لهای طولانی زمان میبرد. سناریویی که در ذهن محور غربیـ عبریـ عربی برای ایران تدوین شده بود، تبدیل ایران پیشرفته و قوی به ایران ضعیف و شکننده بود که توانایی مقابله با تهدیدها را نداشته باشد و همین به عاملی برای ضربهپذیری ایران تبدیل شود.
۳ـ تغییر معادلات منطقهای و بینالمللی: غربیها به این باور رسیدهاند که ایران یکی از قدرتهای مهم منطقهای و حتی جهانی است و این را در موارد مختلفی اعم از اقتصادی، انرژی، نظامی و سیاسی مشاهده کردهاند. به عنوان مثال در بحث انرژی، امروزه ایران علاوه بر اینکه یک کشـور تولیدکننده در این زمینه است، به عنوان یک بازیگر تأثیرگذار نیز در این عرصه فعالیت دارد. در عرصه نظامی نیز همین وضعیت وجود دارد و از ایران به عنوان یک قدرت نظامی برتر در سطح جهانی آن یاد میشود. این موارد باعث شده که آمریکاییها علت اصلی شکستهای خود را در سطح منطقهای و جهانی، ایران معرفی کنند و برای مقابله با آن از هر حربه و طرحی استفاده کنند.
دشمن اکنون تمام توان خود را به کار گرفته است که با ایجاد بحرانهای خودساخته و ایجاد آشوب و اغتشاش شرایط را برای افزایش ضربهپذیری علیه ایران و گروههای مقاومت فراهم کند، اما وقایع اخیر در سطح منطقهای(در عراق، لبنان و یمن) نشان داد که این تحرکات و اغتشاشها هیچ اثری بر روند محور مقاومت نگذاشته است.
(محمدرضا فرهادی)
⭕️ اخبار ⭕️
🔻1ـ جنگ نابرابر پلتفرمها
وزارت ارتباطات در اطلاعیهای پیرامون حذف برخی پیامرسانها و اپلیکیشنهای ایرانی توسط گوگلپلی نوشت: حذف مطالب و هشتگهای مرتبط با شهدای حادثه تروریستی شاه چراغ(ع) در پلتفرمهای آمریکایی و به طور مشخص حذف مطالب مربوط به کودکان مظلوم، آرتین و آرشام و از سوی دیگر اجازه انتشار و حتی ترویج ویدئوهای تحریکآمیز حاوی خشونت عیان، سطح تازهای از استاندارد دوگانه این پلتفرمها را در تفسیر آزادیبیان و حقوق بشر آشکار کرده است. همچنین گوگلپلی با استفاده از موقعیت انحصاری خود در گوشیهای اندروید در اقدامی خارج از عرف، فرآیند محدودسازی برخی از برنامهها و پلتفرمهای پرکاربرد ایرانی را به بهانه حمایت از حریم خصوصی کاربران آغاز کرده است. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با توجه به تکالیف و رسالت قانونی خود در حمایت از زیست بوم فناوری اطلاعات کشور، تمام قد پشت سر پلتفرمها و شرکتهای ایرانی توسعهدهنده خدمات حوزه اقتصاد دیجیتال ایستاده است.
🔻2ـ پیراهن صهیونیستی جواب نداد
شب گذشته لولا داسیلوا رئیسجمهور اسبق برزیل بار دیگر با رأی مردم سرزمین قهوه و فوتبال به عنوان رئیسجمهور برزیل تعیین شد. داسیلوا یک شخصیت منتقد آمریکا است که در دوره مسئولیت او رابطه برازیلیا و تهران به شدت تقویت شد و حجم روابط تجاری از ۱۴ میلیون دلار به ۳ میلیارد دلار رسید. نکته مهمی که باید ذکر شود این است که ایالات متحده تلاش بسیاری کرد تا رقیب داسیلوا یعنی بولسونارو بار دیگر رئیسجمهور شود و جالبتر اینکه میشل رینالدو همسر بولسونارو در هنگام رأی دادن، تیشرتی با تصویر پرچم رژیم صهیونیستی را پوشید تا بتواند آرای اوانجلیکها (مسیحیان صهیونیست) را به سبد شوهرش واریز کند اما این ترفند نیز نگرفت و بولسونارو از یک شخصیت ضد آمریکایی شکست خورد.
🔻3ـ به دنیای مدرنیته خوش آمدید
مهدی پناهی، روزنامهنگار در رشته توئيتی نوشت: «ازدحام جمعیت در جشن هالووین به خاطر یک سلبریتی در کره جنوبی حداقل ۱۲۰ کشته و ۱۰۰ زخمی داشته است! مدرنیته تا حدود زیادی آدمهای جهان را شبیه بهم کرده است اما برخی اصرار دارند که مشکلات اجتماعی ایران را صرفا به مدل حکومتداری جمهوری اسلامی ربط دهند... خیلی از مشکلات فعلی جوامع ناشی از تعارضات مدرنیته است؛ چه حکومت شاه باشد چه جمهوری اسلامی سلبریتیهای دوزاری یا نسل بیتفاوت جوان و نوجوان به وجود میآیند یا حس نادیدهانگاری به وجود میآید. مشکلات فعلی ایران را از عینک تعارضات مدرنیته هم ببینید.
🔻4ـ انگار نه انگار...
کاربری در رشته توئیت خود نوشت: «حدود یک ماه از حادثه ورزشگاه اندونزی میگذرد، بیش از سیصد کشته و زخمی. من تا الان صبر کردم ببیینم آیا روی این حادثه کار رسانهای خاصی میشود؛ اما دریغ از ذرهای پردازش. چرا؟ چون اینجا ایران نیست و ۲۶۰ شبکه ماهوارهای علیه او فعالیت نمیکنند تا این فاجعه انسانی را ضریب دهند. نه شمعی روشن شد، نه جریمهای، نه تهدیدی، نه ترندی، هیچ! این یک نمونه بزرگ از خبط جبهه مقابل ماست و البته سوژهای برای سواد رسانه! و حالا هم ۱۵۰ کشته در کره جنوبی. انگار اینها از دید رسانههای مقابل ما آدم نیستند!
🔻5ـ آغاز رقابت فیل و الاغها
جو بایدن رئیسجمهور آمریکا با حضور در یک مرکز رأیگیری، در رأیگیری زودهنگام انتخابات میاندورهای شرکت کرد. بایدن پس از رأی دادن در جمع خبرنگاران گفت: من احساس خوبی دارم. این یک رفراندوم نیست، یک انتخاب