برخی از نظرات افراد حاضر در جلسه:
سرکار خانم درویش زاده: نوعی بهم ریختگی در آمارها وجود دارد. ممکن است برخی از دستاوردهایی که عنوان گردیده است نه تنها دستاورد نبوده باشد بلکه به منزله شکست باشد که از آن جمله می توان به اشتغال بی رویه بانوان اشاره نمود.
آقای دکتر صابری فتحی: با وجود تحریم هایی که در کشور ایران وجود داشته است، دستاورد داشته ایم. چرا که اگر این تحریمها بر مردم آمریکا و فرانسه وجود داشت، دو روز تحمل نکرده و یکدیگر را می خوردند.
آقای دکتر سعیدی رضوانی: آمار سواد زنان را می توان به انقلاب نسبت داد. چرا که بسیاری از خانواده های متدین، با وجود شرایطی که برای حجاب و پوشش بانوان وجود داشت، اجازه تحصیل را به دختران و همسران خود نمی دادند.
آقای دکتر رسولی: زن باید روی 4 محور ورود پیدا کند.
1. عفاف زن در جامعه حفظ شود.
2. مورد استثمار اجتماعی قرار نگیرد.
3. عفاف و هنجار اجتماعی با ورودش به جامعه حفظ شود.
4. تشکیل و دوام خانواده مورد اختلال قرار نگیرد.
با مواردی که شما طبق آمار فرمودید، کدام محور در خصوص بانوان در جامعه حال حاضر مد نظر بوده است؟ حضور زیاد زنان در دانشگاه و مشاغل مختلف حتی صنعت، شرایط کار را برای مردان سخت کرده است و این مسئله باعث میشود که یا خانواده ای تشکیل نگردد و یا تشکیل نشده از هم بپاشد. چرا که زنی که تحصیل و کارش برایش اولویت دارد، نمی تواند به وظیفه اصلی خود یعنی همسرداری و تربیت فرزند و خانواده بپردازد. از قضا دشمن همین را می خواهد. می خواهد که زن را به جامعه بکشد و او را از خانواده و وظیفه اصلی اش دور کند.
ارائه این آمارها به جامعه، زنان را فمینیسم میکند.
ادامه دارد ...
https://eitaa.com/umefafgaraei