#قائمون_تحلیل
📍تحلیلی پیرامون وضعیت پیشرفت هستهای ایران
طبق آخرین اطلاعات بر اساس گزارش آژانس تروریستی اتمی، ایران برنامه هستهای خود را در ۶ هفته اخیر به طور قابل توجهی در نطنز گسترش داده است! بیش از ۱۲۰۰ سانتریفیوژ پیشرفته در تاسیسات زیر زمینی نطنز فقط در چند هفته اخیر نصب شده اند.
بسیاری از اقدامات ضد امنیتی و تروریستی در ایران در واقع در عین حال برای ضربه به برنامه هستهای هم هستند، که هزینهای برای دشمن تا این لحظه به همراه نداشته است و در این راستا نظام باید هر چه زود تر ضربه متقابل را وارد کند. اما به هر ترتیب برنامه هستهای ایران در چند هفته گذشته
رشد قابل توجهی داشته هر چند که کافی نیست، اما روز به روز شرایط ایده آل برای یک شیرجه احتمالی به سوی سلاح هستهای و تولید یک زرادخانه مهیا میشود.
این رشد مخصوصا در هفتههای اخیر در خلال "انقلاب برهنگان، مالندگان، فاحشگان، تشنگان به سکس و اراذل و اوباش" بسیار چشمگیر است! این یعنی اغتشاشات هیچ تاثیری روی برنامه هستهای ایران که غربیها سعی بر فشار به وسیله آن بر نظام داشتند، نداشته است!
طبق آخرین اطلاعات، استقرار سانتریفیوژهای پیشرفته ایران در تاسیسات زیرزمینی نطنز به شدت افزایش یافته است. تا ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲، ایران ۴۰۰۰ سانتریفیوژ پیشرفته در هر سه تأسیسات غنی سازی اعلام شده خود نصب کرده که نشان از افزایش ۴۴ درصدی نسبت به ۲۷۸۲ ماشین نصب شده تا اواخر اوت ۲۰۲۲ دارد.
استقرارهای جدید شامل شش آبشار سانتریفیوژ IR-2m و یک آبشار سانتریفیوژ IR-4 در نطنز (FEP) می شود. هر آبشار معمولاً متشکل از ۱۷۴ سانتریفیوژ است. توسعه اخیر، که ادامه دارد، شامل دو برابر کردن سریع تعداد سانتریفیوژهای IR-2m در FEP بوده است.
بیش از نیمی از سانتریفیوژهای پیشرفته نصب شده سانتریفیوژهای IR-2m هستند. FEP تقریباً ۷۸ درصد (۳۱۳۲ سانتریفیوژ پیشرفته) از کل تعداد سانتریفیوژهای پیشرفته در سه سایت هستهای ایران را در بر گرفته است.
در FEP نطنز، تا ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲، ایران ۳۱۳۲ سانتریفیوژ پیشرفته در ۱۲ آبشار IR-2m یعنی ۲۰۸۸ سانتریفیوژ، سه آبشار IR-4 یعنی ۵۲۲ سانتریفیوژ و سه آبشار IR-6 یعنی ۵۲۲ سانتریفوژ نصب کرده است.
از اواخر آگست ۲۰۲۲ تا ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ ایران ۱۲۱۸ سانتریفیوژ پیشرفته را در شش آبشار IR-2m و یک آبشار IR-4 را در FEP نطنز نصب و تکمیل کرد. به عبارت دیگر ظرف تقریبا ۶ هفته ایران ۱۲۱۸ ماشین پیشرفته در FEP نصب کرده است!
نکته کلیدی اما این خواهد بود که ایران چه تعداد از ماشین های پیشرفته در فردو که از مقاومت بسیار بهتری نسبت به نطنز برخوردار است، خواهد توانست نصب کند. از نصبها میتوان فهمید که نظام فعلا بیشتر روی ماشینهای IR-2m تمرکز کرده است و
نرخ تولید ماشینهای پیشرفته تر IR-6 فعلا به دلایل گوناگون چندان بالا نیست که این معضل هم باید هر چه زودتر برطرف بشود. به طور کل باید تمامی ۱۰۰۰ ماشین نسل اول IR-1 در فردو را با IR-6 جایگزین کرد که ظرفیت تفکیک کشور را به شدت افزایش خواهد داد.!
#قائمون