متن ارسالی یکی از اعضاء کانال
ایران قوی:
پیشگیری از کرونا یا درآمدزایی به بهانه ی کرونا
بازارها مملو از جمعیت تالارها، فروشگاه ها، اتوبوس ها، متروها، همگی مملو از جمعیت و کسی برای اینکه واکسن نزده یا دز دوم و سوم واکسن را نزده جریمه نمیشود اما مالکان خودروهایی که دز دوم یا سوم را تزریق نکردند باید جریمه شوند هر ۲۴ ساعت یک میلیون آیا ناقلین کرونا فقط مالکان این خودروها هستند؟ یا چون دوربین ها قادر به ثبت شماره پلاک خودروی این مالکان هستند، چنین قانون غیرمنصفانه ای وضع شده است تا اعمال جریمه ها برای بخش های مربوطه درآمدزایی داشته باشد.
این همه تناقض از کجا ناشی میشود؟
مالکان واکسن نزده خودروهای شخصی در انتقال کرونا خطرناک ترند یا جمعیت متراکم در متروها و اتوبوس ها و بازارها و مطب ها و ...
برخی به دلیل شرایطی که داشتند و عذر موجهی که داشتند تازه دز اول را تزریق نموده اند و تا عید به لحاظ دستورالعمل ها حتی اجازه ی تزریق دز دوم را ندارند چه برسد سوم، آنها چرا باید از سفر و دیدار خانواده محروم و محدود شوند؟ این شیوه ی محدودیت برای سفرهای نوروزی منصفانه نیست.
مثلا فردی درگیر یک مسأله ی پزشکی غیرکرونایی است. باید نزد خانواده اش در استان دیگری برود تا تحت مراقبت قرار گیرد و شرایط استفاده از حمل و نقل عمومی را ندارد و پلاک خودرو به نام اوست و به تازگی هم دز اول واکسن را زده، با قانون جدید ترددها، چگونه میتواند نزد خانواده اش برود؟
یا مثلاً کسی که جدیدا دز اول را زده و پدرش در ایام عید فوت میکند و باید به استان دیگری برود با این اعمال جریمه ها چگونه برود؟
چرا با وضع چنین قوانین غیرمنصفانه ای به مردم فشار روانی وارد میکنند؟ خب لااقل بگویند کسانی که تازه دز اول واکسن را زده آمد نیز جریمه نمیشوند چون تا عید به دز دوم نمیرسند.
از مسئولین مربوطه میخواهیم در این قانون جدید تردد ایام عید تجدید نظر نمایند