✅...و
#سخنآخر
رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، آقای "باراک اوباما" در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ نام فرماندهی عالیرتبه جمهوری اسلامی، سردار
#قاسم_سلیمانی را به فهرست افراد تحریم شده از سوی ایالات متحده افزود. "سردار سلیمانی" ، فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
برنامهریزان ایالاتمتحده برای مقابله با فعالیتهای
#سردارسلیمانی و نیروی قدس سپاه، ابتدا باید دلیل اقدامات جسورانه و کامیابیهای نظامی این سردار سپاه را دریابند. گزارشهای موجود درباره سردار سلیمانی، مردی را تصور میکند که بی آنکه آموزش رسمی فراوانی دیده باشد، فرمانده موفقی شده است.
#سردار_سلیمانی در سخنرانی برای طلاب مدرسهی علمیهی حقانی در قم، در یک خرداد ۱۳۹۰، گفت: "انقلابهای اجتماعی در خاورمیانه و شمال آفریقا بهترین فرصتها را برای انقلاب ما فراهم کرده است." وی در ادامه افزود: "امروز شکست یا پیروزی ایران در مهران و خرمشهر رقم نمیخورد. مرزهای ما فراتر رفته، ما باید شاهد پیروزی در مصر، عراق، لبنان و سوریه باشیم. اینها آثار انقلاب اسلامی است."
به رغم شهرت فعالیتهای
#سردارسلیمانی، چیز زیادی دربارهی خود او نمیدانیم و شخصیتش همچنان یک معماست.
✅
#انگیزههای_فردی
#قاسمسلیمانی یک قهرمان جنگی و یک وطنپرست واقعی است که بعد از انقلاب، در حالی که ایران از سویی درگیر یک جنگ داخلی در کردستان بود و از سوی دیگر با اشغالگران عراقی دست و پنجه نرم میکرد، به سپاه پاسداران پیوست. و در زمان جنگ و در عملیات شناسایی، برای پیشگیری از تلفات نیروهای تحت فرمان خود، جانش را به خطر میانداخت.
✅ ارزشها، اعتقادات و
#رهبری_کاریزماتیک
چهرهای که منابع موجود از
#سردارسلیمانی ترسیم میکنند، یک جنگجوی جوانمرد است. ولی کمتر در زمینهی سیاسی وارد میشود. وقتی در کرمان به کارهای ساختمانی مشغول بوده، بیشترین زمان فراغتش را در زورخانهی عطایی و جهان میگذرانده است. جایی که علاوه بر ورزش، به تشویق و تقویت خُلق و خوی جوانمردی هم توجه میشود.
جنگ ایران و عراق ضمن شکل دادن به ارزشها و اعتقاداتِ
#سردارسلیمانی، فرصت بروز خصلتهای جوانمردی را هم که در زورخانهها آموخته بوده برایش فراهم میکند. بدون شک، شرایط جنگی آن دوران، در ایجاد و تقویت ویژگیهای یک
#رهبر_کاریزماتیک در او مؤثر بوده است.
#سردارسلیمانی در سخنرانیهای پرشورش، پیش و پس از عملیات جنگی، با گریه و زاری و تقاضای بخشس از شهدا، به خاطر شهید نشدن خود، افراد زیر امرش را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد. پیش از هر حمله، او سربازانش را یکییکی در آغوش میگیرد و در حالی که اشک میریزد، با آنها وداع میکند. آگاهانه یا ناخودآگاه، وی برای تقویت روحی افرادش، از عواطف و احساساتش کمک میگیرد. در عین حال، اغلب کسانی که او در آغوش گرفته و بدرقهشان کرده، در عملیات گوناگون کشته شدند، باید تاثیر بزرگی بر شخصیت او گذاشته باشد.
#سردارسلیمانی از پایان جنگ تا امروز تقریباً در همهی سخنرانیها و گفتگوهای عمومیاش، یادی از شهدای جنگ کرده است.
ولی در سخنرانیهای اخیرش، به مسائل عقیدتی محضی چون "وحدت اسلامی"، و "اتحاد مؤمنين" و مسئلهی "آزادی فلسطین" اشاره کرده که با شخصیتِ میهنپرستِ سردار سلیمانیِ دوران جنگ، که همهی توجهاش دفاع از
#ایران در برابر رعراق متجاوز بود، همخوانی ندارد.
او همچنین این ادعاهای شگفتآور را کرده که جنگ ایران و عراق، از ارزانترین جنگها بود و اینکه اسرائیل در تیررس موشکهای ایران است. با توجه به کمبود اطلاعات دربارهی
#سردارسلیمانی، تشخیص اینکه او نسبت به گذشته واقعاً چقدر تغییر کرده، دشوار است. چه بسا تا به حال در موقعیتی نبوده که بخواهد چنین اظهار نظرهایی بکند. شاید نیز همیشه همین افکار را داشته و بیان کرده، ولی توجه کسی را جلب نکرده است.
✅ مخالفت با مُردنِ
#بیهوده
اخلاق و رفتارِ
#سردارسلیمانی، او را در دل افراد زیر فرماندهیاش بسیار محبوب کرده است. در ۱۱ مرداد ۱۳۶۵، در دیداری بسیار اتفاقی ازشهرِ زادگاهش، کرمان، مقامات بهداشت را متهم کرد که اهمیتی برای حفظ جان سربازان زخمی او که برای درمان از جبهه برگشتهاند، قائل نیستند.
شواهد نیز وجود دارد که با وجود احترامی که برای
#شهیدان قائل بوده و ستایشی که از شهادت میکرده، هیچوقت حاضر نمیشده افرادش را بیدلیل به کشتن بدهد و همیشه آماده بوده که اگر نقشههای جنگی مقامات نظامی مافوقش به نظر او، منجر به مرگ غیر ضروری افرادش میشود، با آن نقشهها
#مخالفت کند.
📚 حاجقاسم(جستاری در خاطرات حاجقاسم سلیمانی)
✍ به کوششِ
#علی_اکبری_مزدآبادی
📸 به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست...
#سردار_روحت_شاد🌷
🏴
@zarrhbin