یوسی کوهن، رئیس سابق موساد امروز گفت که دولت اسقاطیل توانایی حذف مقامات ارشد حماس در خارج از کشور را دارد و این در نتیجه یک "تصمیم سیاسی" اتفاق نمی افتد.
کوهن توضیح داد: بر اساس اخبار نشریات خارجی، هر عملیات خارج از کشور اسقاطیل دارای سه فصل است، هدف، ارزش یا غیر ارزش، مهم نیست هدف فیزیکی باشد یا هدف دیگری، دوم: واحد مجری است که وظیفه عملیات را بر عهده دارد، قادر به انجام آن بازگشت سالم از آن است.
سوم این است که چه پاسخی خواهد داشت. هر بحثی از این قبیل تنها با یک تصمیم سیاسی خاتمه می یابد، اگر ما بخواهیم سیاست می تواند تغییر کند، توانایی، به گفته اخبار نشریات خارجی، وجود دارد
من میخواهم سیاستی از خودم پیشنهاد بدهم. من اصولاً طرفدار جدایی کامل هستم و در عمل طرفدار جدایی کامل هستم، در پایان جنگ نوار غزه را ترک کنیم و مانند کشورهای دشمن رفتار کنیم. رئیس سابق موساد گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین بخشی از دولت غزه نیست، من طرفدار جدایی کامل از نوار هستم، من میخواهم سیاستی از خودم پیشنهاد بدهم. من اصولاً طرفدار جدایی کامل هستم و در عمل هم طرفدار جدایی کامل هستم، در پایان جنگ نوار غزه را ترک کنیم و مانند کشورهای دشمن رفتار کنیم. رئیس سابق موساد گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین بخشی از دولت غزه نیست، من طرفدار جدایی کامل از نوار هستم.
https://eitaa.com/tazohoorhazrat