مصطفي به سال 1340 در روستاي حصار بالا « بخش جوادآباد» از توابع ورامين در خانواده اي متقي و متدين، ديده به جهان گشود. وي در دامان خانواده اي با احساسات پاك مذهبي ، تربيت يافت. هنگام آغاز انقلاب اسلامي وحركت انقلابي مردم در شهرها، مصطفي نوجواني بيش نبود كه با وجود سن و سال كم ، از بلوغ فكري و سياسي نسبتاً بالايي برخوردار بود ، از اين رو ، فعاليتهاي انقلابي خود را از سال 1356 ، همزمان با شروع انقلاب آغازمي كند. او در راهپيماييها و تظاهرات عليه رژيم ، همدوش مردم مسلمان شركت مي جويد . در روزهاي پس از ورود حضرت امام (ره) به ميهن اسلامي ، تا پيروزي انقلاب اسلامي ، اوج ايثار و فداكاري اش را با حضور در خيابانها به نمايش مي گذارد و در تصرف مراكز نظام مردانه مي رزمد .
مصطفي مدتي در مبارزه با ضد انقلاب ، با كميتة انقلاب اسلامي مبارزه مي كند . پس از تشكيل «نهاد جهاد سازندگي» به فرمان امام ، وارد تشكيلات نوپاي جهاد مي شود و در «واحد فرهنگي» جهاد به فعاليتهاي فرهنگي اهتمام تام مي ورزد و منشأ خدمات ارزنده فرهنگي در روستاي اطراف شهر ورامين مي گردد . مصطفي ، با شروع جنگ تحميلي در 31 شهريور 1359 ، از طريق جهاد به جبهه هاي جنوب اعزام مي شود و پس از گذرانيدن آموزش نظامي ، در پادگان «منتظران شهادت » اهواز ، به نبرد عليه دشمن بعثي مي پردازد . پس از سه ماه ، به ورامين باز گشته و مدتي نيز در خدمت مهاجرين جنگ تحميلي قرار مي گيرد . پس از فراغت از كار در جهاد ، تا پاسي از شب ، به مشكلات مهاجرين رسيدگي مي كند . او ، اواخر سل 1359 به خاطر علاقه اش ، به سپاه و نيز گذراندن دورة سربازي، از جهاد سازندگي به سپاه پاسداران منتقل مي شود .
پس از ورود به سپاه ، مدتي به عنوان نماينده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در ستاد برگزاري نماز جمعه شهر ورامين مشغول خدمت مي شود كه مدتي نيز شعارهاي ميان نماز جمعه و پيش از آن را با صداي رسا سر مي دهد. زواره اي در سال 1360 با دختري پارسا و پاكدامن ازدواج و مراسم عقدش را در مسجدصاحب الزمان (عج) بر پا مي كند . او در سال 1361 مدتي در «واحد گزينش» سپاه انجام وظيفه مي كند كه در اين زمينه ، با تلاش و تيز بيني خاص ، نيروهاي متعهد و مسلمان شناسايي و جذب سپاه مي نمايد . پس از عمليّات خيبر حضور دائم در جبهه مي يابد و با توانمندي و لياقت در عرصه هاي مختلف نظامي ، به فعاليت مي پردازد .
زواره اي كه عاشق بسيجيان بود، از هيچ كاري براي آسايش آنان براي دفاع دريغ نمي كند. او در عمليات «كربلاي 5» به عنوان مسئوول مهندسي لشگر سيدالشهدا (ع) وارد كارزار شده و با رشادت تمام ، به امور مهندسي عمليّات سامان مي دهد . از نزديك تمام فعاليتهاي مهندسي را نظارت و هدايت مي كند. شهيد مصطفي زواره اي سرانجام پس ازسالها مجاهدت و ايثار در روز 14 اسفند ماه 65 در عمليّات «كربلاي 5» هنگام گرفتن وضوي عشق در منطقة «شلمچه » بر اثر تركش خمپاره به شهادت رسيد و به جرگه عشاق ملحق شد .