رمزگشایی مخالفت
#جریان_تحریف با
#ساماندهی_فضای_مجازی
🔹فرض کنیم که یک شبهه یا شایعه و تهمت در کانال ها و یا صفحات شبکههای اجتماعی و پیام رسان ها پخش شود و برای مثال به گوش 30 میلیون نفر برسد. در صورتی که تکذیب شود و یا به شبهه و شایعه جواب داده شود، از میان این 30 میلیون نفر، عده قابل توجهی- مثلا 15 میلیون نفر - از آنها ممکن است که آن تکذیبیه و یا پاسخ آن اصلا به گوششان نرسد. از میان این 15 میلیون نفر فرضی - که تکذیبیه و یا جواب را شنیده اند - دوباره چند میلیون نفر ممکن است اساسا به هر دلیلی تکذیبیه و یا جواب را قبول نکنند و یا آن را دروغ بدانند.
🔸علاوه بر آن همان افرادی که اصلاً تکذیبیه و جواب را نشنیده اند به علاوه کسانی که آن را شنیده اند و قبول نکرده اند، هر یک می توانند به عنوان یک شهروند خبرنگار عمل کرده و آن را برای مدت های طولانی در هم نشینی های خانوادگی، یا در کوی و برزن و در بین کسانی که اطلاعی از موضوع ندارند، پخش کنند.
🔹از همین رو است که برخی از گروه های خاص سیاسی در داخل کشور، در کنار گروه های معاند و ضد انقلاب خارج نشین، از این آب گل آلود فضای مجازی کشور خیلی خوششان می آید و اساساً حیات و رشد آنها به همین آب گل آلود و کثافات گره خورده است.
🔸در واقع بی صاحب بودن فضای مجازی مطالبه این جریان خاص است تا افکار عمومی را با بمباران های خود، متلاشی و نابود کنند.
https://eitaa.com/roshangari1368