سید احمد رضوی | صراط
. کربلا؛ شکافنده است، میان حق و باطل تا عریان شود بُطُون در غبار زمین... کربلا بر هر کس عَرضه شو
.
کربلا؛
لبیک است،
به أَلَسْتَ بِرَبِّكُمْ قَالُواْ بَلَى
در هنگامه آزمایش...
آری؛ همه گفتیم بَلَی در عالَم ذَر به أَلَسْتَ بِرَبِّكُمْ پروردگار و زمین شد میعادگاه صداقت و صحت شهادت ما....
کربلا جلوه گاه اراده خدا شد در بحبوحه زندگی تا دوباره یادآوری کند به عالمیان که نتیجه غافل شدن از من، به قتلگاه کشاندن امام زمان است و مُسَخَّر شدنِ یزیدِ زمان بر جهانیان....
و هر یک از ما، کربلاهایی داریم از حیات تا ممات، که باید در بوته آزمایش سنجیده شویم که هنوز بر شهادتمان در عالَم ذَر هستیم یا اجازه داده ایم که یزیدِ نفس بر ما حکمفرما شود...
به راستی ما در کربلا حسینی هستیم یا یزیدی؟؟؟!!
#شب_پنجم
#چهل_شب_چهل_نکته
#لختی_درنگ_در_کربلا
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 کربلا وادی آزمودن است که عیار وفاداری ما به چه میزان است. بر عهد خود پایداریم یا غوطه ور شده ایم در دنیای دنی؟!
🏴 در کربلا عیارها سنجیده میشود تا سره از ناسره تمیز داده شود، حق از باطل تفکیک شود و مرد از نامرد تشخیص داده شود.
🏴 کربلا یادآور اندک بودن مردانی است که بر عهد خود با ولایت تا شهادت ماندند و کثیر بودن محبان غافل و زمان نشناس!!!
🏴 کربلا اثبات کننده خیل عظیم لشکر غافل شده از حیلت های شیطان است که با نیت قرب الی الله در برابر خون خدا صف آرائی کرده اند.
🏴 کربلا گواهی میدهد که اگر مراقب ورودی های بطونمان نباشیم در وادی لبیک به حق نوای حقانیتِ هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی ولایت را نمیشنویم.
🏴 کربلا لحظه ای هست واقع شده در حیات تا ممات آدمی که اگر در آن لحظه آماده و هوشیار بود ممهور میشود پرونده اش به مهر شهود و لقاء الله
🏴 ظهور آخرین کربلای زمین میشود در آخرالزمان که قیام میکند منتقم خون خدا و لبیک میگویند خیل عظیم عاشقان حسین علیه السلام برای یاری حق در برابر باطل
🏴 مراقب باشیم از قافله کربلائیانِ آخرالزمان جا نمانیم تا مهر زمان نشناسی و غفلت سلیمان صرد خزائی بر پیشانی مان ممهور نشود
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🏴 حسین علیه السلام کربلا را به پا کرد تا به ما بگوید:
▪️ همیشه آماده باشیم که هنگامه قیام امام زمان عجل الله اگر غافل باشیم تا قیامت حسرت میخوریم.
▪️در هر لحظه منتظر باشیم و پشت سرمان قفلی نباشد، قفل حق الناس، بدهکاری، دلبستگی،ثروت و ... که اگر قفلی بود جایی در کاروان ظهور نداریم
▪️اگر گوهر وجودیمان آماده بود اگر نخواهیم هم ولایت ما را با خود همراه میکند مثل زهیر بن غین بجلی
▪️گوهر وجودمان را در خیمه و هیئت حسین علیه السلام صیقل دهیم و مصفا کنیم برای یاری فرزندش در انتقام خونش در زمین
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
Hossein Taheri _ Ah Az Doori (320).mp3
4.02M
🏴 آه از دوری آه از دوری! هر شب هستم حرم تو
🏴 ولی میبینم که دوباره؛ خوابم انگار! وای از تکرار
🏴من میترسم بمیرم نبینم حرم تورو از این غم میمیرم
🏴 بی تو هر بار خواب میدیدم
🎶 حسین طاهری
#حسینیه_صراط
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
◀️ سید احسان خاندوزی وزیر پیشنهادی اقتصاد 🔸 دکترای اقتصاد 🔸عضویت در هسته اندیشه ورزی وزارت امور اقت
🔻 وزارت اقتصاد و دارائی
1️⃣ اصلاح نظام مالیاتی
🔹 یکی از الزامات دولت سیزدهم و وزیر اقتصاد اصلاح نظام مالیاتی کشور باید باشد که در دو بخش در حال خسارت وارد کردن است:
🔸 عدم انطباق با عدالت محوری: در واقع در نظام مالیاتی کشور افراد با درآمد خرد مانند کارمندان، کسبه جزء و آحاد مردمی مالیات قانونی را پرداخت میکنند اما افراد با درآمد کلان از پرداخت مالیات یا معاف میشوند و یا فرار میکنند.
🔸 عدم کسب درآمد واقعی دولت از محل مالیاتها: با توجه به فرارهای مالیاتی و نیز تدوین دقیق قانون مالیاتی کشور بخش عمده ای از درآمدهای مالیاتی دولت وصل نمیشود و این امر باعث وابستگی بیشتر دولت در جهت کسر بودجه به فروش نفت و گاز هست.
2️⃣ مهار تورم
🔹 یکی از مشکلات اساسی دولت سیزدهم مهار تورم افسار گسیخته است که بلای جان آحاد مردم و نیز بخش های مختلف اقتصادی شده است. وزارت اقتصاد باید برنامه دقیق و مدونی را برای کنترل و مهار نقدینگی، جلوگیری از بیانضباطی مالی دولت بر سیاستهای پولی، ایجاد چرخه مناسب پول در اقتصاد، افزایش پایه پولی و تامین کسری بودجه از محل درآمدها نه استقراض از بانک مرکزی داشته باشد تا با مدیریت آن بتواند تورم را مهار کنید.
3️⃣ رشد تولید داخلی
🔹 یکی از مشکلات اصلی رکود در تولید را باید در برنامه های درون وزارت اقتصاد جستجو کرد. اگر آقای خاندوزی بتوان برای موضوعات ذیل برنامه ای ویژه و کاربردی در کوتاه مدت پیاده سازی کند میتواند دولت را در بحث اقتصاد مقاومتی کمک شایان کنید:
🔸اجرای نظام مالیاتی و مالیه چندلایه دولت
🔸 اصلاح نظام برنامهریزی و بودجهریزی
🔸اصلاح نظام بانکی
🔸اصلاح نظام یارانهای کشور
🔸تغییر حکمرانی مجوز محور به حکمرانی مبتنی بر مسئولیت محوری و کارکردمحور
🔸تدوین برنامه راهبرد تجاری کشور
🔸اصلاح نظام تعرفهگذاری و گمرکی کشور
4️⃣ مدیریت هدفمندی یارانه ها
🔹 با توجه به شرایط فعلی کشور( آسیبهای اقتصادی کشور از ضعیت کرونایی، لزوم حمایت بیشتر از اشغار آسیب پذیر، تورم بالا و اجرای هدفمندی یارانه ها) طبیعیتا در اقتصاد ما دچار افزایش حجم نقدینگی خواهیم شد که این امر موجب افزایش نرخ تورم میگردد. وزیر اقتصاد باید بتواند با طرح ریزی برنامه ای مدون در کنار اجرای دقیق هدفمندی یارانه ها با ساز و کارهای مناسبی از افزایش نقدینگی در کشور جلوگیری کند.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻چرا اقتصاد مسئله اصلی کشور است؟
🔹«مسئلهی اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست؛ مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.»
۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🔸 مقام معظم رهبری
🔻شبکه عنکبوتی اقتصاد
🔹 اقتصاد کشور یک شبکه در هم تنیده و متصل به هم از بخش های مختلف هست و برای بهبود اقتصاد باید به ملاحظات زیر توجه کرد:
1️⃣ اصلاح ساختار اقتصادی و رفع مشکل باید در تمام بخش های اقتصادی مانند نظام بانکی، نظام مالیاتی، گمرک، سیاست های پولی و ارزی بانک مرکزی، نظام یارانه کشور، نظام برنامه و بودجه، صادرات و واردات، تولید، توزیع و ... صورت بگیرد.
2️⃣ اصلاح اقتصادی در یک یا چند بخش و غفلت از یک یا چند بخش دیگر نه تنها باعث کاهش مشکلات اقتصادی نمیشود بلکه معضلی به مشکلات نیز اضافه خواهد کرد.
3️⃣ منافع مجموعه ها و برخی افراد با هر بخش اقتصاد در هم تنیده شده است و قوانین و برنامه های اصلاحی در تضاد با منافع آنان خواهد بود که طبعا انان سکوت نخواهد کرد و با تحرکات رسانه ای، اقتصادی و امنیتی مانع اجرای قوانین و برنامه های اصلاحی خواهند شد. لذا باید برای این موانع نیز برنامه ای قوی طرح ریزی کرد.
4️⃣ سیاست های اقتصادی صرفا در وزارت اقتصاد نمود عملیاتی پیدا نمیکند بلکه اکثر وزارتخانه ها و نهادها را نیز درگیر میکند. بنابراین سیاستهای اصلاحی اقتصادی باید با نگاه به ملاحظات و ظرفیتهای دیگر وزارتخانه ها طراحی و اجرا شود.
5️⃣ باید توجه داشت اصل مبارزه با فساد که یکی از وعده های اصلی دولت در حوزه اقتصادی است که بسیار حساس و پیچیده است لذا باید در اجرای برنامه های اقتصادی برای مبارزه بهتر با فساد نیز تدابیری اتخاذ گردد.
6️⃣ باید توجه داشت که تمرکز اصل دشمن در جنگ اقتصادی هست پس حوزه اقتصاد خاکریز اول مبارزه با صهیونیزم و آمریکاست باید طرحها و برنامه های وزارت اقتصاد توجه ویژه ای به کارشکنی ها، خرابکاریها، نفوذیها و طراحیهای دشمن داشته باشد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 چند نکته در رابطه با تیم اقتصادی دولت
🔹 برای موفقیت دولت در رفع مشکلات اقتصادی با توجه به موارد ذکر شده میبایست در دو سطح طرح ریزی و اجرا در دولت هماهنگی وجود داشته باشد که اصطلاحا گفته میشود تیم اقتصادی دولت
🔸 سطح طرح ریزی تیم اقتصادی دولت شامل بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی میشود که نقش آن برنامه ریزی طرح های اقتصادی است.
🔹 سطح اجرا نیز شامل:
🔸 زیر مجموعه های وزارت اقتصاد مانند سازمان دارایی، سازمان هدفمندی یارانه ها، گمرک و ...
🔸 زیر مجموعه های بانک مرکزی مانند بانکها و موسسات ملی و اعتباری و ...
🔸 وزارتخانه های صمت، رفاه، نفت، نیرو و راه و شهرسازی
✅ تیم اقتصادی دولت در هر دو سطح میبایست از نظر فکری و اولویتی در هماهنگی کامل باشند و الا ناهماهنگی در هر بخش باعث ایجاد مشکلاتی در طرح کلی رفع مشکلات اقتصادی میگردد.
✅ در کنار لزوم هماهنگی تیم اقتصادی دولت باید در سطح کلان تر نیز که شامل نهادهای امنیتی، مجلس و قوه قضائیه نیز هماهنگی جهت حمایت و نظارت وجود داشته باشد و با یک طرح ریزی یک برنامه مدون با شرح وظایف مشخص و عملیاتی در این حوزه اقدام شود.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
🔻 نکته مهم
🔹 در کانال ما در سه مرحله به وزارتخانه ها میپردازیم:
1️⃣ سطح اول معرفی اجمالی وزرای پیشنهادی هست که تمام وزرا معرفی شدند
2️⃣ سطح دوم معرفی مشکلات و نیازها و راهکارهای اصلی وزارتخانه ها بصورت کلی هست که در حال انجام آن هستیم
3️⃣ سطح سوم معرفی برنامه های اجرایی وزرا و تطبیق آن با موضوعات سطح دوم که ان شاالله پس از مشخص شدن و رسانه ای شدن برنامه وزرا انجام خواهیم داد.
🔹 بدون در اختیار داشتن برنامه های وزرا عملا نمیشه وارد جزئیات و نیز تحلیل نتیجه بخش بودن یا نبودن آنها شد. پس باید برای تکمیل مباحث وزارتخانه ها منتظر ارائه برنامه های وزرا باشیم
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
◀️ رستم قاسمی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی 🔸کارشناسی ارشد مهندسی عمران آموزش راه دور از دانشگاه صنعت
🔻 وزارت راه و شهرسازی
◀️ بخش مسکن
🔹 بدون شک اصلی ترین و مهمترین وعده رئیسی در حوزه ساخت مسکن هست که بارها و بارها اعلام کردند ساخت یک میلیون مسکن در هر سال لذا برای تحقق این وعده باید در حوزه های ذیل برنامه ریزی شود تا دولت سیزدهم بتواند این وعده را متحقق کند.
1️⃣ ساخت مسکن صنعتی: با توجه به تامین زیر ساخت ها و تکنولوژی این نوع مسکن توسط وزارت دفاع میتوان در هر سال حداقل 100 هزار مسکن را در سطح کشور در این نوع ساخت و تحویل داد.
2️⃣ طرح مسکن مهر: با توجه به تجربه دوره های گذشته در این ساخت این نوع مسکن و نیز بررسی نقاط ضعف و قوت آن میتوان با برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت آن با محوریت عرضه زمین رایگان از طرح دولت این طرح را نیز با ظرفیت بالایی عملیاتی کرد.
3️⃣ انبوه سازی: با هماهنگی و مشارکت و تشویق شرکتهای انبوه سازی میتوان بخشی از نیاز مسکن قشر متوسط و مرفه را تامین کرد.
4️⃣ منازل باغ ویلایی: با توجه به گستردگی سرزمین ایران و نیز تجربه موفق اجرا شده چند شهرک باغ ویلائی در کشور و همچنین همخوانی این نوع منازل با فرهنگ ایرانی میتوان طراحیو اجرای این نوع منزل را نیز در اطراف شهرکها عملیاتی کرد.
5️⃣ توسعه و تقویت منازل روستائی: با توجه به فرسوده بودن بسیاری از منازل روستائی در سطح کشور میتوان با طرح توسعه و تقویت منازل روستائی بخشی از نیاز کشور را در این حوزه تامین کرد.
6️⃣ تراکم خانه های شهری: این طرح نیز در طول سالهای اخیر اجرا شده و با برطرف کردن معایبش میتوان با دادن مجوز به صاحبان متازل مسکونی شهری در جهت افزایش یک یا دو طبقه منزل خود به برطرف کردن بخشی از نیاز کشور به مسکن را تامین کرد.
7️⃣ خانه های جهادی: با ساماندهی و طرح ریزی مناسب گروههای جهادی در سطح کشور میتوان بیش از 100 هزار واحد مسکونی در سال برای محرومین بصورت رایگان ساخت و تحویل داد.
8️⃣ رفع مشکلات پروژه های مسکن مهر ساخته شده: بسیاری از منازل مسکن مهر ساخته شده و یا در حال ساخت خالی از سکنه هستند که علت اصلی آن فقدان زیرساختها و امکانات ضروری شهری هست. دولت میتواند با تامین نیازها و امکانات ضروری این شهرکها و متقاعد شدن مالکین به سکونت در آن بخشی از کمبود مسکن را در جامعه تامین کنید.
9️⃣ منازل خالی از سکنه: با اجرای دقیق طرح مالیات بر خانه های خالی و متقاعد کردن مالکین و عرضه این خانه ها در بازار مسکن نیز میتوان بخشی از نیاز مسکن را تامین کرد.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
🔻 وزارت راه و شهرسازی ◀️ بخش مسکن 🔹 بدون شک اصلی ترین و مهمترین وعده رئیسی در حوزه ساخت مسکن هست ک
🔻 گزینه شماره 7 یعنی خانه های جهادی در شرایط فعلی و در طول سالهای گذشته نیز فعال بوده و سالیانه دهها هزار مسکن برای محرومین ساخته و در حال ساخت هست اما موضوع در رسانه ها پرداخته نشده است و عموم مردم اطلاعی ندارند. لذا عدم اطلاع اکثر افراد دلیل بر عدم انجام آن نیست.
🔹 در دولت سیزدهم میبایست برای تقویت این حوزه ساخت و افزایش این نوع خانه ها یک سازماندهی و طراحی مدیریتی انجام شود.
🔻 چالش های پیش روی ساخت یک میلیون مسکن در سال
1️⃣ فقدان ظرفیت تامین مصالح ساختمانی
🔸 با توجه به متوسط ساخت 300 هزار مسکن در سال توسط دولت های یازدهم و دوازدهم، مصالح ساختمانی نیز بر همین مبنا در کشور تولید شده است. حال با افزایش بیش از سه برابری مجوز ساخت مسکن میبایست ظرفیت تولید مصالح نیز بر همین میزان در دستور کار قرار بگیرد که این مهم باید با هماهنگی و همکاری معاون اول رئیس جمهور ، وزارت صمت، وزارت اقتصاد و وزارت نیرو عملیاتی شود.
2️⃣ صدور مجوزهای قانونی ساخت مسکن
🔸صدور مجوزهای ساخت عموما با شهرداریها و دهیاریها هست که هر کدام شرایط و ضوابط خاصی را دارد. برای رسیدن به هدفگذاری ساخت یک میلیون مسکن در سال می بایست از طریق وزارت کشور و استانداریها با شهرداریها هماهنگی شود برای تسهیل و تسریع در صدور مجوزهای ساخت. قطعا بدون همکاری کامل شهرداریها نمیتوان به این مهم دست پیدا کرد.
3️⃣ تامین مالی
🔸 با توجه به شرایط اقتصادی آحاد مردم و شرکتهای بخش خصوصی که مجری اصلی ساخت مسکن هستند در تامین سرمایه ساخت مشکلات عدیده ای دارند. لذا میبایست با همکاری و هماهنگی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در جهت پرداخت تسهیلات مناسب و مکفی توسط بانکها اقدام شود.
4️⃣ جذابیت های سرمایه گذاری
🔸 بی شک با توجه به حجم سرمایه سرگردان در نزد مردم(بخش قابل توجه ای از نقدینگی افزایش یافته) میتوان با طراحی و تصویب برخی از مشوقها مانند معافیت مالیاتی، سود تضمین شده سرمایه گذاری و ... در جهت جذب این بخش از نقدینگی به سمت بازار سرمایه به دو هدف تامین منابع مالی پروژه های ساخت مسکن و نیز هدایت نقدینگی به سمت مولد شدن رسید.
5️⃣ تامین زیرساخت ها
🔸 با توجه به اینکه یکی از نیازهای ضروری در جهت اثربخش بودن ساخت انبوه مسکن تامین زیر ساختهای آن مانند نیازهای انرژی، آموزشی، درمانی، تفریحی، ادارت، بازار و ... میبایست همراستا با اقدامات عملیاتی ساخت مسکن با هماهنگی سازمانها و نهادهای مرتبط با زیرساخت ها نسبت به تامین این نیازها نیز اقدام گردد و الا میشود دریایی از مسکن ساخته شده اما خالی از سکنه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi