🔰 غلبۀ اولیگارشی نوکیسه در قدرت و انقلابیزداییِ انقلابیها!
•| ساختار قدرت در ایران بهواسطۀ خون شهدای دفاع مقدس، در سودای اقتدار شرع اسلامی بود. سالهاست روایت انقلاب اسلامی و جنگ در سینما، رسانه و تا حدّی حوزۀ نشر از «جنگ جنگ تا پیروزی» به «جنگ بد است» و «صلح، جایگزین خشونت» تغییر پیدا کرده است. نیروهای مکتبی یا انقلابی شبهنظامی عامدانه از ساختار سیاسی کنار گذاشته شدند و یا جذب اُلیگارشی شدند، نهادهای سیاستگذار فرهنگی تبدیل به لابی سلبریتیها شدند، نهادهای رفاه عمومی تعطیل شدند و عملاً مافیای اقتصادی از اتاق بازرگانی تا هلدینگهای خصوصی دستپرودۀ اصحاب سیاسی-امنیتی کشور را قبضه کردند.
•| در چند دهۀ گذشته فاسقین داخلی یکبهیک این ساختار مقتدر را به چالش کشیدند تا میزان نفوذپذیری آن را تخمین بزنند. از کودتای مخملی سال 88 که به جای سرکوب آن مجدداً به داخل بدنۀ تصمیمگیری دعوت شدند، تا اجرای سیاستهای خصوصیسازی که نهایتاً دولت را به یک عامل سیاسی بیخاصیت و بیاقتدار تبدیل کرده است، بدون خنثیسازی نیروهای مذهبی و بازتعریف نقش آنان بهعنوان نیروی توسریخور و «متحجر» و سوپرانقلابی ممکن نبود.
•| خبرهای هفتههای اخیر، از تضعیف نقش شیعه در ساختار قدرت، بیخبری از علما و عدم واکنش به این موضوع و احتمالاً خبرهای ماههای آتی از این نظر قابل توجه است که منشاء قدرت در سیاست امروز ایران را میتوان شناخت. خبرهایی که با انتشار آن در دهۀ 60 یا 70 با حضور کفنپوشان در خیابان همراه میشد، حالا به خبرهای عادی روزمره تبدیل شده است و افراد متدین حتی در ایران «اسلامی» احساس امنیت نمیکنند. سرخوردگی امت حزبالله ناشی از خنثیسازی و تحمیل شوکهای گسترده دهۀ اخیر جهت بیاثر کردن قوای ایمانی و غیرتشان بوده است. عادیسازی این وضعیت به منظور غلبه کامل بر نظام سیاسی توسط اولیگارشی نوکیسه در ائتلاف با سیاسی-امنیتیها ادامه خواهد یافت.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی💯
🆔
https://eitaa.com/Vitaminsiyasi