7⃣ا◼️🏳◼️🏳◼️🏳◼️🏳◼️
ا🏳◼️
ا◼️
#مکتب_بانویبقیع_حضرتخانم_امالبنینسلاماللهعلیها
#اولادی_و_من_تحت_الخضراء_کلهم_فداء_لأبی_عبدالله
➖مقاله هفتم
🔅 اگر کسی بخواهد فدایی شدن برای مولایش امام حسین (علیه السلام) را فرا گیرد باید در این مکتب تلمذ کند.
✅ قبل از ورود خانم ام البنين (علیها السلام) به خانه امير المؤمنين (علیه السلام)، به ایشان بشارت وجود قمر و انجمي داده شد كه طواف شمس مضيئ كربلا را مي كنند.
❇️ حضرت ام البنین (سلام الله علیها) در تعریف رویای صادقه خویش قبل از ازدواج با امیر عالم فرمودند:
🌟 ... هاتفي مرا ندا داد و با اسم خطاب کرد، من صدايش را مي شنيدم ولي او را نمي ديدم گفت:
🖌 فاطمه مژده باد تو را به سيادت و نورانيت. به ماه نوراني و سه ستاره درخشان
🖌 پدرشان سيد و سرور همه انسانهاست بعد از پيامبر گرامي (صلی الله علیه و آله)
☑️ این ستارگان و ماه در کربلای حسینی، از رحم مطهر و دامن پاک و با اصالتی زاده شده اند که قبل آن فدایی شدن برای حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام ) معنایی نداشت.
🔲 اصحاب اباعبدالله در شب عاشورا، به ایشان عرضه داشتند:
به خدا قسم اگر بدانیم كه كشته خواهیم شد، سپس زنده شویم آنگاه ما را بسوزانند و دوباره زنده مان كنند و خاكسترمان را به باد دهند و تا هفتاد بار دیگر کشته شویم و سپس زنده شویم از شما جدا نخواهیم شد تا اینکه مرگ خويش را در يارى شما دريابیم، چگونه اين كار را نكنیم؟! هم چنین كشته شدن يك بار است، و پس از آن كرامتى است كه هرگز پايانی ندارد.
👈 و نخستين كس كه اين سخن را گفت، حضرت عباس بن على (علیهما السلام) بود و ديگران نيز از ایشان پيروى كرده چنين سخنانى گفتند.
☑️ حضرت قمر الهاشمیین (علیه السلام) که به احسن و اکمل وجه، آداب و اوصاف فدایی شدن را در وجود خویش به حقیقت رساند، توانست مطلق معنای فدایی شدن در کربلا را به منصهی ظهور برساند و اینگونه بود که مقتدا و سپهسالار اصحاب الحسين (علیه السلام) گردید.
ایشان این مهم را در مکتب مادری تلمذ نمود که از آغاز قدم نهادن در این دنیا، بلاگردانی و فدایی شدن برای مولای خویش را به ایشان آموخته است.
⭐️ و اما انجم كربلا، اصحاب الحسين (علیه السلام) چه زيبنده اين آداب را از حضرت قمر (علیه السلام) آموختند.
◼️
🏳◼️
◼️🏳◼️🏳◼️🏳◼️🏳◼️