eitaa logo
سید احمد رضوی | صراط
16.5هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.6هزار ویدیو
106 فایل
کلام؛ معجزه ایست که می توان با آن، شیر را رام کرد یا وحشی... و خدا لگام کلام را در دست تو نهاد... سیداحمدرضوی آیدی ارتباط : @Seyedahmadrazavi59 🔹 لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
مشاهده در ایتا
دانلود
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زمان دقیق شروع حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس اعلام شد 🔴 استاندار هرمزگان: این تصاویر بسیاری از شایعات و فرضیه‌های گمراه‌کننده را نفی می‌کند 🎥 انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی ♨️ تصاویر منتشر شده از دوربین مدار بسته، لحظه آغاز آتش‌سوزی را ساعت ۱۲:۰۵:۰۷ ثبت کرده است. ♨️ آشوری استاندار هرمزگان اعلام کرد: با بررسی دوربین‌های محدوده حادثه در بندر شهید رجایی مشخص شد آتش‌سوزی در ابتدا محدود و همراه با دود کمی است و پس از مدت حدود یک دقیقه و نیم از آغاز، حریق توسعه یافته و باعث انفجار مهیب می‌شود. 🔹وی افزود: در ادامه ضعف ایمنی و ناسازگاری مواد، موجب گسترش آتش‌سوزی به کانتینرهای مجاور می‌شود. 🔹آشوری تأکید کرد: همین تصاویر بسیاری از شایعات و فرضیه‌های گمراه‌کننده را نفی می‌کند.
🔴 مدعیِ حقیقی 🔻 دو زن بر سر كودكى نزاع مى كردند و هر كدام او را فرزند خود مى خواند، از اين رو دست به دامان اميرالمومنين علی عليه السلام گرديد. اميرالمومنين علی عليه السلام ابتداء آن دو زن را فراخوانده آنان را موعظه و نصيحت فرمود وليكن سودى نبخشيد و ايشان همچنان به مشاجره خود ادامه مى دادند. 🔻اميرالمومنين عليه السلام چون اين دستور داد اره اى بياورند، در اين موقع آن دو زن گفتند: يا اميرالمومنين! مى خواهى با اين اره چكار كنى؟ امام عليه السلام فرمود: مى خواهم فرزند را دو نصف كنم براى هر كدامتان يك نصف! از شنيدن اين سخن يكى از آن دو ساكت ماند، ولى ديگر فرياد برآورد: خدا را خدا را! يا اباالحسن! اگر حكم كودك اين است كه بايد دو نيم شود من از حق خودم صرفنظر كردم و راضى نمى شوم عزيزم كشته شود. 🔻 آنگاه اميرالمومنين عليه السلام فرمود: الله اكبر! اين كودك پسر توست و اگر پسر آن ديگرى مى بود او نيز به حالش رحم مى كرد و بدين عمل راضى نمى شد، در اين موقع آن زن هم اقرار به حق نموده به كذب خود اعتراف كرد. ✅ چند سالی هست که در بین نیروهای جبهه انقلاب تشتت و افتراق ایجاد شده و متاسفانه روز به روز این تفرقه و هزینه سازی برای انقلاب اسلامی گسترده تر میشود!!! (بخصوص قبل و بعد از انتخابات تیر ماه گذشته)؛ بارها و بارها نیز حضرت آقا نسبت به این وضعیتِ موجود در جبهه انقلاب ابراز ناراحتی کرده اند و به دوستداران انقلاب هشدار داده اند و نسبت به عواقب آن انذار نموده اند؛ من جمله بیانات 9 دقیقه ایشان در سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه السلام ✅ آیا بهتر نیست قبل از اره شدن و نابودی فرزند انقلابیون ( نظام مقدس انقلاب اسلامی ) مدعیانِ انقلابی، این نزاع و کشاکشِ باطل و هزینه ساز را رها کنند و مشاجراتِ کسل کننده، مشمئز کننده، تهوع آور و .... حیدری-نعمتی را کنار بگذارند و از سر اصول انقلاب و مطالباتِ امام جامعه متحد شوند و در کنار یکدیگر بر روی اشتراکات خود فعالیت کنند؟!!! ✅ تا چه زمانی قرار است بحث های انتخاباتی را در گستره فضای مجازی در بین نیروهای جبهه انقلاب شاهد باشیم و از نقشه و برنامه دشمن غفلت کنیم؟!!! اگر حیدری ها کوتاه نمی آیند لااقل نعمتی ها کوتاه بیایند تا نظامی که زنده بودن و حفظش است از بین نرود.
هدایت شده از موقوفه کتاب
📚جان به لب مجموعه ۳۵ داستان بر اساس خاطرات قضات دادگستری است. 🔅این کتابی خاطراتی را از افرادی به داستان کشانده که برای برابرکردن کفهٔ عدالت جان ­‌به­‌ لب می‌شوند، روایت متهمینی که جان­شان به حکمی که از لب­‌های قضات بیرون می‌­آید گره خورده شده و داستان مجرمینی که جان و روحشان به لبه­‌ٔ پرتگاه فساد رسیده اما با لب‌­گشودن افرادی، نجات می­‌یابند. 🔻اعدام، عفو، حبس، قصاص. ما بیشتر اوقات، فقط حکم صادر شده از دادگاه را می­‌شنویم. اما غالباً از دو موضوع بی­‌خبریم؛ از ماجرای قاضی و سرنوشت متهم. از ماجراهای مختلفی که قاضی، برای صدور حکم پشت­ سر گذاشته و از سرنوشتی که حکم دادگاه در زندگی متهم به‌وجود می­‌آورد. 〽️جان­ به­ لب، سعی دارد پشت پرده این دو موضوع را با زبان جذاب داستانی به تماشا بگذارد. 🔹در انتخاب خاطرات این کتاب سعی شده انواع مختلفی از موضوعات و چالش‌هایی که قضات با آن دست­ و پنجه نرم می­‌کنند آورده شود. موضوعاتی اعم از: جنایی، خانوادگی، کشف مواد مخدر، اجرای حکم قصاص و … . 🏛 🎯سفارش از طریق ادمین 👇 ✔️@admin_Oniketab
36.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️عاشقتم، این یک احساس عادی نیست! 🕋خداوند مهر عاشقی را در وجود ما گذاشته و من می‌خواهم این عشق را به همه نشان دهم. 📽 رونمایی از کتاب "ای کاش زودتر" به قلم سید احمد رضوی با حضور سرکار خانم نیلچی‌زاده! در این برنامه، خانم نیلچی‌زاده به اهمیت رابطه نوجوانان با خداوند و تأثیر آن بر زندگی‌شان می‌پردازند. 🌟 ✨📚این کتاب، راهنمایی ارزشمند برای دختران نوجوان است تا در دنیای پرچالش امروز، از شبهات و دروغ های رایج در جامعه معصون بمانند. بیایید با هم به کشف این سفر معنوی بپردازیم! 🙏❤️ ⤵️برای تهیه کتاب از طریق لینک زیر سفارش خودتون رو ثبت بفرمایید. https://oniketab.ir/product/%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b4-%d8%b2%d9%88%d8%af%d8%aa%d8%b1/ 🤵🏻 سفارش کتاب و مشاوره : @admin_Oniketab
14.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌟📚کتاب « ای کاش زودتر» با داستان‌های جذاب و آموزنده، به جوانان و نوجوانان کمک می‌کند تا چالش‌های خود را در دنیای پرآشوب امروز درک کنند. از مسائل حجاب و ارتباطات تا درک فرهنگ و دین، این کتاب به زیبایی به سوالات و دغدغه‌های نسل جدید پاسخ می‌دهد. 📽در این برنامه ویژه، سرکار خانم نیلچی‌زاده با معرفی این اثر ارزشمند، به معرفی و بررسی این کتاب ارزشمندمی‌پردازند. 📖✨ ❗️این کتاب نه تنها یک روایت جذاب، بلکه راهنمایی برای درک بهتر چالش‌های پیش روی دختران جوان در جامعه امروز است. بیایید با هم این سفر را آغاز کنیم و به جوانان‌مان کمک کنیم تا نورانی‌ترین نسخه از خودشان را پیدا کنند.✌️ ⤵️برای تهیه کتاب از طریق لینک زیر سفارش خودتون رو ثبت بفرمایید. https://oniketab.ir/product/%d8%a7%db%8c-%da%a9%d8%a7%d8%b4-%d8%b2%d9%88%d8%af%d8%aa%d8%b1/ 🤵🏻 سفارش کتاب و مشاوره : @admin_Oniketab
🔴 سندروم دیدن نقاط ضعف 🔻حضرت عیسی(عليه السلام) روزی از راهی می گذشت که چشمش به جمعیتی از مردم افتاد.آن جمعیت در گوشه ای ایستاده بودند و به چیزی نگاه میکردند. عیسی به سوی آن جمعیت رفت تا ببیند چه چیزی توجه آن عده را جلب کرده است.وقتی نزدیک رفت دید که سگ مرده ای روی زمین افتاده است و آن جمعیت به دور آن جسد جمع شده اند. هرکس از آنان درباره ی آن سگ مرده حرفی میزد یکی میگفت: -عجب حیوان پست وبی ارزشی است.خوب شد که مرد. -اگر هم کسی این سگ را کشته باشد حق داشته است زیرا این حیوان زشت وبد قواره است. -چشمش کور که مرده است.این حیوان چقدر زشت رو و پلید است. 🔻عیسی(عليه السلام)هر چقدر گوش داد از حرف های مردم غیر از بد گویی درباره ی سگ چیزی نشنید. وقتی آن جمعیت هر چه دلشان خواست درباره ی آن سگ مرده بدگویی کردند نوبت به عیسی(عليه السلام) رسید.آن مردم میخواستند از دیدگاه پیامبر خدا آگاه شوند. حضرت عیسی(عليه السلام)فرمود: -خوب نگاه کنید دندان های سفید این سگ را مشاهده کنید و ببینید که چه دندان های سفید و قشنگی دارد.آیا درّ گرانبها به سفیدی دندان های او هست؟ 🔻مردم به دهان نیمه باز سگ مرده نگاه کردند دندان های حیوان به راستی سفید و درخشان بود.دندان هایی سالم که شاید نظیرش در دهان هیچکدام از آنان نبود. حضرت عیسی(عليه السلام)که سکوت آن مردم را مشاهده کرد با سخن دیگری که بر زبان آورد آنها را بیشتر به اندیشه برد: شما مردم چرا فقط عیب ها را مشاهده میکنید و روی آن انگشت میگذارید! ای مردم کاش به جای مشغول بودن به عیب دیگران متوجه عیب و ایراد خودتان میشدید و به رفع ان می کوشیدید 🔹 متاسفانه ما در رسانه دچار بیماری سندروم دیدن نقاط ضعف نظام شده ایم! جز نقایص و عیوب و مشکلات چیزی نمیبینیم. اگر کسی به ما بگوید 5 نقطه قوت و قدرت انقلاب اسلامی را بشمارید، نمیتوانیم!!!!! چرا؟!!!! چون هرگز چشمِ عقل به سمت نقاطِ قوتِ ایران قوی نگشوده ایم!!! 🔹 به این بیان حضرت آقا که در سال 1402 فرمودند دقت کنیم: "مردم ایران مردم مؤمنی هستند؛ حتّی آن کسانی که ممکن ‌است به چشم به نظر برسد که به بعضی از احکام اسلامی پایبندی درستی ندارند، ایمان قلبی‌شان خوب است؛ به خدا ایمان دارند، به دین ‌ایمان دارند، به قرآن ایمان دارند، به ائمّه‌ی هدیٰ ایمان دارند؛ مردم باایمانی هستند. ملّت ایران باایمان است، با عزّت نفس است، با ‌اعتماد به نفس است؛ اینها موجب شده است که ساخت درونی ملّت ایران و نظام اسلامی استحکام پیدا کند.‌" 👈 حال، سوال اینه که چند درصد ما مانند حضرت آقا به مردم، ملت ایران و نظام اسلامی نگاه میکنیم؟!!! اصلا چند درصدمان حرف حضرت آقا را میفهمیم و قبول داریم؟!!!!!!
19.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 ابتدا مصاحبه کامل وزیر راه خانم فرزانه صادق مالواجرد را ببییند، بعد اقدام غیر اخلاقی برخی فعالین رسانه ای در تقطیع غیر اخلاقی و سوگیری در برداشت از سخنان ایشان را قضاوت کنید. 🔹 آنچه که در سخنان وزیر مشهود است انتشار پیام ابراز همدردی با حادثه دیدگان، برگشت جریان عادی زندگی به جامعه، شروع به کار و فعالیت بندر و تلاش برای مدیریت حادثه رخ داده است. 🔻 امام حسین علیه السلام فرمودند: «اگر مسلمان نیستید آزاده باشید»؛ سیاست زدگی و سیاست بازی مسیری نیست که مورد تایید حضرت آقا باشد.
🔻 درسته رقیب برای رسیدن به اهدافش دست به هر کاری میزنه و ... اما اگه قرار باشه ما هم مثل اونا رفتار کنیم پس فرق ما با اونا در چیه؟!!!!
🔻 تضعیف مسئولین، عصبانی کردن مردم، نادیده گرفتن تلاشهای مسئولین، ناامید سازی مردم، ناکارآمد نشان دادن نظام گناهی نیست که به این راحتی ها بشه ازش استغفار کرد و انتظار بخشیده شدن داشت...
سید احمد رضوی | صراط
حضرت آقا فرمودند علت عقب افتادن تقدیر الهی، کوتاهی های ماست و بعد به مواردی همچون: افشاکردن و دهن ل
🔻 مجددا به بیانات حضرت آقا در روز شهادت امام صادق علیه‌السلام رجوع کنیم. اعتراض کردن بیجا، کمک نکردن، تحلیل غلط از اوضاع داشتن سه شاخصه ای بود که آقا ازشون نام بردن که باعث عقب افتادن تقدیر الهی میشه حادثه ای دردناک و با خسارت زیاد و ابعاد مختلف در کشور رخ داد. مسئولین تمام قد اومدن پای کار، رئیس جمهور، وزیر کشور، وزیر راه و ... رفتن به محل حادثه، تمام امکانات بسیج شد تا در حداقل زمان ممکن هم آتش مهار بشه هم روند فعالیت بندر به روال برگرده و دهها اقدام ارزشمند دیگر توسط مسئولین رخ داد... مصاحبه وزیر راه هم قطعه ای از سیاست کلان نظام هست که میخواد آرامش را به جامعه برگردانه، بگه الحمدلله بندر فعالیت عادی خودش رو از سرگرفته، حادثه در بخش کوچکی از بندر اتفاق افتاده، مردم هم به روال عادی زندگی شون برگشتن و ... حالا برخی، بجای کمک کردن به مسئولین، ارائه تحلیل درست و دقیق از اوضاع و ... اومدن اعتراض بیجا میکنن، مردم رو عصبانی میکنن، تحلیل غلط به مردم میدن، مردم رو ناامید میکنن و .... چرا؟!!!!!!!!!!!!! آیا مخاطب حضرت آقا ما و شما نبود؟!!!
🔻 امان از مظلومیت و تنهایی آقا.... 😔😔😔😔