کرانه باختری است و هزینههای اطلاعاتی و مالی را از روی دوش اسرائیلیها برمیدارد. این موضوع برای آنها بسیار مهم است. البته در بعضی مواقع همکاری طرفین کاهش پیدا میکند اما وقتی قضیه جدی میشود و گروههای مقاومت وارد فاز نظامی میشوند، تشکیلات ورود خیلی جدیتری میکند و همکاری خیلی جدی میشود.
🔶 صهیونیستها اهرمهای فشار زیادی در دست دارند تا زمانی که تشکیلات به وظایف امنیتی خود بهدرستی عمل نمیکند، از آنها استفاده کنند. یکی از آنها اقتصاد است. بودجه تشکیلات باید در کنست (پارلمان)
رژیمصهیوینستی به تصویب برسد. حتی کمکهای بینالمللی در ابتدا باید به دست اسرائیل برسد و از آنجا به تشکیلات خودگردان تحویل داده شود. لذا اسرائیلیها به سادگی میتوانند خیلی از این کمکها را تعلیق یا بودجه را چند ماه تعلیق کنند. این کار را قبلا هم کردهاند و دو ماه بودجه به تشکیلات ندادند. این نشاندهنده وابستگی کامل تشکیلات به رژیمصهیونیستی است. در صادرات هم این وابستگی وجود دارد و صادرات با کنترل صهیونیستها انجام میشود. لذا از نظر
اهرم فشار، رژیمصهیونیستی یک
کنترل تمامعیار دارد.
🔶 یکی از نگرانیهای رژیمصهیونیستی،
جانشین محمود عباس است. گزینههایی برای جانشینی مطرح است که یکی از آنها ماجد فرج است. این گزینهها پرستیژ، توان اجرایی و جایگاه محمود عباس را ندارند و این یک دغدغه برای اسرائیل است. اگر شخصی بهتر از او وجود میداشت، به بهانه پیری و بیماریاش حتما جایگزین او را انتخاب میکردند که به روز مبادا هم نرسد و بتواند فضا را کنترل کند. آینده تشکیلات مایه نگرانی رژیمصهیونیستی است. معلوم نیست این تشکیلات مفروض، چه تشکیلاتی است؟ چقدر قوی باشد و چه اختیاری داشته باشد ولی اینکه رهبر چه کسی باشد از موضوعات جدی اسرائیل است.
🔸
#به_قلم_اساتید: آقای محسن فائضی؛ کارشناس مسائل فلسطین
🆔
@tahlil_shjr