eitaa logo
سید احمد رضوی | صراط
17.7هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
101 فایل
کلام؛ معجزه ایست که می توان با آن، شیر را رام کرد یا وحشی... و خدا لگام کلام را در دست تو نهاد... سیداحمدرضوی آیدی ارتباط : @Seyedahmadrazavi59 🔹 لینک کانال http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 مقام معظم رهبری به نمایندگان این مجلس میفرمایند: "برخی از این قوانینی که شما تصویب کرده‌اید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد" ۱۴۰۲/۰۳/۰۳ 🔹 به نظر شما وقتی رهبری اینگونه عملکرد این مجلس را مورد احترام و تمجید قرار میدهند، آیا ما باید معتقد به غیر انقلابی بودن این مجلس باشیم؟ و خروجی کلیت مجلس را زیر سوال ببریم؟!!!! 👈 سوال: چرا نگاه عامه مردم به این مجلس مانند مقام معظم رهبری نیست؟!!!! چه عواملی باعث شده بین نگاه عامه مردم با نگاه رهبری فاصله ایجاد کنه؟!
2️⃣ قانون جهش تولید دانش بنیان 🔹 قانون جهش تولید دانش‌بنیان مصوب 31 اردیبهشت 1401 با هدف تکمیل و توسعه زنجیره‌های ارزش، به توسعه بخش‌های مختلف زیست‌بوم فناوری و نوآوری از بخش‌های سرمایه‌گذاری و زیرساختی تا تولید محصول دانش‌بنیان و خلاق کمک نموده و شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق که امروز به عضوی جدی و مهم در اقتصاد کشور بدل شده‌اند را، در توسعه کسب‌وکارشان یاری خواهد کرد. مقام معظم رهبری این قانون را نیز در زمره قوانین راهبردی مصوب شده این مجلس نام میبرند. 🔻 در کنار این قانون راهبردی میتوان به قطعات دیگر مصوب شده مجلس به عنوان زنجیره قوانین جهش تولید نام برد من جمله: ◾️ آیین نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در حوزه صنعت، معدن و تجارت ◾️قانون حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات ◾️ طرح ارتقای مشارکت فعالان اقتصادی در زنجیره تولید بین‌المللی
3️⃣ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت 🔹 قانون جوانی جمعیت و خانواده ۷۳ ماده و تبصره قانونی دارد که از جمله مهمترین مسائل آن می‌توان به تسهیلات ویژه خانواده‌های دارای فرزند، دانشجویان متأهل، اهدای خودروی ایرانی پس از تولد فرزند دوم به مادران و اعطای زمین و واحد مسکونی و تسهیلات بانکی اشاره کرد. 🔹 درباره این قانون راهبردی نیز مقام معظم رهبری میفرمایند: "قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت» که به معنای واقعی کلمه از آن قانونهای حیاتی است. بنده سالها است ــ یعنی چند سال است ــ این را میگویم، امّا قانون شما غیر از گفتن ما است؛ گفتن ما در مواردی حالت نصیحت پیدا میکند، [ولی] قانون شما اجرائی و الزامی است، باید عمل بشود. این قانون خیلی قانون مهمّی است."
🔴 انتخاب ما چیست؟! 🔻 من و شما آزادیم که پیچ نگاهمون رو با زاویه نگاه و تحلیل مقام معظم رهبری تنظیم کنیم یا با زوایه نگاه و تحلیل برخی کانال دارهای فضای مجازی ول و رها یا برخی خواصِ درگیرِ حب و بغض سیاسی و به دنبال منافع حزبی و گروهی... 🔹 من انتخابم رو کردم، شما هم میتوانید انتخاب کنید که از کدام نگاه و تحلیل پیروی میکنید.
🔻 به حضرت آقا گزارشاتی رسیده و بر پایه اون گزارشات میفرمایند: "یکی از امتیازات مجلس یازدهم که این را و به زبان بیاورم، ساده‌زیستی است؛ یعنی تا‌ آنجایی که به من شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس، رفتار اشرافی‌مآبانه و نگاه از موضع بالا و به مردم بی‌اعتنائی کردن، یا نیست یا کمتر هست. حالا عرض کردم استثناهایی هم وجود دارد؛ یعنی استثناها هم الان جلوی چشم بنده هست، امّا روش کلّی این است؛ این روش کلّی خیلی چیز خوبی است." 👈 سوال: ▪️چرا حضرت آقا اصرار داره این موضوع رو بگه و به زبون بیاره؟! ▪️ چرا گزارشاتی که به آقا میرسه با ادعاهایی که در فضای مجازی مطرح میشه در تناقض هست؟! ▪️ فرمایش آقا را باور کنیم یا ادعاهای فلان کانال دارِ ایتایی را؟! یا فلان شخصیتِ سیاسی؟!
سید احمد رضوی | صراط
2️⃣ قانون جهش تولید دانش بنیان 🔹 قانون جهش تولید دانش‌بنیان مصوب 31 اردیبهشت 1401 با هدف تکمیل و تو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ با قانون جهش تولید دانش‌بنیان، بخش دولتی با شرکت‌های خصوصی رقابت نخواهد کرد 🔻 گفت‌وگو با محمدرضا شهیدی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پادراسرم 🔹 ویدئوی بالا را تماشا کنید. 👈 بعضی از قوانین بصورت ملموس در زندگی مردم قابل مشاهده نیست و یا اکثر افراد جامعه بصورت مستقیم ازش بهره ای نمیبرند، اما نتایج آن بصورت غیر مستقیم و نامحسوس روی زندگی همه افراد اثرگذار هست مانند قانون جهش تولید دانش‌بنیان که عملا شرکت های دانش بنیان ازش مطلع میشوند و بهره میبرند اما خروجی آن برای احاد افراد جامعه هست.
4️⃣ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار 🔻 قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار که در مجلس یازدهم تصویب شد و اجرای آن هم از دولت سیزدهم کلید خورد از قوانینی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند اجرای دقیق آن می‌تواند بسیاری از مشکلات حوزه تولید را حل کند. 🔻 مجلس شورای اسلامی با تصویب طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تمامی موانع زائد را حذف کرد و به دوران تاریک مجوزهای رانتی، حلقه های بسته صنفی، انحصارهای شغلی و امضاهای طلایی پایان داد. 🔹 اگه مجلس یازدهم در طول 4 سال فقط همین یک قانون را تصویب میکیرد، ارزش داشت مورد تمجید و تعریف قرار بگیرد. این قانون فوق العاده عالی و باز کننده بسیاری از گرههای صاحبان کسب و کار بود. ( کمی درباره با امضاء های طلائی تحقیق کنید تا متوجه شوید حذف امضاء های طلائی یعنی چه؟!)
5️⃣ قانون نظام رتبه­ بندی معلمان 🔻 قانون خوبی که پس از 12 سال به تصویب رسید👌 👇👇👇
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رتبه‌بندی معلمان؛ قانونی که با خون دل تصویب شد 🔹 برای آنکه در جریان جزییات قانون رتبه‌بندی معلمان قرار بگیرید، ویدئوی بالا را تماشا کنید.
🔴 برخی دیگر از قوانین شاخص و تحول آفرینی که در مجلس یازدهم به تصویب رسید: 6️⃣ اصلاح قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی 7️⃣ طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی 8️⃣ قانون مالکیت صنعتی 9️⃣ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق 🔟 قانون مالیات بر خانه های خالی 1️⃣1️⃣ قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی 2️⃣1️⃣ افزایش بیش از 15 برابری حقوق سربازان طی 3 سال 3️⃣1️⃣ بیمه رایگان سه دهک پائین 4️⃣1️⃣ طرح شفافیت قوای سه گانه 5️⃣1️⃣ طرح حمایت از افشاگران فساد 6️⃣1️⃣ لایحه ارتقاء امنیت زنان در برابر سوء رفتار 7️⃣1️⃣ اصلاح قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی 8️⃣1️⃣ تاسیس صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج 9️⃣1️⃣ قانون مدیریت داده و اطلاعات ملی 0️⃣2️⃣ طرح اصلاح ساختار بانک مرکزی ◀️◀️ و ...
🔴 نکته مهم 🔻 سعی کنیم همیشه واقع نگر باشیم. 🔹 وقتی مقام معظم رهبری مجلس یازدهم را یک مجلس انقلابی مینامند، قطعا و یقینا مجلس یازدهم انقلابی هست و برایند فعالیتش در چهارچوب مسیر ترسیمی امام جامعه هست. اما: 1️⃣ انقلابی بودن مجلس به معنای بدون و نقص بودن مجلس نیست. 2️⃣ انقلابی بودن مجلس به معنای انقلابی بودن تمام نمایندگان مجلس نیست. 3️⃣ انقلابی بودن مجلس به معنای تایید تمام اقدامات مجلس نیست ✅ مجلس یازدهم انقلابی هست، یعنی کلیت فعالیتهای مجلس قابل قبول هست، یعنی قوانین خوبی در مجلس به تصویب رسیده حلاّل مشکلات مردم هست، یعنی عموم کنش ها و واکنش های مجلس بر اساس شاخصه های انقلابیگری است و ... ✅ طبیعتا وظیفه ما فعالان جریانِ انقلابی است که اقدامات انقلابی و خوب مجلس را برای مردم رسانه ای و تبیین کنیم تا آحاد مردم نسبت به اقدامات نمایندگانشان آگاه شوند و بدانند انتخاب خوبِ آنان چه تاثیری در سرنوشت کشور و خودشان دارد. ✅ طبیعتا وظیفه ما مردم است تا رفتار نمایندگان شهرمان را بررسی کنیم و ببینیم: ◾️ نقش او در خروجی انقلابی مجلس چه بوده است؟ ◾️ آیا نقشی مثبت و انقلابی داشته؟ یا خنثی؟ و یا غیر انقلابی؟ ◾️ آیا نماینده فعلی شهرمان شایسته اعتماد مجدد ما هست یا خیر؟ ◾️ آیا در میان کاندیداهای فعلی، فردی انقلابی تر و شایسته تر از نماینده فعلی مان هست یا خیر؟ 🔹 و در نهایت انتخاب کنیم که چه فردی شایسته نماینده ما بودن در راس امور کشور برای تصمیم گیری های کلانِ انقلاب اسلامی، کشور و مردم است. 🔻 سعی کنیم نگاهمان واقع بینانه باشد؛ به دور از حب و بغض های سیاسی، به دور از موج های تخریبی رسانه ای؛ کاندیداها معصوم نیستند که از آنان انتظار معصومیت داشته باشیم. آنها هم یکی از ما هستند، یکی مثل ما، منتها تمایل به نمایندگی ما دارند و ما میبایست از میان آنها را انتخاب منیم.
سلام.متن کامل سخنرانی امام خمینی(ره) در بهشت زهرا سلام الله علیها در سال ۱۳۵۷ رو میخوندم. درخواستی که داشتم این هست که مساله ای رو هم برای بنده و هم دیگران روشن تر بکنید؛اینکه امام در این سخنرانی میفرمایند آنهایی که قبل تر بوده اند حق ندارند برای ما تصمیم بگیرند(اشاره به تصمیم برای سلطنت رضاخان) هر دوره ای باید خودش برای خودش تصمیم بگیرد.این شبهه هم مدتی است انتشار پیدا کرده که خب موقعی که برای جمهوری اسلامی در سال ۵۸ رای میگرفتند ما نبودیم و بنابراین ما رای پدرانمان را قبول نداریم.این شبهه با این حرفهای امام در سال ۵۷ به نوعی همخوانی دارد و برای همین ممنون میشم که این موضوع را حداقل برای من روشنتر کنید.چون تو زندگیم عادت کردم نذارم هیچ شبهه ای تو ذهنم باقی بمونه. پاسخ 👇 👇