🔻جلیلی: در برخی زمینهها دو سال کار جدی کارشناسی شده است؛ به همین خاطر از برنامههایمان دفاع میکنیم
کاندیدای انتخابات در تلویزیون اینترنتی(بخش سوم و آخر):
🔹در عرصههای مختلف نظیر نظام سلامت، صنعت، معدن، کشاورزی اگر به جمعبندی رسیدیم، واقعا حاصل سالها مطالعه است.
🔹برای مثال در کارگروه کشاورزی دولت سایه، اساتید برجسته رشتههای مرتبط در این کارگروه فعال میکنند. چند سال پیش بحث محصولات تراریخته حدود ده نفر از اساتید و مدیران باسابقه وزارت جهاد جمعبندی داشتند و وقتی منتشر شد، جمع دیگری از اساتید و کارشناسان به ما اعلام کردند که ما نظر مخالف با این کارشناسان داریم و درخواست مناظره دادند.
🔹من به آنها گفتم که جلسه مناظره را تشکیل میدهیم. سیزده نفر از کارشناسان موافق تراریخته با موافقان مناظره کردند.
🔹به عنوان یک ناظر بیرونی نسبت به این بحث کارشناسی دیدم که نظرات هر دو گروه علمی و دارای ادله و استدلال است. جلسات گفتگو پیرامون این موضوع تا دو سال به طول انجامید و هر دو هفته، نمایندگان دو گروه با یکدیگر مباحثه میکردند.
🔹کشور باید تصمیم بگیرد و این تصمیم باید کارشناسی و دقیق باشد. نقش رئیس جمهور در موضوعات مختلف اینگونه مشخص میشود که بتواند در موضوعات عدیده و اساسی، تصمیم درست اتخاذ کند.
🔹حاصل این مباحثات، تبیین نقاط اشتراک و اختلاف شد. سندی نوشته شد و به عنوان یک کار جدی در زمینه تراریخته که موضوع امنیت غذایی و سلامت مردم در آن دخیل است، ارائه شد.
🔸حرف من این است که ما این کارهای جدی و کارشناسی را در زمینههای مختلف انجام دادیم و به همین دلیل است که از آن دفاع میکنیم و نظرات مخالف را به مناظره دعوت میکنیم.
✅
@saeedjalily