🎤👈 آیت الله سید محمدتقی موسوی
💙 به فكر افتادم كتابی درباره فواید دنیوی و اخروی دعا كردن براى تعجيل فرج بنویسم، ولى حوادث زمان و رويدادهاى دوران و ناراحتى هاى پى درپى، مانع از انجام اين كار مى شد.
💙 تا اينكه كسى را در خواب ديدم كه با قلم و سخن نتوان او را توصيف نمود، يعنى مولا و حبيب دل شكسته ام و امامى كه در انتظارش هستيم.
💙 ایشان را در خواب ديدم كه با بيانى روح انگيز چنين فرمود: اين كتاب را بنويس و عربى هم بنويس و نام او را بگذار: «مكيال المكارم فى فوائد الدعاء للقائم عليه السّلام».
💙 همچون تشنه اى از خواب بيدار و در پى اطاعت امرش شدم، ولى توفيق يارى ام نكرد، تا اينكه در سال 1330 ه ق به مكّه معظّمه سفر كردم.
💙 چون آنجا وبا آمده بود، با خداوند عهد بستم كه هرگاه مرا از مهلكه نجات دهد و بازگشتم را به سوى وطن آسان گرداند، تأليف اين كتاب را شروع نمايم.
💙 خداوند بر من منت نهاد و مرا به سلامت به وطن بازگرداند، پس به تأليف اقدام نمودم تا به عهدى كه با خداوند بسته بودم، عمل كرده باشم.
📚 مكيال المكارم، ج 1 ص 34
❌کپی با ذکر منبع👈
حاج شیخ جعفر توسلی