هدایت شده از مسیر سعادت🏝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠پویش بزرگ
#لبیک_یا_خامنه_ای
📍تغییر پروفایلها در شبکه های اجتماعی و پیام رسانها
✅ محتواها، نوشته ها و تولیدات خود را با هشتگ #لبیک_یا_خامنه_ای در صفحات و اکانت های شخصی خود در فضای مجازی منتشر مینماییم
#️⃣ طوفان توییتری ساعت ۱۹ تا ۲۴ روز یکشنبه ۲۶ تیرماه
هدایت شده از مسیر سعادت🏝️
وقتی کشتی گیر اوکراینی با افتخار با پیراهن منقش به رهبر انقلاب بر روی سکوی قهرمانی میرود🌹🏆🌹
🎖️خسته نباشی دلاور
خسته نباشی پهلوان🎖️
#لبیک_یا_خامنه_ای
هدایت شده از شهیدابراهیم هادی وشهیدقاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️اعترافات یک ضد انقلاب خارج نشین بعد از ۴۲ سال تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و رهبری و.... 👈یواش یواش بعد از یه عمری نوکری اجانب، دارند یه چیزهایی را می فهمند
🤔 بله این حرفها از زبان ضدانقلاب خارج نشین ورسانه های ضد انقلاب که سالها نوکری اجانب را کرده اند واز آنها پول گرفتند و علیه جمهوری اسلامی حرف زدند جالبتر و معنا دارتر است.
#لبیک_یا_خامنه_ای
@hadi_soleymani313
هدایت شده از مسیر سعادت🏝️
کمپین تشکر از جناب رئیس جمهور برای دستور قاطعانه برای پیگیری قانونی #حجاب...
حتما شرکت کنید و در مخاطبین دغدغه مند نشر حداکثری دهید ... ✊
https://farsnews.ir/my/c/156446
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
هدایت شده از مسیر سعادت🏝️
#در_گذر_تاریخ
✅ ۲۷ تیرماه مصادف بود با روز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنگ ایران و عراق، توسط بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی رحمهالله علیه👌
❗️ هرچند در ۲۷ تیر قطعنامه پذیرفته شد، اما صدام در اجرای آتشبس تعلل می کرد تا اینکه تحت فشار سازمان ملل قرار گرفت و حدود یک ماه بعد ، تن به آتشبس داد درحالیکه در این مدت یکماهه، ( در فاصله بین پذیرش قطعنامه ۵۹۸ تا اجرای آتشبس، یعنی از ۲۷ تیر تا ۲۹ مردادماه ۱۳۶۷) چندین عملیات تهاجمی علیه ایران انجام داد و متاسفانه با ناجوانمردی تعداد زیادی از رزمندگان را به اسارت گرفت.😔
👌 سرانجام با اجرای مذاکرات سهجانبه ایران و عراق و سازمان ملل، نیروهای دو طرف به مرزهای دو کشور بازگشتند و تحت نظارت ناظران سازمان ملل، آتشبس بین دو کشور از ساعت ۶:۳۰ صبح روز شنبه ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ برابر با هفتم محرم ۱۴۰۹ در جبههها برقرار شد.
🔹بهاینترتیب، جنگ بین دو کشور عملاً در ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ پایان یافت.
شرح بیشتر در پست بعدی
🆔 @afzayeshetelaat
✍ لطفاً قبل از کپی مطالب ، شرایط کپی که در کانال سنجاق شده را مطالعه و رعایت نمایید.
سپاسگزارم.
هدایت شده از شهیدابراهیم هادی وشهیدقاسم سلیمانی
دیروز در تهران اتفاق بی سابقه و شگفت آوری رخ داد و در جشنی که به مناسبت عید غدیر خم با عنوان «میهمانی ده کیلومتری» برگزار شد، گزارش ها حاکی از حضور میلیونی مردم در این مراسم بود.
در این زمینه چند نکته اجمالی می توان بیان کرد:
1⃣ نماد ویژه شادی شیعیان:
مراسم بزرگ اربعین به عنوان یک نماد ویژه از غم و اندوه شیعیان و مسلمانان جهانان در فراق سرور و سالار شهیدان معرفی شده است و از این طرف، عید غدیر خم باید به عنوان نماد ویژه شادی و سرور شیعیان و مسلمانان جهان باشد.
نیاز بود که به موازات اجتماع بزرگ اربعین، چنین اجتماع عظیم همراه با شادی و سرور نیز به وجود آید. البته این را هم نمی توان انکار کرد که هنوز اجتماع غدیر در اول راه خود است و جای کار بیشتری دارد.
2⃣ امید فراگیری در سالهای آینده: استقبال دیروز نشان داد که به احتمال فراوان این موج عظیم در سال های آینده، شهرهای دیگر کشور و حتی سایر کشورهای دنیا را درنوردد.
3⃣ ظرفیت فراگیری مکانی:
فرق اجتماع عید غدیر با اجتماع اربعین این است که در اربعین، مسیر نجف تا کربلا بیشتر مورد توجه قرار می گیرد اما در اجتماع غدیر، در هر شهر و کشوری می تواند یک سیل عظیم جمعیت از شیعه و سنی تا غیر مسلمانان محب امیرالمومنین (علیه السلام) به وجود آید و سفره این مهمانی و راهپیمایی بزرگ را در هر دیاری پهن کند و هر نقطه ای از کره زمین به عنوان یک مرکز قرار گیرد.
4⃣ نقش محوری کودکان:
در این جشن نیز مانند پویش سلام فرمانده، کودکان نقش محوری داشتند. این نشان می دهد که اگر قدر قلب ها و دست های کوچک آنها بدانیم، می توانیم با کمک آنها کارهای بزرگی انجام دهیم که تمام دنیا انگشت به دهان بمانند.
5⃣ تربیت کودکانی همدل:
یکی از اقدامات صورت گرفته در این جشن که از چند روز قبل برای آن تبلیغ صورت گرفت، راه افتادن پویش «هدیه اسباب بازی» بود. در این جشن، کودکان اسباب بازی ها و کتاب های خود را به دست افراد کم بضاعت رساندند. این اتفاق برای تربیت کودکان و تقویت کردن حس همدلی، همکاری و کمک به افراد نیازمند بسیار نیاز است. در طول مسیر نیز آنها به بازی و نشاط پرداختند تا روز به یاد ماندنی برایشان رقم بخورد.
6⃣ نقد صادقانه:
از آنجایی که این رویداد بزرگ اولین بار بود که برگزار می شد و از طرفی هم جمعیت بسیار زیادی هم در آن حضور داشت، به همین دلیل، ممکن است که برخی نقدها به آن وارد باشد؛ اما این انتقادات نباید اصل رویداد را زیر سؤال ببرد، بلکه باید برای برطرف شدن برخی اشکالات در سال آینده، از همین الآن به فکر بود.
7⃣ زمینه سازی ظهور:
خیزش هایی نظیر انقلاب اسلامی ایران، مراسم پرشکوه اربعین، پویش جهانی سلام فرمانده و جشن غدیر نشان می دهد که هر چه که جلوتر می رویم باید منتظر اتفاقات جدیدتری باشیم. در عصری که تمدن غرب در حال افول خود قرار دارد و نفس هایش به شماره افتاده، اما اسلام روز به روز در حال تسخیر قلب ها و مردم نیز در حال آماده شدن برای اتفاق بزرگتر هستند.
#عید_غدیر
@hadi_soleymani313