🔰 مراسم تکریم و معارفه مدیر حوزه علمیه خراسان، پنجشنبه برگزار می شود
🔻مراسم تکریم آیت الله سید مصباح عاملی و معارفه حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان پنجشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۱ برگزار می شود.
🔹در این مراسم که آیت الله سید احمد علم الهدی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی سخنرانی خواهد کرد، از زحمات و تلاش های بیش از ۶ ساله آیت الله سید مصباح عاملی به عنوان مدیر حوزه علمیه خراسان از اسفند ماه ۱۳۹۴ تا مهرماه ۱۴۰۱ تقدیر می شود.
🔹در این مراسم که با حضور علما، اساتید و مدیران مدارس علمیه مشهد از ساعت ۹ تا ۱۱ در محل مدرسه علمیه عالی نواب برگزار می گردد، آیت الله سید مصباح عاملی به گزارشی از فعالیت های تحولی انجام شده خواهد پرداخت و حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط نیز به برنامه های مدنظر و پیش رو اشاره خواهد کرد.
🔹در این جلسه از همراهی و تلاش های ارزنده حضرت آیت الله مرتضوی و حضرت آیت الله رضازاده در دوره پیشین شورای عالی این حوزه تقدیر خواهد شد.
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۴ مهرماه 1401 در حکمی اعضای جدید شورای عالی حوزه علمیه مشهد مقدس را به مدت 5 سال منصوب کردند و با اشاره به جایگاه این حوزه «که در شمار برترین مراکز علمی جهان تشیع است»، آغاز دورهی جدید را اعلام فرمودند که بر همین اساس، در دومین جلسه این شورا حجت الاسلام و المسلمین علی خیاط به مدت سه سال به عنوان مدیر حوزه علمیه خراسان انتخاب شدند.
🌤«
اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
#طلبگی_عشق_است
@talabegeeshgast