💢مجوز به ۹ استان برای اعمال محدودیت در مناطق قرمز
🔹معاون کل وزیر بهداشت: اینکه ویروس کرونا در حال تغییر است و رفتارهای متفاوتی را از خودش نشان میدهد
🔹برخلاف پیش بینیهای روز دنیا که قرار بود تابستان آرامی داشته باشیم، تابستان بد و داغی از نظر کرونا داریم و اگر ویروس H۱N۱ با کرونا مخلوط شود، ممکن است عواقب بسیار بدی داشته باشد.
🔹در کشور ما بسیاری از استانها مانند خوزستان، هرمزگان، بوشهر، آذربایجان غربی و شرقی و کردستان و کرمانشاه در اسفند و فروردین شرایط آرامی داشتند و اکنون موج اول را طی می کنند.
🔹در حال حاضر به ۹ استان مجوز داده ایم تا شهرستانهایی که وضعیتشان قرمز تشخیص داده شده، مشاغل سطح سه و چهار را تعطیل کردهاند.
🔹بررسیهایی که انجام دادیم از ۱۰ درصد تا ۲۰ درصد و حتی در مواردی ۵۰ درصد در برخی استان ها که اپیدمی آن ها زودتر شروع شده، روند ابتلا را داشته ایم.
🔹اکنون ثابت شده که سطح سرمی آنتی بادی خصوصا در افراد کم علامت در عرض سه ماه کاهش می یابد، احتمال ابتلای مجدد افراد وجود دارد.
🔹شهر تهران هنوز در وضعیت قرمز قرار نگرفته، اما در مرحله هشدار است.
@zarrhbin