🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 رابطه پرخوری با پرخوابی و حالات معنوی
✍ در نظام آفرینش، خوردن ابزاری برای قوت پیدا کردن برای زندگی و بندگی خدای متعال و به طور کلی یک وسیله است، نه آن که زندگی، ابزار و وسیله ای برای خوردن باشد. سفارشات اسلام درباره خوردن، تنها سلامت جسم را تضمین نمی کند، بلکه تضمین کننده سلامت جسم و روح انسان هاست.
به این احادیث توجه بفرمایید: پرخوری باعث می شود انسان کم تر نماز بخواند: در روایتی از رسول خدا صلوات الله علیه و آله می خوانیم که حضرت عیسی علیه السلام به قوم بنی اسرائیل فرمود: پرخورى نکنید، همانا هر کس پرخورى کند، پرخواب مى شود و هر کس پرخواب شود، نمازش را کم مى کند و هر که نمازش را کم کند، از غافلین نوشته مى شود.
📚 مجموعه ورام، ج ۱، ص ۴۷
◀️ سبب کسالت و بی حوصلگی در عبادت می شود: از حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله نقل است: از پرخورى حذر کنید، همانا فاسد کننده بدن است و بیمارى به ارث می گذارد و موجب کسالت در عبادت است.
📚 بحارالانوار، ج ۵۹، ص ۲۶۶
◀️ پرخوری نورانیت دل را از بین می برد: حضرت رسول خدا صلوات الله علیه و آله در وصیتی به حضرت امام علی علیه السلام، یکی از مواردی که نورانیت را از بین می برد، پرخوری می داند.
📚 وسائل الشیعه، ج ۲۴، ص ۲۴۴
خلاصه این که، پرخوری از منظر احادیث، به شدت نکوهیده است. پرخوری از سلامت می کاهد و زمینه را برای انواع بیماری های جسمی و روحی فراهم می سازد. پرخوری، نفس را تباه می کند، به نیروی تقوا ضربه می زند، حجاب تیزهوشی است و دل را سخت و تاریک می سازد.
☜【طب شیعه】
🍏
@tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅