هدایت شده از هاتفنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دکتر محمود #احمدی_نژاد از دستاوردهای توافق #برجام می گوید!
#فرزندت_کجاست
🔰هاتفنا خط قرمزی برای نقد ندارد:
📡 @hatefna
کانال سید مجید موسوی
مشکل #هشتگ و سرچ هشتگ حل شد✅
مشاهده اعضای گروه و کانال هم درست شد
اگر مدیر گروه مشاهده اعضا را نبسته باشه
پویش
کانال رسمی محسن غفاری
مدیر ایتا
پویش و تکاپو به سوی هدف را دوست دارم
https://eitaa.com/pooyesh
کانال سید مجید موسوی
پویش کانال رسمی محسن غفاری مدیر ایتا پویش و تکاپو به سوی هدف را دوست دارم https://eitaa.com/pooyesh
حالا درسته (محسن غفاری) #مدیر_ایتا زیاد پست نمیزنه کانالش ولی زشت نیست عضو نمیشید؟😐
نظرتون درباره پروفایل جدید کانال ایتاییها چیه؟
اینجا نظرتونو ثبت کنید
👇👇👇👇
EitaaBot.ir/poll/fwl?eitaafly
بعضیا یه جوری به بستن کانال تو داخلیا میتازن انگار توی #تلگرام بستن لینک غیر ممکنه
این کانال در تلگرامه ، چند بار لینکشو باطل کردن
مشکلی هم نه با اسرائیل داشته نه خط قرمزای مدیر صهیونیست تلگرام را زیر پا گذاشته
بلکه به مافیای خودرو حمله کرده
لذا دوستانی که شاکی هستند اینم ببینن
این کانال در ایتا هم فعالیت داره
@octopus_auto
بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ(حج/۴۱)
رئیس محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
احتراما به استحضار می رساند، اهتمام ویژه شارع مقدس به واجبات در حدیست که راضی به تعطیل آن نیست، نیک میدانید چه خونها که برای احیای دین به زمین ریخته شده است
اما اینک بی مبالاتی عجیبی در سطح جامعه نسبت به امور واجب دین مشهود است که زمینه را برای "به تعطیل کشانده شدن امر واجب" فراهم کرده است.
#روزه_خواری علنی که این روزها مع الاسف شاهد آن هستیم از یکسو دهن کجی به احکام مسلم دین و استخفاف آن و از سوی دیگر، منجر به تضییع حقوق شهروندان روزه دار است.
بر اساس مواد ۶۱۷ و ۶۳۸ مندرج در قانون مجازات اسلامی، روزه خواری از مصادیق جرائم مشهود و قابل تعقیب به شمار میآید، لذا ما امضا کنندگان این بیانیه از مقام محترم قضایی تقاضامندیم:
اولا نسبت به عواقب این رفتار هنجارشکنانه هشدار لازم را مبذول داشته
و ثانیا ضابطین قضایی را برای برخورد با مصادیق علنی این حرام الهی (روزه خواری) در سطح شهرها فعال و دستورات لازم را مبذول فرمایند.
پیشاپیش از اهتمام حضرات مسئول به احیای ارزشهای دینی و اجرای اوامر شریعت مقدس اسلام تشکر و قدردانی مینماییم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
کانال سید مجید موسوی
بسم الله الرحمن الرحیم الَّذِينَ إِن مَّكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الز
این مطلب بسیار مهمه
نباید روزه خواری علنی عادی سازی بشه
کرونا فقط با مذهب دشمنه؟
یادمون باشه که امتهایی به خاطر عدم امر به معروف عذاب شدند
یادمون باشه عذاب زمانی نازل میشه که احکام خدا سبک شمرده میشه و حق الله تضییع میشه
#مهم
🔴 نکاتی پیرامون دوستان حزباللهی و فضای مجازی:
۱. یکی از مطالبات مقام معظم رهبری، جنگیدن در فضای مجازی متعلق به دشمن است. اینکه تاکنون نتیجهٔ مطلوب را در زمین دشمن نگرفتهایم، به دلیل آن است که اصول جنگیدن در زمین دشمن را رعایت نکردهایم.
الف) فضای مجازی، مثل توپ و تانک و هواپیما و... نیست. محیطی است که افکارساز است و افکارسوز. وقتی شما با هویت مشخص وارد این بستر میشوید، معلوم است از اول به کنترلکنندگان محیط گرا میدهید که محتوای بنده و خود بنده را مهندسی کن!
من را در فیلترینگ حبابی قرار بده!
قریب به اتفاق کنشگران فضای مجازی متعلق به دشمن، با اصل تقیه در این محیط نامانوسند.
لازمهٔ اینکار، تهیه دستگاه مجزا، بدون وجود کوچکترین نشانه هویتی کاربر و رعایت اصول تقیه، همانند علی بن یقتین در دستگاه خلافت عباسی است (رمز عبور، ادبیاتِ محتوا، مکان استفاده و...) باید متفاوت باشد.
ب) بسیاری از افراد، امکان تولید محتوای موثر، متناسب با محیط را ندارند و صرفاً کپی-پیستکارند. (اعم از توانِ نگارش متن کوتاه، تولید عکسنوشته، کلیپ و... متناسب با محیط، نیاز، زمان و اقتضای مخاطب)
ج) بزرگترین معضل لاینحلِ ما تاکنون، توان توزیع مؤثر محتوا است.
یعنی جریانسازی کنیم واقعاً؛ نه اینکه دلمان را به ترند شدن فلان محتوا خوش کنیم.
د) شرایط فردی مانند تقوا، نبود احتمال وقوع در گناه، آشنایی با معارف دینی و داشتن تخصص حداقل در یک موضوع لازمه حضور در سرویس دشمن است؛ چقدر از فعالان، این خصوصیات را دارند؟
و مواردی از این دست که باید بدان توجه کرد.
۲. برخی دوستان شرایط را طوری ترسیم میکنند که نشان میدهد ما بیش از ۲۰ سال است که در حال اضطراریم (اکل میته و...). باید از خودمان سوال کنیم چرا دائم در حال اضطراریم و برای خروج از وضعیت اضطراری، چه کردهایم؟
۳. اشکال دیگر آن است که نسبت به فرامین حضرت آقا، نومن ببعض و نکفر ببعضیم. خوب! بالا بردن سواد رسانهای دینی عموم مردم (البته نه سواد رسانهای یونسکو که وضعیت غالب فعلی است)، نیز از مطالبات آقا از جبههٔ انقلابی است. برای تولید سواد رسانهای دینی و ممانعت از ترویج سواد رسانهای غربی چه کردهایم؟
مهمترین مطالبهٔ حضرت آقا از جبههٔ انقلابی، تبدیل مطالبات حاکمیتی به گفتمان پذیرفته شدهٔ عموم مردم است. حالا گل سرسبدِ همهٔ اینها، شبکهٔ ملی اطلاعات است. برای تبدیل مطالبات آقا به گفتمان پذیرفته شده عموم مردم، چه کردهایم؟
۴. کتاب ضاله را متخصص متعهد بخواند و رد کند. حال اگر کتاب ضاله دست مردم بود باید چه کرد؟ بگوییم دیگر نمیشود کاری کرد؟ آیا نباید برای محوِ آن و توجیه مردم نسبت به خطرناک بودنِ آن اقدام کرد؟
۵. وظیفهٔ ما در قبال تولید و توزیعکنندگان کتب ضاله چیست؟ اقدام قضایی، روشنگری، تبیین خیانتها و...، جزو بدیهیترین امور است.
۶. برخی دوستانِ ما به تمام معنا در زمین دشمن تنفس میکنند؛ مثلا در واتساپ با دوستان نزدیک و همنظر خود، ارتباط میگیرند و... . این خلاف بدیهیات قاعده اضطرار است.
۷. ایجاد انحصار محتوایی هم از دیگر مصائب است؛ بارها با افرادی برخورد کردهام که میگویند، صرفاً برای دیدن محتوای فلان طلبه، فلان کانال خبری و...، از تلگرام یا اینستاگرام استفاده میکنم.
خب برادر عزیز! شما باید محتوای خود را در سرویس بومی قرار بدهید و به نفع دشمن انحصار محتوایی درست نکنید.
۸. باید دستگاهها و مراکز دولتی و انقلابی موازنهای در تخصیص بودجه نسبت به فضای مجازی موجود ایجاد گردد؛ متاسفانه ۹۹ درصد بودجه برای حضور در زمین دشمن هزینه میشود و برای سایر موارد، با تخفیف، یک درصد.
۹. حضرت آقا در جلسهٔ قرب بقیهالله، اول به دوستان گفتند همت را بر سلب سلطه بگذارید و دشمن را از فضای مجازی بیرون کنید، بعد در ادامه بر حضور در سرویس دشمن با رعایت ضوابط، تصریح کردند. منتها انقلابیون، آن حرف را وانهادند و به این چسبیدند.
۱۰. جنگ در زمین دشمن کَمّی نیست؛ لشکر نمیخواهد. کیفی است. مدیریت واحد میخواهد و رزمندهٔ توانمند و آموزشدیده. مطالبهسازی و گفتمانسازی لشکر میخواهد. اما به عکس، آنطرف لشکری و با تأکید بر کمیت عمل میشود (و واقعاً بدون کیفیت) و اینطرف، عدهای تنها با دستان خالی.
۱۱. اکنون اطلس سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و...، بهدلیل حضور بیضابطه در سرویس دشمن و بیتوجهی به سایر مطالبات حضرت اقا، در اختیار دشمن است. این اطلس روزبهروز، کاملتر میشود. چقدر این خطر بزرگ را برای مراجع، مدیران حوزه، مسئولان سپاه، اعزه صداوسیما و... تبیین کردهایم؟
✍ استاد حجةالاسلام محمد کهوند
#نشر_حداکثری
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
سواد رسانه ای نیاز هر ایرانی
دوستان خود را دعوت نمایید👇
@savad_r
radio-goftego-99_02_17-13_30.mp3
14.4M
برنامه رادیو گفتگو درباره پیام رسانهای داخلی ۱
۱۳۹۹.۰۲.۱۷
radio-goftego-99_02_17-14_00.mp3
14.4M
برنامه رادیو گفتگو درباره پیام رسانهای داخلی ۲
۱۳۹۹.۰۲.۱۷
اختلالی که در مدیریت کانالها پدید اومده در حال بررسیه
البته کادر ادیت بازه ولی چیزی نمیتونن بزارن
این دوتا گوشی حدود ۳ میلیون هستن
یکی شاهین ۲ ایرانی
۱۲۸ گیگ حافظه داخلی و ۴ گیگ رم
باتری ۳۹۵۰ میلی آمپری
دوربین ۴۸ مگاپیکسل و ۱۶ سلفی
یکی سامسونگ کره ای
۳۲ گیگ داخلی ۲ گیگ رم
باتری ۳۴۰۰
دوربین ۱۳ و ۵ سلفی
کدوم ارزش خریدن دارن
قضاوت با خودتون
#پول_برند
دو تا ربات انتقال پست از تلگرام به ایتا که به واسطه مشکلات هاستینگ اختلال داشتند ، دوباره فعال شدند
کانال سید مجید موسوی
اگر کسی خواست از سایت
Glx.ir
گوشی #شاهین2 را بخره میتونه الان با ۱۱۰ تومن تخفیف ماه مبارک + کد تخفیفی که کانال ایتاییها میده وارد بشه و خرید کنه
📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱📱
بزنید روی گوشی ها😉😉👆👆👆
کد تخفیف مخصوص ایتاییها
GM04349442
کانال سید مجید موسوی
اختلالی که در مدیریت کانالها پدید اومده در حال بررسیه البته کادر ادیت بازه ولی چیزی نمیتونن بزارن
دوستانی که بخاطر اختلال امروز گاها مدیر کانالاشون نیستن دوتا کار کنن
اول ایتا را از رم خارج کنن ( مطابق تصویر)
دوم توی کانال روی اسم کانال بزنن ، برن تو قسمت مدیریت (همون چرخ دنده) و برگردن بزنن روی بیصدا کردن ، کادر نوشتن براشون باز میشه
کانال سید مجید موسوی
💢 بحمدلله مساجد کشور به روی مومنین مشتاق بازگشایی خواهد شد! #کرونا 🔰هاتفنا خط قرمزی برای نقد ندار
ممنون از آقای وزیر ، الهی ولایی بمانی
مدیر پیام رسان ایتا در برنامه گفت و گوی اجتماعی رادیو؛
شبکههای اجتماعی از چه زمانی درآمدزا می شوند؟
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، محسن غفاری مدیر پیام رسان داخلی ایتا در برنامه گفت و گوی اجتماعی رادیو گفت و گو با اشاره به تعداد کاربران فعال این پیام رسان گفت: کاربران ما از نگاه کافه بازار حدود سه میلیون و 300 هزار نفر هستند؛ ما معمولا برای شبکه های اجتماعی معیاری از قبیل کاربر نصبی، روزانه و فعال ماهانه در نظر می گیریم و کاربران فعال روزانه ما یک میلیون و 300 هزار نفر هستند، البته تا قبل از سال جدید تا یک میلیون و 700 هزارتا هم پیش رفتیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا ایتا قرار است درآمدزا باشد یا خیر، عنوان کرد: شبکه های اجتماعی معمولا سه سال بعد از اینکه به کاربران پایدار و ضریب چسبندگی 50 درصد می رسند، وارد درآمدزایی می شوند. عمده درآمد شبکه های اجتماعی در کل دنیا برای تبلیغات است، چون درآمدی خالص است.
مدیر پیام رسان ایتا، درباره علل موفق نشدن پیام رسان های داخلی تشریح کرد: در حال حاضر پیامرسان های داخلی به دلیل کمبود علاقه کاربران به تبلیغات، چندان وارد این مقوله نشدند و به طور طبیعی آینده پیامرسان های داخلی منوط به خدماتی مانند پرداخت هایی است که از طریق آنها انجام می شود.
وی ادامه داد: فعلا در سیستم کشور ما ورود به موضوع درآمدزایی برای ایتا چالش زیادی نسبت به هزینه ها دارد، شاید تبلیغات اندکی بتواند هزینه ها را پوشش دهد، اما نمی تواند هزینه گسترش و توسعه شبکه را بدهد.
غفاری با اشاره به اینکه هزینه پیام رسان تلگرام بسیار سرسام آور است و مشخص نیست که چطور از آن درآمد به دست می آورند، افزود: خدماتی که تلگرام در جهان ارائه می دهد، ابری است؛ یعنی دائم محتوا را نگه میدارد و این به شدت سربار است.
وی افزود: تلگرام از لحاظ دارا بودن محتواهای بزرگ اطلاعات خیلی ارزشمند است، اما اینکه این محتوا را کجا مصرف می کنند نیز اهمیت دارد؛ مهمترین جایی که این اطلاعات می تواند برای تلگرام اثربخش باشد، تبلیغات است، اما باز هم وارد این مقوله نشده است.
مدیر پیام رسان ایتا تصریح کرد: درصد استفاده از پیام رسان ها و سایت های خارجی برای مخاطب و درآمدزایی آن برای اپراتورها بیشتر است و در بعضی مناطق اپراتور برای حفظ کیفیت خود پهنای باند یک گیگ خود را تبدیل به 95 درصد پهنای باند خارجی و 5 درصد داخلی کرده بود، جالب اینکه وقتی کاربر از VPN استفاده می کرد، سرعتش بهتر می شد، اما زمانی که مخاطب وارد سایت های داخلی می شد، اینترنت کند می شد و نمی توانست وارد پیام رسان های داخلی شود.
وی درباره علل پرداخت نشدن کمیسیون به پیام رسان ها توسط دولت گفت: در کشور سال 95 طرح خوبی به نام کانتنت فمیلی برای تسهیم درآمد بین تولید کننده، ارائه کننده و نشر دهنده محتوا وجود داشت. فکر میکردیم که یکی از ارائه دهندگان این طرح که آقای جهرمی بود و حالا وزیر شده، این طرح را گسترش دهد، اما اجرا نشد.
غفاری اظهار داشت: اگر خواستار رونق اکوسیستم محتوا در کشور باشیم، باید سیستم کانتنت فمیلی در کشور اجرا شود و اتفاقا یک سال هم اجرا شد، اما جنبه اختیاری داشت و چون به صورت قانون در نیامد اپراتورها از انجام آن شانه خالی کردند و انجام ندادند.
وی درباره طرح های جدید امسال توضیح داد: در سال جدید وزارت ارتباطات طرحی را برای خرید پهنای باند از پیام رسان داخلی تصویب کردند، اما باز این مصوبه مدنظرمان نیست. در این مصوبه گفته شده نصف پهنای باند اینترنت را از ما بخرید نه محتوا را.
مدیر پیام رسان ایتا با اشاره به اینکه ما در این سیستم دو ملاک داریم که یکی پهنای باند است، افزود: ما آی اس پی نیستیم، اما احساس می کنم وزارت ارتباطات با اپراتورها خیلی مماشات می کند، بسیاری از اپراتورها درآمد سرسام آوری از فروش محتوای خارجی در ایران دارند. یک هفته ای که اینترنت قطع شد اپراتورها اذعان کردند که 100 میلیارد تومان ضرر کردند و در حال حاضر درآمدها فقط به اپراتورها و دولت می رسد.