✅ چند نکته پیرامون تحولات اخیر پاکستان
🔰 شهباز شریف برادر نواز شریف و رهبر گروه مسلم لیگ ( شاخه نواز ) چندین دوره سر وزیر ایالت پنجاب ( با مرکزیت لاهور ) پاکستان بوده با ابتلای نواز شریف به بیماری سرطان، وی جانشین برادرش شد. خانواده نواز شریف از سرمایهداران بنام پاکستان هستند. این خانواده دارای وابسته گی های متعدد سیاسی و اقتصادی با انگلیس بوده به شکلی که اعضای این خانواده بخش اعظمی از زندگی خود را در لندن سپری میکنند.
🔰 این خانواده بصورت سنتی دارای روابط بسیار خوبی با حکومت سعودی است بهطوریکه سعودیها از طریق این خانواده بخش زیادی از برنامهها و سیاستهای خود در حوزه پاکستان پیگیری و اجرا میکنند.
🔰 البته خانواده شریف در سالهای گذشته روابط مرسوم و میانهای را با جمهوری اسلامی ایران داشتند.
🔰 ایران به لحاظ سنتی، از بدو استقلال پاکستان به این سو، در هر تغییر دولتی، فارغ از گرایشهای عربستانی یا آمریکایی و غیره آنان، در تبریک به رئیس دولت جدید، جزو اولین ها بوده است.
🔰 در پاکستان به طور معمول، دخالت ارتش در انتخاب و روی کار آمدن دولتهاست و عمران خان نیز اتفاقا با حمایت همین ارتش بر سر کار آمد که با فشار آنها مجبور به کناره گیری شد.
🔰مواضع شهباز شریف در اولین سخنرانیاش نسبت به ایران بسیار مثبت بود و اقتضای دیپلماسی، پاسخ به هنگام به این موضع گیری را کاملا لازم مینمود.
🔰 اگر چه شرایط کنار زدن عمران خان شبه کودتا بود ولی در قانون اساسی پاکستان، رسما و قانونا به ارتش این کشور اجازه داده شده که در صورت صلاحدید برای حفظ تمامیت کشور، میتواند دولت را کنار بزند و خود، حکومت را در دست بگیرد و سپس شرایط را برای انتخابات در زمان مقتضی فراهم آورد.
🔰 فرمانده ارتش در مراسم معرفی رسمی شهباز حضور نداشت و برخی از کارشناسان معتقدند که اساسا این سناریو را ارتش با تهییج افکار عمومی برای افزایش بانک رای حزب تحریک انصاف (عمران خان) در انتخابات بعدی ترتیب داده است.
◀️ ما میبایست با اتخاد مواضع هوشمندانه و بر اساس عقلانیت نسبت به تحولات همسایگان من جمله پاکستان، در جهت تقویت روابط دوستانه، ارتقاء و تقویت راهبردهای مبنایی و بلندمدت نظام و همچنین بر هم زدن نقشه های اختلاف افکن دشمنان قدم برداریم.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
✅ متخصص در حوزه جمعیت 🔹 وقتی دیروز در خصوص بحث جمعیت مطالبی رو ذکر کردم حاج آقا #محسن_عباسی_ولدی تم
✅ کتاب ایران!جوان بمان! نوشته حجت الاسلام محسن عباسی ولدی
🔰 یک کتاب فوق العاده عالی در حوزه جمعیت ایران که چند ویژگی خوب رو داره:
1️⃣ دارای نگاه کارشناسی شده و تخصصی قوی
2️⃣ تحلیل، بیان و روایت بیطرفانه معضلات حوزه کاهش جمعیت
3️⃣ دارای مستندات متعدد و دقیق
4️⃣ دارای یک قلم روان و بیان ساده در نوشتن هست
5️⃣ انتخاب فونت مناسب و فاصله گذاری خوب در تایپ مطالب که اثرگذاری مفاهیم رو بیشتر میکنه
✅ البته نکته ای که برای مطالعه این کتاب وجود داره این هست که مناسب عموم مردم نیست، بیشتر برای افراد محقق و دغدغه مند در حوزه تحدید نسل و افزایش جمعیت مفید هست.
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سید احمد رضوی | صراط
پانزدهم قلب است که خانه معبود برای انیسی و همدمی با عبد است ، و روا نیست که محب در خانه محبوب غیر ر
شانزدهم
ایثار است
در عبور از دوست داشتن های خود
در مقابل رضا و صلاح محبوب ؛
و رضا شدن به رضای دوست
اوج عشق ورزیست
از جانب عاشق به معشوق ...
ایثار
آزمون صداقت عاشق است
در برابر اراده معشوق؛
سنگ محک است
برای سنجیدن عیار محب؛
جوهر است
برای رنگ بخشیدن
به خلوص عشقِ عاشق...
ایثار یعنی
قربانی کردن نفسانیت نفس
زیر پا گذاشتن منیتِ وجود
عبور از حضور
و ذوب شدن در محبوب...
و آنکه از خود عبور نکند
در سنگلاخ نفس غرق میشود
در اثبات عشق ناتوان میگردد
و رها نمیشود از هبوط زمین...
#سی_شب_سی_نگاه
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
✅ فرهنگ سازی کتابخوانی
🔹سلامت فکری را با کتابخوانی تأمین کنید؛ از کتابهای خوب، راهگشا، راهنما که از سوی متفکّران و نویسندگان خوب ما تهیّه شده و در اختیار ما گذاشته شده استفاده کنید و بخوانید
۱۳۹۵/۰۹/۲۳
🔸 بیانات مقام معظم رهبری در مراسم جشن تکلیف دانشآموزان
🔰 صراط؛ مروج گفتمان اصیل انقلاب
http://eitaa.com/joinchat/1112735758C332d249c3e
May 11
🔻 سوال مخاطب
سلام علیکم
در ارتباط با با افزایش جمعیت دو نکته میخواستم عرض کنم که ذهنمو مشغول کرده و خواهش میکنم اگر ممکنه پاسخ بدید
۱_گفته میشه اگر همینطور پیش بریم در سالهای آینده نیروی جوان برای ادارهی کشور نخواهیم داشت و مجبوریم از کشورهای دیگه نیرو وارد کنیم! نمیدونم چقدر این ادعا صحیح هست. اما آیا مسئولان برای همین مقدار نیرویی که وجود داره تونستن شغل ایجاد کنن؟؟ الان خیلی ها بیکار هستن
۲_ وقتی پول یک سونوگرافی هم از طرف مسئولان قبول نمیشه یا با انواع اقسام فساد مبارزه نمیشه در چنین بستری چطور واقعا اینهمه به فرزندآوری تشویق میشه
بنیان خانواده ها به شدت سست شده و خیلی دیده میشه مرد یا زن قید فرزندانش رو میزنه و به سراغ دیگری میره یا فرزندان در سایهی اینهمه فساد تربیت نادرستی خواهند داشت. قبول کنیم که قسمتی از تربیت هم به دست فضای جامعهست. ( عوامل موثر: تربیت در خانواده، فضا و فرهنگ جامعه، وراثت)