✅ انقلابی ها رزومه ندارند!؟
یکصد روز از شروع به کار دولت مردمی آیت الله رئیسی گذشت که می توان گفت در این مدت کوتاه و علی رغم همه مشکلات به ارث رسیده از حاکمیت هشت ساله اخیر و چنددهه گذشته اصلاح طلبان و غربگرایان، اقدامات ارزشمندی انجام داده است که برخی به بار نشسته و آثار آنها قابل مشاهده است و برخی دیگر نیز درآینده نتیجه خواهدداد انشاءالله.
فراموش نمی کنیم که دولت سیزدهم، سرزمینی را تحویل گرفت که غربگرایان بیگانه پرست، آن را شخم زده ولی به جای کاشت بذر، مین گذاری کرده بودند که همین واقعیت، ضرورت اقدام محتاطانه را به عنوان یک اصل مدیریتی، فراروی دولت قرار داده است.
چندنکته بالا را به این جهت یادآورشدم که مخاطبان عزیز بدانند، هم از تلاشهای دولت برای سر و سامان دادن به وضع آشفته کشور مطلع هستیم، هم قدردان زحمات دولت هستیم، هم از مشکلات فراوان دولت اطلاع داریم و هم، به اقدامات دولت و بهبود اوضاع کشور و رفع مشکلات مردم در سایه خدمات و تلاشهای دولت سیزدهم و شخص آیت الله رئیسی امیدفراوان داریم.
مطلب دیگری هم که لازم است به آن اشاره کنم این است که اعتقاد دارم کشور را باید بانگاه تخصصی و مدیریت کارآمد متعهدانه اداره کرد، نه صرفا نگاه سیاسی، حزبی و گروهی.
و البته درکنار اعتقاد راسخ به اصل گفته شده، این واقعیت را هم نباید فراموش بکنیم که یکی از دلایل موفقیت اصلاح طلبان و اعتدالیون در اعمال سیاستهای خود و جذب و حفظ نیروهای میدانی، بکارگیری مدیران همسو در تمام لایه ها و سطوح مدیریتی کشور بود، به گونه ای که حتی یک راننده و خدمتکار یک بخش کوچک اداری را هم اگر همسو نبود بکار نمی گرفتند.
واقعیت غیر قابل انکاری که دولت مردمی آیت الله رئیسی نباید از آن و تبعات منفی آن غفلت نماید این است که در دهه های گذشته و به دلیل حاکمیت غربگرایان، فرصت خدمت و نقش آفرینی در عرصه های مدیریتی و تولید رزومه به نیروهای تنقلابی داده نشده است.
به نظر می رسد دولت سیزدهم برای ایحاد تحول در روندهای مدیریتی کشور، با دو مانع اصلی مواجه می باشد؛
۱_ بکارگیری مدیران اعتدالی اصلاحاتی برای اعمال سیاستهای دولت انقلابی و عدم استفاده از توانمندی های مدیریتی نیروهای انقلابی به بهانه نداشتن رزومه کاری که اگر جدی گرفته نشود باید نگران آینده و به نتیجه نرسیدن برنامه ها و تحقق تحولات مورد نظر بود.
۲_ ادامه سیاستها و رویکردهای دولت قبل در اداره کشور به ویژه در حوزه اقتصادی که برخی اخبار غیر رسمی، از حضور تعدادی از تئوریسینهای اقتصادی دولت قبل در برخی از شوراها و کارگروههای تصمیم ساز افتصادی خبر می دهد و نیروهای اتقلابی دلسوز به همان بهانه (نداشتن رزومه) از حضور در اینگونه تیم های کارشناسی و تصمیم ساز محروم می شوند که در صورت صحت و البته ادامه یافتن، بر تصمیم گیری های اقتصادی ناهماهنگ با سیاستهای دولت انقلابی دامن زده و بر حجم نگرانی ها خواهد افرود.
دولت سیزدهم باید این واقعیت را بداند که اگر عرصه برای نقش آفرینی نیروهای انقلابی باز نشود و راهبردها و سیاستها و البته مدیران مجری سیاستها تغییر نکنند، تحولی هم صورت نخواهد گرفت.!
باز هم تاکید می کنم که باید سرمایه های مدیریتی کشور بدون نگاه سیاسی حفظ شوند و از توان تخصصی و مدیریتی همه نیروها استفاده شود ولی نباید روشی بکار گرفته شود که نیروهای انقلابی توانمند، در دولت انقلابی هم مهجور بمانند.
@talangorsiyasi
#تلنگر_سیاسی
در
سروش
ایتا
بله