📌 انتقال قدرت، آرام یا پرتنش
✅ چند روز دیگر امنیتی ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی ایران، یعنی دولت روحانی، به کار خود پایان خواهد داد.
بعد از اعلام نتایج انتخابات، تمام اعضاء دولت روحانی ژست انتقال قدرتی آرام و بدون تنش را به خود گرفته است.
از پیام تبریک های متعدد به ابراهیم رئیسی تا دیدارهای روزانه با او، همگی نشان از انتقال قدرتی آرام و بی تنش دارد.
این مسئله به شرطی بسیار مطلوب است که واقعیت هم همان باشد. اما گویا در پشت پرده خبری از انتقال قدرت آرام وجود ندارد و تلاش ها برای ایجاد تنش و آشوب بسیار زیاد است.
جریان های ضد انقلاب همواره به دنبال ایجاد آشوب در ایران و به خطر انداختن امنیت مردم هستند و معمولا بازوی اجرایی آن ها در داخل، جریان اصلاحات می باشد.
در این روزها چه بازویی بهتر از دولت روحانی که بعد از 8 سال با کارنامه ای سیاه در حال خداحافظی است.
در روزهای آخر دولت روحانی، میزان نارضایتی عمومی به طور چشم گیری در حال افزایش است. افزایش این نارضایتی به گونه ای است که اگر دولت را در این یک ماه اخیر تعطیل می کردیم، کمتر دچار نارضایتی می شدیم.
روحانی در اواخر سال 99 گفته بود در سال 1400 دیگر گرانی نداریم. هرچه می خواست گران شود در سال 99 شد. در تیر 1400، هیچ شرایطی نسبت به چندد ماه گذشته تغییر نکرده است.
اما تمامی کالاها به طور عجیبی افزایش قیمت داشته اند. گرمای هوای و استفاده از وسایل سرمایشی در کشور از اواسط خرداد ماه آغاز شده بود.
در تیر ماه هیچ تغییری چشم گیری در میزان مصرف برق ایجاد نشده بود. اما به یک باره خاموشی های گسترده تمام مناطق کشور را فرا گرفت.
این خاموشی ها به طور بی سابقه ای روزی چند بار و خلاف برنامه های اعلام شده، انجام می شد.
در بحث مدیریت کرونا نیز به یک باره روند واکسیناسیون که با شیب ملایمی در حال افزایش بود، متوقف شد و مردم ساعت ها در صف واکسن معطل شدند.
مشکلات اخیر در شرایطی ایجاد شد که هیچ تغییری در عوامل موثر بر وضع کشور، ایجاد نشده بود. در نتیجه به نظر می رسد در افزایش مشکلات و به تبع آن افزایش نارضایتی، عمدی در کار وجود دارد.
⬅️کسانی که به دنبال آشوب در سال های 96 و 98 بودند اما شکست خوردند، حال برای تابستان 1400 دندان تیز کرده اند.➡️