چه وقت ایام فاطمیه شروع شد و کی تموم شد .. لازم دونستم که تاریخ شروع ایام فاطمیه دهه اول و دوم سال ۹۹ را براتون قرار بدهم
تا هر کسی به اندازه معرفتش حرمت نگه داره
ا 🥀 ✍️ #تاریخ_شروع و #پایان #ایام_فاطمیه سال ۹۹
☑️ دهه فاطمیه اول : از دهم جمادی الاول تا بیستم جمادي الاول
✅ یعنی : ۵ دی لغایت ۱۵ دی سال ۱۳۹۹
ا🥀که روز شهادت حضرت زهرا به روایت اول مصادف می شود با #هشتم_دی۹۹
☑️دهه فاطمیه دوم : از یکم تا دهم جمادي الثاني
✅ یعنی : ۲۶ دی ماه لغایت ۵ بهمن ماه
ا🥀که روز شهادت حضرت زهرا به روایت دوم #بیست و هشتم دی ماه است
✊️ #نمیگذارم_حرمت_مادرم_شکسته_شود
✊️ #ایام_فاطمیه_را_زنده_نگه_میداریم
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
♨️پروفسور کرمی؛ با کمال احترام به استاد خانم دکتر محرز عزیز، اینهمه تناقض و تغییر موضع توسط ایشان به عنوان عضو کمیته علمی ستاد #کرونا برای چیست؟ @khabar4r
آیا به نظر شما اینها نگران کننده نیست؟
آیا نباید ترکیب کمیته علمی ستاد کرونا تغییر کند و دانشمندانی متخصص مجرب و البته با تفکری مستقل و نگاه به درون جای این اساتید را بگیرند؟
کمیته علمی ستاد کرونا مغز متفکر و علمی ستاد کرونای کشور است
کارنامه پر از اشتباه کمیته علمی در یازده ماه گذشته:
-عدم توجه به هشدارهای دانشمندان تهدیدات بیولوژیک در اعمال قرنطینه در دو استان گیلان و قم برای کنترل همه گیری
-عدم توانایی کنترل همه گیری در ماه های اول و انتشار آن به سراسر کشور
یعنی مرگ ۵۴۰۰۰ ایرانی ( جان مردم مهم نیست؟)
-آزمایش داروها بروی بیماران کرونایی که اعلام کردند بی اثر است ولی دارد استفاده می شود !
-خسارات اقتصادی اجتماعی عظیم به کشور
-خسته کردن مردم با هشدارهای مکرر
-عدم توان ارایه یک مدل مناسب کنترل کرونا
و ... @khabar4re
-و با اینهمه تصمیمات اشتباه که کشور همه قرمز شد و کشتهها به روزی ۵۰۰ نفر رسید بالاخره مجبور شدند طبق نظر استاد کرمی قبول کنند قرنطینه تنها راه است
البته بدون حمایت معیشتی از مردم !
-آیا اینها کافی نیست که رییس جمهور محترم، وزارت بهداشت، مجلس، قوه قضاییه و مدیران همه قبول کنند که:
۱- اعضا کمیته علمی ستاد کرونا باید عوض شود
۲- سازمان پدافند غیر عامل و قرارگاه زیستی باید عضو ستاد کرونا و مدیریت قرارگاه #کرونا را به عهده گیرد
🚨آیا گوش شنوایی هست؟
📡 @khabar4re
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
🔴 تناقضات یکی پس از دیگری به روایت تقویم
📆 ۲۹ آبان۹۹:
🔻محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا: 👇👇👇
📣 «تنها واکسنهای ایرانی برای رهایی از بحران کرونا امیدبخش است.
نباید دل بسته واکسنهای خارجی کرونا باشیم!
باید دقت کنیم که در خوشبینانهترین حالت، واکسنهای آمریکایی به مصرف داخلی خودشان میرسد.» 😕
📚منبع:
mehrnews.com/xT8mY
📆 ۱۱آذر ۹۹:
📣 محرز:
«اگر توان تولید واکسن در داخل وجود داشته باشد دیگر نیازی به واردات از خارج نخواهیم داشت؛ بنابراین بهتر است همه امیدها به تولید واکسن در داخل باشد.»🤔
📚منبع:
http://www.aryanews.com/news/20201201095914496/
📆 ۲۱ آذر ۹۹:
🔻" مینو محرز " عضو ستاد ملی کرونا: 👇👇👇
📣 «امکان وارد کردن واکسنهای خارجی به ایران به دلیل شرایط خاص برای حمل و نقل آن وجود ندارد.» ☹️
📆 ۲۴ آذر ۹۹:
🔻« قانعی» رییس کمیته علمی مبارزه با کرونا: 👇👇👇
❌«ایران به برنامه جهانی کوواکس، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده که واکسن "فایزر" را نمیخواهد👇👇👇
❌زیرا ایران هواپیما و امکانات حمل و نقل لازم برای واکسن آمریکایی فایزر را ندارد.»
📚منبع:
https://www.google.com/amp/s/www.entekhab.ir/fa/amp/news/589937
✍اما درست 1هفته بعد، طبق معمول همه صحبتها و تصمیمها عوض میشود:
📆 ۱ دی ۹۹:
🔻مینو محرز: 👇👇👇
📣 «حتی اگر به تولید داخلی واکسن برسیم، باز هم نمیتوان همه را پوشش داد و دولت باید بخشی از آن را وارد کند.» 😳😳
📚منبع:
https://www.mizanonline.com/002sNl
📆 ۴ دی۹۹:
🔻مینو محرز: 👇👇👇
📣 «فرایند تولید واکسن، کاری زمان بر است، به خرید واکسن خارجی نیاز داریم» 😱😱😱
📚منبع:
https://www.entekhab.ir/002Tz3
https://eitaa.com/fatemiyoon110
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔴 نمایش بصیرت در قاب ۹ دی
🔻 #زمانـــه| یوم الله نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ای که با حضور و بصیرت مردم خاموش شد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است.
1⃣ نقش بی نظیر ولایت فقیه
🔻 خطبه تاریخی ۲۹ خرداد رهبرانقلاب ، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»(نهج البلاغه، خطبه۹۳)
2⃣ بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
🔻 هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی (ع) که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.»
3⃣ روح دیانت ناب ملت:
🔻 فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷و ۸۸بود.
🖌 #موسی_سلیمانی【 ڪارشناس زمانه】
🆔 | @zamanehh
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔴🔴روایت استاد #رحیم_پور_ازغدی از باورهای عجیب خاتمی
♦️رئیس جمهور معمم دیگری را می شناسم که در دوران حاکمیت خود در سالهای پایانی دهه هفتاد در همین شورا، عدالتخواهی را سوسیالیسم خواند و به صراحت گفت این آیات و روایات "عدالتخواهی" که در حوزه و دانشگاه می خوانی تنها به درد "انقلاب کردن" می خورد و به درد "حکومت کردن" نمی خورد!
♦️و در چشمان من نگریست و گفت باید بپذیریم که شاید سکولاریسم، تقدیر عصر ما و مشیت الهی باشد و پایان تاریخ شاید همین نظام لیبرال دموکراسی و سرمایه داری است و مقاومت، بی فایده است...
♦️منتها ما بکوشیم کمی از فسادش بکاهیم و دوز "معنویت" آن را در حریم شخصی کمی بالاتر بریم، از امام تجلیل کرد و سپس تبصره زد که ریشه استبداد دینی در دیدگاه خود امام است و وقتی مراد امام از ولایت مطلقه را برای او توضیح دادم با لبخند گفت با این تقریر روشنفکرانه که تو کردی، قبول!!
https://eitaa.com/fatemiyoon110
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
معطل سن و سال نمانیم؛
۳ ویژگی رئیس دولت جوان حزب اللهی
🔹مجادله راه انداختن، یا متوقف شدن در "سن و سال" نامزد جریان حزب اللهی درست به نظر نمی رسد و احتمالا مخاطب را از منطوق اصلی بیانات رهبر انقلاب درباره "دولت جوان حزب اللهی" منحرف می سازد. ایشان دست کم سه بار درباره مدیریت جوان حزب اللهی سخن گفته اند.
♦️ایشان، اول خرداد 98 در تبیین ضرورت های گام دوم انقلاب گفتند "ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵ سالهها و ۴۰ سالهها هم جوانند. اینها می توانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند".
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ خطاب به جوانان دانشجو گفتند:
🔻"اگر چنانچه ان شاء الله شما جوانها زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب اللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی های شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت.
🔻مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان ۳۲ ساله -من باب مثال- رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی، یک دولت پای کار، آماده و با نشاط و در سنینِ کار و تلاش است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راه های دشوار عبور دهد.
🔻برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت؛ اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹ایشان آخرین بار، مطابق آنچه در مستند "غیر رسمی" پخش شد فرمودند:
🔻 "برای اینکه جوان های مورد نظر شما مسئولیت های مدیریتی قابل توجه را، حالا نمیگویم حتما وزارت، چون مدیران رده های میانی زیادی هستند که می توانند فعال باشند، {برای اینکه} جوانها این مدیریتها را به عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
🔻نمی گویم حالا جوان ۲۵ ساله رئیسجمهوری بشود من باب مثال؛ و واقعا آدم متعهدی باشد. این طبعا افرادی را که انتخاب میکند که از بین جوانها خواهد بود. کلید کار این است و الّا با توصیه و با اینها خیلی صورت نمی گیرد، مشکل است.
🔻حالا مقایسه با اول انقلاب هم یک قدری مقایسه ناقصی است، یعنی اول انقلاب آدمهایی که بتوانند کارها را به عهده بگیرند و تجربه داشته باشند واقعا نبودند، الان هستند. پیرمرد هم نیست اما جوان سی و چند ساله و ۴۰ ساله هم نیست.
🔻این را وقتی داریم نمیشود، یعنی مصلحت نیست، درست نیست که ما این آدم را در رأس کار نگذاریم و از امکان کارش و از تجربهاش و از تواناییاش استفاده نکنیم. انشاءالله که برویم به سمت اینکه جوانها را در رأس کارها قرار بدهیم. دلمان میخواهد این بشود.".
🔹از مجموع این بیانات چنین بر می آید که جوان و حزب اللهی شدن مدیریت دولت، اولویت مد نظر رهبری است. در عین حال، این جوانی بیش از آن که به سن و سال برگردد، به داشتن نشاط کار، پر تلاش بودن، و روحیه تغییر طلبی انقلابی بر می گردد.
♦️در عین حال ایشان، "تجربه داشتن" را یک ضرورت کلان مدیریتی می دانند که به طریق اولی، برای ریاست جمهوری ضرورت مضاعف است؛ چرا که رئیس جمهور نفر دوم ساختار نظام است. حتی تصریح می کنند "چنین آدمی [بالای چهل سال و دارای تجربه] را مصلحت نیست که در راس کار نگذاریم".
🔹بنابراین، رئیس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای "نشاط کار" باشد، هم معتقد به "تغییر انقلابی"، و هم دارای "تجربه" برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری. او می تواند چهل ساله باشد؛ یا هم سن شهید سلیمانی که هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.
♦️تجربه و پختگی کار در تراز جایگاه دوم نظام، و نشاط جوانی، در کنار هم مهم است. او باید بتواند یک تیم هماهنگ و همدل را دور هم گرد آورد که افق بلند نگاه شان، تدارک گام دوم انقلاب است. چنین تیمی است که می تواند شعار دولت جوان حزب اللهی را محقق سازد. این مهم، با هم افزایی نامزد های انقلابی و حامیان آنها، به دست می آید نه هم فرسایی.
ایمانی
https://eitaa.com/fatemiyoon110
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖
🔻رئیس قوه قضائیه سند تحول قضائی را ابلاغ کرد
🔸در فرایند نگارش سند تحول قضائی، ۷ مأموریت اصلی قوه قضائیه منبعث از تکالیف تعیین شده در قانون اساسی و همچنین سیاستهای کلی نظام، مبنای تدوین سند شد
🔹مأموریت 1 «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حلوفصل دعاوی و رفع خصومات»
🔹مأموریت 2 «احیاء حقوق عامه، گسترش عدل و آزادیهای مشروع»
🔹مأموریت 3 «نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور»
🔹مأموریت 4 «کشف جرم، تعقیب و مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام»
🔹مأموریت 5 «پیشگیری از وقوع جرائم و دعاوی»
🔹مأموریت 6 «اصلاح مجرمان»
🔹مأموریت 7 «حمایت از حقوق مالکیت اشخاص»
@doshmandakheli
🇮🇷@s_a_m_e_n🇮🇷
💖🌷💖