🔴جزئیات بیشتر از بزرگترین سرمایهگذاری در تاریخ صنعت کشور/ سرمایههای راکد به حرکت درمیآید
🔹صبح امروز عملیات اجرایی عملیات اجرایی ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی کشور با اعتباری معادل ۱۷ میلیارد دلار سرمایهگذاری با حضور رئیس جمهور آغاز شد.
🔹دولت برای تحقق رشد ۸ درصدی که برای سال ۱۴۰۱ پیشبینی کرده است نهتنها فقط به منابع بودجه چشم ندوخته است بلکه با طرحهای جدید خود قصد دارد نقدینگی را به سمت تولید هدایت کند تا هم رشد اقتصاد و سرمایهگذاری در بخش واقعی اقتصاد محقق شود و هم گامی برای کاهش نرخ تورم باشد.
🔹در طرح جدید دولت که بزرگترین سرمایهگذاری صنعتی تاریخ ایران محسوب میشود، قرار است سرمایهگذاری ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی برای توسعه صنایع کشور با استفاده از منابع کارخانههای سود ده داخلی، اجرایی شود.
🔹شرکتهای بورسی غالباً سودهای انباشته خود که بیش از حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد میشود را در بانکها سپردهگذاری میکنند، اقدامی که از نظر اقتصادی بهصرفه نیست و موجب رکود سرمایه در بانکها میشود.
🔹بررسیها نشان میدهد که سود عملیاتی شرکتها چند برابر سود غیرعملیاتی آنها است و این بدان معناست که شرکتها با به گردش درآوردن این منابع عظیم میتوانند عایدی زیادی نصیب سهامداران خود کنند.
🔹دولت سیزدهم قصد دارد در راستای هدایت نقدینگی به سمت تولید از طریق این شرکتها و سودهای انباشته و منابع آنها، سرمایهگذاری کلانی در دوران تحریم رقم زده و پولهای راکد در بانک را به نفع تولید و سهامداران به گردش درآورد.
🔹شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، مجتمع فولاد مبارکه، شرکت ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات و شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان به عنوان «گروه پیشرانان پیشرفت ایران» مسئولیت سرمایهگذاری در این ۴۸ پروژه بزرگ صنعتی را بر عهده دارند.
🔹۱۱ میلیارد دلار صادرات سالانه، تولید ۵۴ میلیون تن محصول معدنی، فلزی و پتروپالایشی، معادل ۲۰ میلیارد دلار درآمد سالانه پس از بهرهبرداری و ایجاد ۲۱ هزار شغل مستقیم و ۶۴ هزار شغل غیرمستقیم از جمله مزیتها و ظرفیتهای این پروژههای عظیم پس از بهرهبرداری است.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440