هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 انقلاب اسلامی کشور را از سقوط مطلق نجات داد
🔹️رهبر انقلاب: هضم شدن و حل شدن در فرهنگ کفر و استکبار، قبل از پهلویها شروع شد، از دوران قاجار شروع شد... نوبت به پهلویها که رسید، به اوج رساندند این فساد را، این بیماری مسری را... واقعاً خدا به ملّت ایران رحم کرد که این انقلاب رخ داد؛ وَالّا با آن وضعی که اینها داشتند پیش میرفتند، وضع کشور ما خیلیخیلی بدتر از همهی کشورهای وابستهای که ما میشناسیم میشد.
🔹️انقلاب آمد جلوی این را گرفت؛ انقلاب اسلامی، با یک اقدام قاطع، جلوی این حرکت به سمت سقوط مطلق را گرفت و کشور را نجات داد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای کنگره ملی بزرگداشت ۲۴ هزار شهید تهران. ۱۴۰۲/۱۱/۳
🔹️#سخن_نگاشت
💻 Farsi.Khamenei.ir
سید احمد رضوی | صراط
🌷 انقلاب اسلامی کشور را از سقوط مطلق نجات داد 🔹️رهبر انقلاب: هضم شدن و حل شدن در فرهنگ کفر و استکبا
🔻 این نکته خیلی مهمیه که نیازِ مبرم به تبیین داره
سید احمد رضوی | صراط
📦 رهبر انقلاب: رشد نقدینگی باید متوقف شود ✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار تولیدکنندگان و فعالان ا
🔻بانک مرکزی: نرخ رشد نقدینگی درادامه روند نزولی به ۲۵.۲ درصد رسید
🔻 امشب میخوام یکی دیگه از کتابهای ویژه و خاص رو معرفی کنم👌
🔹 اول ببینیم حضرت آقا درباره این کتاب چه فرمودند؟
🔸 حضرت آقا در سال 70 میفرمایند: "این کتابی را که درباره خاطرات بسیجی های تیپ 83 است و اخیرا چاپ شده، می خواندم؛ چقدر لذت بخش و زیباست. طلبه ی امام صادق، در دفاع از حریم امام صادق یعنی نظام جمهوری اسلامی چون جنگ ما، دفاع از حریم امام صادق و دفاع از حریم اسلام و قرآن بود در میدان های خطر، بی محابا پیش میرود و حماسه هایی خلق میکند که گویی افسانه است؛ این قدر از ذهنِ مردمِ امروز دور است. این ها، ارزش های تمام نشدنی است؛ هیچ چیزی با این ها معادل نیست."
🔹 نام کتاب هم گذاشته شد "تیپ 83" که یادآور بذل توجه حضرت آقا باشد.✌️
https://oniketab.ir/product/%d8%aa%db%8c%d9%be-83/
🔻 درباره کتاب تیپ 83، حضرت آقا به همین بذل توجه بسنده نکردند و سالها بعد بر روی کتاب تقریظ فرمودند:
"شرح خاطرات طلاب رزمنده ی جوان که ضمنا شرح گوشه هایی - هر چند کوتاه - از مجاهدات معصومانه ی آنان نیز هست، در این کتاب با قلم و تقریری شیوا به نگارش آمده است. این شیوه ی نویی است که روایت از کسی، و تقریر از کس دیگری باشد. این قلم اگر پخته شود، بسی شیواتر خواهد شد.
خیلی از خواندن این کتاب محظوظ شدم؛ چون روحانی در این کتاب، درس دین و معرفت را در خطرناک ترین جاها میدهد و در آزمایش های دشوار زندگی، با مردم شریک میگردد. این طلبه های جوان و خوش روحیه اند که اگر مدارج تحصیل را طی کنند، رهبران برجسته ی باب انقلاب و جمهوری اسلامی خواهند شد و روحانیون پرچمدار دین زندگی ساز.
حوزه ی علمیه، بی شک از پرورش چنین طلاب و روحانیونی به خود می بالد و احساس رضایت از انجام وظیفه ی تاریخی خود، که همواره بحمدالله بدان موفق بوده است، می کند.
تصادف جالبی بود که توفیق مطالعه ی این کتاب در ایام 15 شعبان و ما بعد آن که به زیارت قم رفته بودم، دست داد."
🔸 تقریظ رهبری گویای ابعاد مختلف این کتابِ خوب است که میتواند بهترین مشوق ما برای مطالعه اش باشد.
https://oniketab.ir/product/%d8%aa%db%8c%d9%be-83/
🔻 طرح جلد کتاب هم خیلی زیبا و با مسما هست👌👌
https://oniketab.ir/product/%d8%aa%db%8c%d9%be-83/
🔻 خدا که عرب نیست...
... آن روزها، با بچه های لشکر انصار به آنجا رفته بودیم. در کمین های تپه ی "کیوره" بودیم. بچه های عجیبی با ما بودند؛ احمد خرسند، سعید ملکی، رضا رحیمی، اصغر هم با ما بود. صداقت و سادگی اصغر، برای بچه ها سرمشق بود. یکرنگی اش را همیشه حفظ میکرد.
آن قدر صفا و اخلاص داشت که در قنوت نمازش، دعاها را به عربی و فارسی مخلوط میخواند. توی اکثر قنوت هایش میخواند: "اللهم ارزقنا در دنیا زیارت حسین و در آخرت، شفاعت حسین..." بچه ها اگر چه می دانستند که اشکالی ندارد، از سر شوخی میگفتند "چرا این جوری دعا میکنی؟" و او با همان صداقت جواب میداد: "خدا که عرب نیست، به هر زبونی باشه، قبول میکنه"...
🔻 بخشی از یکی از 39 روایت کتاب تیپ 83
https://oniketab.ir/product/%d8%aa%db%8c%d9%be-83/
🔴 سوال
🔻 چگونه میتوانیم مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنیم؟!
🔴 چگونه میتوانیم مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنیم؟!
🔹 در بین افراد جامعه 4 عامل موثر است تا آنان ترغیب به مشارکت در انتخابات شوند:
1️⃣ میزان رضایت مندی
🔻 یعنی فرد به چه میزان از نظام، حاکمیت، مسئولین، شرایط جامعه، وضعیت زندگی و ... رضایت دارد؟ آیا کلیتِ نگاهش به این مولفه ها مثبت است یا منفی؟ هر چه میزان رضایت مندی از این مولفه ها در افراد افزایش پیدا کند تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
2️⃣ میزان اثرمندی
🔻 یعنی فرد با رای دادن، مشارکت در انتخابات، دعوت به مشارکت و ... به چه میزان اثرگذار در سرنوشت نظام، کشور، جامعه، خانواده، خود و ... هست؟ هر چه میزان اثرمندی در افراد تقویت شود تمایل به مشارکت آنان در انتخابات افزایش پیدا میکند.
3️⃣ میزان امید به آینده
🔻 یعنی فرد به چه میزان نسبت به آینده نظام، کشور، خود و ... امیدوار و خوشبین است؟ آیا آینده را درخسان میبیند یا تیره و تباه؟! طبیعتا فردی که امیدوار به حل مشکلات و عبور از سختی هاست رغبت به مشارکت در برنامه های سرنوشت ساز را بیشتر پیدا میکند.
4️⃣ میزان قدرت تحلیل سیاسی
🔻 قدرت تحلیل سیاسی در افراد جامعه برای مشارکت در برنامه های سرنوشت ساز بسیار حائز اهمیت است. اینکه بداند دشمن از او چه میخواهد؟ عدم مشارکت چه آسیب هایی به کشور و افراد اجمعه میزند؟ مشارکت بالا چه دستاوردهایی را برای کشور و جامعه حاصل میکند؟
🔹 حال؛ ما باید برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات چه اقداماتی را انجام دهیم؟!
🔻 تمامی اقدامات ما بر تامین کننده و افزایش دهنده این 4 عامل در افکارعمومی جامعه باشد. ما باید سخنرانی ها، مطالب منتشره در فضای مجازی و رسانه ای، گفتگوهای خانوادگی و ... را به سمت افزایش دهنده این عوامل هدایت کنیم و از مباحثی که باعث تضعیف این عوامل میشود خودداری کنیم.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔴 چگونه میتوانیم مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنیم؟! 🔹 در بین افراد جامعه 4 عامل موثر است تا
🔻 اگر به بیانات و فرمایشات رهبری دقت کنیم، میبینیم دقیقا در راستای تقویت این 4 عامل هست
🔻 ما چگونه میتوانیم میزان رضایتمندی مردم را افزایش دهیم؟ چگونه میتوانیم در مردم امید ایجاد کنیم؟ چگونه اقداماتِ آنها را اثرمند در سرنوشت نظام و کشور و مردم تبیین کنیم؟!!!!!!
🔹 میدونید اصلی ترین چالش ما برای تحقق این عوامل چیه؟!
🔸عدم تعامل و تبیین دو گزاره آرمان خواهی و واقع بینی
🔹 یعنی چی؟!!!!!
🔸 یعنی افق نگاه ما، خواسته ما، آرزوی ما یعنی کشور و جامعه ای بر اساس آرمانهاست.
▪️ جامعه ای با زیست عفیفانه و بدون هیچ بدحجاب و فاحشه و مفسده و ...
▪️ جامعه ای عدالت محور و بدون هیچ مستضعف و فقیر و گرفتار و ...
▪️ جامعه ای عاری از اختلاس، پارتی بازی، دروغ، دزدی و ...
▪️ جامعه ای با مسئولینی پاکدست، دلسوز، جهادی، انقلابی و ...
▪️ و ...
🔸 خب؛ طبیعیه که ما تا تحقق و پیاده سازی این آرمانها فاصله داریم،نکته حائز اهمیت این است که ما با انقلاب اسلامی در مسیر تحقق و پیاده سازی آنها در حرکت هستیم. واقعیت نیز همین است.
🔸 اما، ما نمیتوانیم بین راهی که طی کرده ایم و آرمانهایمان اتصالِ دقیق و مناسبی برقرار کنیم.(چالش همین جاست)
🔹 اگر به پشت نگاه کنیم میبینیم ما با انقلاب اسلامی توانسته ایم در بسیاری از حوزه ها اقداماتی معجزه گون را انجام دهیم. قدم های بسیار بلندی را برداریم. افتخارات بزرگی را کسب کنیم. (هر چند هنوز تا نقطه مطلوب فاصله داریم و باید بیش از پیش تلاش کنیم.)
✅ اگر ما بتوانیم ( که میتوانیم ) راهی که طی کرده ایم را برای مردم به خوبی تبیین کنیم، افکارعمومی مملو از رضایتمندی و امید به آینده میشود.
✅ کافیست بجای نق زدن های روزانه، عیبجوئی های ناشیانه و نقدهای غیر منصفانه و غیر کارشناسانه، برای مردم از پیشرفت ها و توانمندی هایمان در طول عمر پر برکت انقلاب اسلامی بگوئیم.
✅ از پیشرفتهای نظامی و موشکی، هسته ای، مخابراتی و ماهواره ای، پزشکی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ...؛ ما اگر سالها زمان بگذاریم برای بیان پیشرفت ها باز هم نمیتوانیم حقِ مطلب را در این بحث ادا کنیم.
✍️ سید احمد رضوی
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
@s_a_razavi
🔻 دقیقا معنای کاهش رضایتمندی هست. یعنی چون راضی نیستن (ناراحتن، معترضن) مشارکت نمیکنن
🔹 اینجاست که ما باید به دو نکته توجه کنیم:
1️⃣ تبعات و آثار سوء نقدها و تخریبها و سیاهنمایی هایی که در فضای مجازی بر علیه حاکمیت و مسئولین انجام شد ( و متاسفانه بخشی از آن توسط فعالین جبهه انقلاب صورت گرفت)
2️⃣ اقدام برای افزایش رضایت مندی افراد با تبیین پیشرفتهای کشور و اقدامات درست مسئولین بخصوص نماینده های مجلس