🚨بیانیه نیروهای مسلح یمن
بسم الله الرحمن الرحیم ترین
خداوند متعال فرمود: {اى كسانى كه ايمان آوردهايد، اگر شما را يارى كنيد، خداوند شما را يارى مىكند و پاهايتان را استوار مىدارد.} خداوند متعال راست گفته است.
با استعانت از خداوند متعال، نیروی دریایی، موشکی و نیروی هوایی بدون سرنشین نیروهای مسلح یمن، عملیات نظامی مشترکی را با تعداد زیادی موشک و پهپاد بالستیک و نیروی دریایی انجام دادند و یک ناو آمریکایی را هدف قرار دادند.
این عملیات در پاسخ اولیه به حمله خائنانه نیروهای دریایی ما توسط نیروهای دشمن آمریکایی در روز یکشنبه هجدهم جمادی الاخرة 1445 هجری قمری انجام شد.
نیروهای مسلح یمن تاکید می کنند که از برخورد مناسب با تمام تهدیدات خصمانه در چارچوب حق دفاع مشروع از کشور، مردم و ملت ما تردید نخواهند کرد.
نیروهای مسلح یمن تا پایان تجاوز و رفع محاصره برادران ثابت قدم ما در نوار غزه، به جلوگیری از تردد کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهایی که عازم بنادر فلسطین اشغالی در دریای عرب و سرخ هستند، ادامه میدهند.
نیروهای مسلح یمن تعهد کامل خود را به تداوم تردد کشتی ها در دریای سرخ و عرب به همه مقاصد به جز بنادر فلسطین اشغالی تایید می کنند.
صنعا 28 جمادی الاخرة 1445 ق
مربوط به 10 ژانویه 2024 میلادی