⚠️
#مهم
🛑 همانطور که سردار سلامی در خصوص لزوم پیشگیری گفتهاند این پیشگیری در سطوح عالی کارشناسی امنیتی و اجرایی در حال پیگیری است.
حقیقت این است که رویکرد پیشگیری از سه جهت اهمیت دارد:
۱. اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ نزدیک به ۴ ماه کشور را از تمرکز برای رسیدن به اهداف خود منحرف کرد که یکی از پیامدهای آن شکلگیری یک فضای منفی عمومی در جامعه بود که در بهمن و اسفند با اجرای چند پروژه مانند عفو عمومی رهبر انقلاب و توافقات منطقهای و بینالمللی تا حد زیادی ترمیم شد.
۲. بررسیها نشان میدهد در صورت وقوع اغتشاشات جدید ما شاهد
خشونت بیشتری خواهیم بود این مسئله از این لحاظ اهمیت دارد که حتی اگر استقبال مردمی خاصی از فراخوانها و ... صورت نگیرد حریف مانند همیشه دوز خشونت و ترور و خرابکاری را افزایش میدهد تا به قول تقی رحمانی، یکی از تئوریسینهای آشوب، "خط امنیتی شکسته شود". برای مثال سال گذشته نیز پس از اینکه مردم به فراخوانهای ضدانقلاب توجهی نکردند(خصوصا از نیمه دوم مهر به بعد) آنها علنا پلن تروریسم در جداره مرزی و حداکثر خشونت در شهرهای مرکزی با هدف اصابت انرژی آزاد شده از تروریسم مرزی به میدان آزادی تهران را اجرا کردند که نهایتا در نیمه اول آذر سرپنجههای تروریسم در اربیل، باکو، تلآویل، استانبول و وان قطع شده و کل برنامه اغتشاشات ۱۴۰۱ به پایان خط رسید.
۳. بسیاری از توافقات بینالمللی پس از فتنه ژینا به این دلیل بود که کشورهای دیگر به این نتیجه رسیده بودند که نظام تا چه حد مستحکم است و از سنگین ترین جنگ ترکیبی منطقه با موفقیت خارج شده است. طبعا شکلگیری فضای جدید ناامنی و خشونت در کشور ارسال پیامی منفی به کشورهای خارجی است.
🔹از این رو تصمیماتی به جهت پیشگیری از درگیر شدن کشور گرفته شده است. از جمله این موارد میتوان به محدود کردن اینترنت، تغییراتی در کیفیت و زمان بازگشایی دانشگاهها و فراخوان بازداشتیهای عفو خورده و هشدار به آنها برای عدم تکرار اقدامات گذشته(غالبا اینگونه بوده که افراد فعال در اقدامات ناامنساز دشمن سابقه کیفری حضور و ... را داشتهاند و با توجه به انهدام سرشبکههای ارادذل و اوباش، منافقین و تروریستهای کردستان احتمالا از ظرفیت این افراد و حتی برخی مهاجرین استفاده شود) اشاره کرد.
📡
#تحلیل_سیاسی_فرهنگی_اجتماعی
✅
https://eitaa.com/tahlilesiasy