#لباسها_هم⁉️‼️😳
قسمت اول
🔴 تولید کننده لباس: نگران کننده است الان یک صنف از همکارهای ما تعطیل کردن، مثل دکمه فروش ها، چون اکثر مانتو ها دکمه نداره!!!!
🔴🔴🔴 صنعت و بازار دکمه ایران با مد شدن یک طرح مانتو، آسیب میبیند.
اگر کسی به شما گفت من سیاسی نیستم و از سیاست خوشم نمیاد !!! یه نگاهی به لباس های تنش بیندازید و نقشی که سیاست بر تنش انداخته را ورانداز کنید!!!
🔴مگر میشود لباس ها سیاسی نباشند؟!!!
در زمانه ای که عروسک ها
#پرستوهای_فرهنگی اند مگر میشود طرح و مدل لباس ها سیاسی نباشد ؟!
شاید بشود اینگونه گفت که:
هنر در خدمت به👈فرهنگ، فرهنگ در خدمت به👈سیاست، سیاست در خدمت به👈قدرت، و قدرت در خدمت به کسب ثروت است.
عکس همین روند در اعمال نظر و تاثیر گذاری برقرار هست، یعنی ثروت بر قدرت اعمال نظر داشته و تاثیر میگذارد، قدرت بر سیاست، سیاست بر فرهنگ و فرهنگ بر هنر.
طرح لباس متاثر از فرهنگ توسط پدیده ی هنر طراحی میشود. و طبق رویه ای که ذکر شد تحت اعمال نظر سیاست، با کمک قدرت، در جهت تامین منافع سیاسی و در نهایت مادی بکار میرود.
🔴 سیاست؟!.... لباس؟!.....
اصلا عجیب نیست که سیاسیون بوسیله طراحی لباس اهداف خود را دنبال نمایند چرا که این یک اصل است: تامین منافع سرمایه داران از هر طریقی
لیبرالیسم یعنی همین👆
این قاعده تنها مختص حوزه لباس نیست، همانطور که دیدید در حوزه اسباب بازی هم همین رویه حاکم بود، و
در دیگر پدیده ها نیز همین است.
✡ صنعت مد و فشن در کشورهای پیشرفته، با اراده ی صاحبان قدرت و ثروت در ارتباط تنگاتنگی ست.
✴️ لباس با به دوش گرفتن معناها، از رسته هنری صرف خارج، به حوزه فرهنگ وارد و بعنوان یک محصول فرهنگی دارای پیام میشود. همچنین بواسطه شرایطی که دارد بعنوان یک رسانه نیز کارکرد داشته و از طرف صاحبان ثروت ، قدرت و سیاست به منظور تغییر فرهنگ در نتیجه تغییر سبک زندگی و مصرف مردم، بکار گرفته میشود.
توسط طرح و مدل لباس، پیام ها از طرف های مقابل مثلا
🔹از طرف حاکمان به مردم و بالعکس
🔹یا از طرف قشر یا جمعیت خاصی به مردم
🔹یا از طرف فردی به عموم مردم
🔹و یا از طرف سردمداران کشور مهاجم به مردم کشور هدف، فرستاده میشود. بدین حساب لباس ها ناقلان پیام های هنری، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی تهاجمی هستند و نیز مانند یک رسانه، القا کننده، و دارای قدرت اعمال عملیات روانی می باشند.
🔴 آنجایی که طرح پارچه و لباس نظامی(چریکی) بارها و بارها پیشاپیش جنگ طلبی های ابرقدرتها به کمک آنها می آید تا پذیرش روانی مردم بومی را نسبت به حضور نظامیان متجاوز تامین نماید( طرحی که همزمان با جنگ های نیابتی آمریکا در سوریه و عراق در ایران هم پیاده شد اما با حضور مدافعان حرم، به نفع نیروهای مقاومت به نتیجه رسید).
🔺 یا آنجا که لباس های ژنده و پاره به نشانه اعتراض نسبت به فقر قشر خاصی از جامعه در کشورهای پیشرفته، پرچم اعتراض جوانان میشود، همان اعتراضی که صاحبان قدرت و ثروت، برای خفه کردن صدایش آنرا به مدی بین المللی بدل کردند.
🔺 یا لباس سیاه زنان پارلمان اروپا و هالیوود و... در اعتراض به تجاوز جنسی، (که برای کمرنگ شدنش) به سینمای ایران هم کشانده شد.
🔺 و جلیقه زرد مردم فرانسه نسبت به وضعیت بد اقتصادی
نمونه هایی از استفاده سیاسی، فرهنگی، و اعتراضی از لباس است.
بنا بر ایندست نمونه ها در تاریخ طراحی مد و لباس، تامین منافع مادی، سیاسی و فرهنگی ابرقدرت ها توسط مد و طرح لباس، در کشورهای هدف، امری بدیهی و قابل اعتنا میباشد. امری که نگارنده، مد شدن طرح مانتو های بدون دکمه را در راستای آن نیز میداند.
در قسمت بعد به تاثیر صنعت مد و لباس بر صنعت و بازار دکمه خواهیم پرداخت.
ادامه دارد...
✍مـحـمــ🔆ــد
#نفوذ
#تهاجم_فرهنگی
#جنگ_اقتصادی
💯 % یهتدونی باشيم 😎 👇
@yahtadoon