آیا صهیون به اسرای خود رسیده و آنها را اشتباه کشته ؟
موشه کابلنسکی فرمانده اسبق تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی:
بازگرداندن "گروگانها" از غزه تنها از طریق توافق مبادله اسرا ممکن خواهد بود نه از طریق فشار نظامی.
ماجرای هلاکت اسرا :
صهیون نادان عادت داشته هرکس را که با پارچه ی سفید (به نشانه ی غیر نظامی) در غزه میدیده با گلوله بزند. صدای عبری چند نفر را با پارچه ی سفیدی در دست می شنود، همه را میزند و بعد میفهمد صهیون بوده اند.
افسر اسرائیلی در این خصوص گفته: : برای این سناریو که "گروگانها" آزادانه در غزه تردد کنند، آمادگی نداشتیم
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که سه اسیر اسرائیلی کشته شده در غزه توسط نیروهای این رژیم، پرچم سفید در دست داشتند و به زبان عبری درخواست میکردند که آنها را نجات دهند.
ملمن تصریح کرد که این اسیرا کنار هم بودند و پرچم سفید در دست داشتند اما تکتیراندازان اسرائیلی اهمیتی نداده و از دهها متر آنطرفتر به آنان تیراندازی کردند و یکی از اسرا به سمت ساختمان مجاور فرار کرد و درخواست کمک کرد اما او نیز هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد.