🔻 رهبر انقلاب، روز اول فروردین جاری در حرم مطهر رضوی:
آنچه که بنده اراده میکنم از تحوّل، عبارت است از؛
تغییر بخشها و نقاط معیوب، چه در نظام اسلامی، چه در جامعهی ایرانی.
ما نقاط معیوب داریم، بخشهای ضعیف داریم، ضعفهایی داریم؛ این ضعفها را باید شناسایی کنیم، این نقاط را باید مشخّص کنیم؛ با اراده قاطع ضعفها را برطرف کنیم، تبدیل به قوّت کنیم.✅
(( با توجه به بحث تحول مطرح شده در فرمایشات مقام معظم رهبری، وظیفه هر یک از ما در زمینه تحول این هست که عیوب خود را شناسایی و در مسیر استغفار خود حرکت کنیم تا منتج به حمدالهی شود ، و همین تحول در تک تک ما بسیار ارزشمند هست و قطعا زمینه ساز رشد تولید و مهار تورم خواهد شد.))
📌رهبر انقلاب :
🔴برخی عیوب هم در ما مردم وجود دارد که مرتبط با مسائل اقتصادی است
۱. اسراف :
ما نان، آب و گاز را اسراف میکنیم برخی از کشورهایی که چند برابر ما جمعیت دارند مصرف گاز و بنزینشان از ما کمتر است. آب را هدر میدهیم و نان را دور میریزیم.
۲. تجمل گرایی :
مشکلات مردم ، تجمل گرایی افراطی است به همین دلیل ازدواج کم شده است. یک عده در تجمل گرایی مسابقه راه انداخته اند که باید خود را از این مسابقه خارج کنیم.
۳. عدم خرید تولیدات داخلی :
دیگر عیوب ما این است که در زمینه تولیدات داخلی تعصب نداریم. ما باید درباره تولید داخلی تعصب داشته باشیم. وقتی جنس خارجی میخریم کارگر داخلی بیکار میشود.
۴. گذشت :
یک جاهایی اغماض و گذشت لازم است که ما گذشت نمیکنیم. سر یک اختلاف نظر کوچک یقه همدیگر را میگیریم ممکن است دو نفر در یک مساله سیاسی اختلاف نظر داشته باشند؛ چرا باید دعوا کنند چرا باید دو قطبی ایجاد شود؟
۵_عیب پنجم: القای نا امیدی در میان مردم.
کسانی که رسانه دارند در مجازی و مطبوعات و... ، امید آفرینی کنند !