♦
برخی از مصوبات نهایی برنامه هفتم توسعه در حوزه زنان و خانواده
✔️ افزایش مهارتهای شغلی زنان با رشد 25 درصدی در پایان سال اجرای برنامه و افزایش سهم زیرساختهای شتابدهی نوآوری در حوزه زنان و خانواده اعم از شرکتهای دانشبنیان، خانههای خلاق و نوآوری، مؤسسات خلاق و نوآور و... به میزان 10 درصد مدنظر قرار گرفته است.
✔️تکالیفی نیز برعهده دستگاهها برای به منظور "حمایت از مادران شاغل" مانند توسعه مراکز خلاق و نوآوری مادر و کودک تعیین گردیده است.
✔️فقدان پیمایشهای ملی مرتبط با حوزه زنان و خانواده یکی از چالشهای اصلی در حکمرانی این حوزه است و در مجلس، اجرای 2 پیمایش ملی مبتنی بر شاخصهای احصاشده در حوزه زنان و خانواده درسال اول و آخر برنامه به تصویب رسید.
✔️ میانگین سن ازدواج در پایان برنامه نسبت به سال ابتدایی، یک سال کاهش و همچنین شاخص طلاق متأهلان 5 درصد کاهش و نرخ ازدواج نسبت به جمعیت در سن ازدواج 5 درصد افزایش یابد. ایجاد مراکز تخصصی مشاوره خانواده و ازدواج با هدف کمی رشد 25 درصدی و برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی مرتبط با الگوهای همسرگزینی و...نیز در این جدول لحاظ شد.
✔️ کنترل و کاهش طلاق توسط سازمان اجتماعی کشور تدوین شده است. مقرر شد این برنامه ظرف مدت3ماه پس از ابلاغ قانون،براساس اولویتبخشی به عناصر مهم تأثیرگذار بر طلاق و همچنین برنامهریزی در خصوص قبل، حین و پس از طلاق اصلاح و تکمیل شود.
https://eitaa.com/women92
🇮🇷سَهمِ جوان