هر وقت میخوای بفهمی چقدر موثر بودی نگاه کن ببین چقدر علیهت شانتاژ میشه
بارک الله استاد #مومن_نسب
#حمله_سلبریتی_به_حقیقت
@eitaiha
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه جمله دیگه بگم؟!
استاد مومن نسب خیلی راحت ، خوب و منصفانه حرف زدند برای همین به دل مردم نشست
بعضیا که از موضع بالا به مردم نگاه میکنند، سوادشونم بالا نیست ، بدجور از اقبال مردم به یک نیروی متدین ، باسواد ، منصف ترسیدند
برای همین شانتاژ رسانه ای را شروع کردند
#مومن_نسب
#خودمان_میتوانیم
@eitaiha
🌐نظارت بر فضای مجازی در کشورهای مختلف جهان«1»
🔹محدودیت های نظارتی و کنترل فضای مجازی در کشورهای مختلف دنیا نیز اعمال می شود.
🔵 به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما، یک هفته پس از انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا که تمام سازمانهای اطلاعاتی این کشور همصدا با دولت اوباما، روسیه را به دخالت سایبری، به قصد ضربه زدن به هیلاری کلینتون، متهم کردند،مجلس چین سخت گیرانه ترین قانون امنیت سایبری در جهان را تصویب کرد.
🔹 وقتی از یکی از مقامات عالی کنگره خلق از ضرورت چنین کنترل هایی پرسیدند گفت: «این قانون برای چین به عنوان یک قدرت بزرگ اینترنتی، ضروری است.»
🔷طبق افشاگری های سه سال گذشته ادوارد اسنودن، دولت آمریکا بزرگ ترین شنود و رصد اینترنتی را انجام می دهد.
🔹حالا حتی کشورهایی مانند سوئد، هند، کره جنوبی، مالزی و کانادا، که نمادهای مردم سالاری و آزادی بیان محسوب می شوند، گسترده ترین میزان فیلترینگ اینترنت را اعمال می کنند و در حقیقت نسبتی مستقیم بین قدرت کشورها و میزان کنترلشان بر اینترنت وجود دارد.
🖊 در این گزارش به مرور سیاست های نظارتی کشورهای مختلف در این حوزه پرداخته ایم.
🔗چین: هولیان ونگ به جای اینترنت
🔹رهبران حزب کمونیست با برپایی «دیوار آتش بزرگ» یا همان دیوار مجازی چین به هیچ وجه با یک اینترنت تمام غربی کنار نیامدند. درعوض اینترنت را از نو به شکل کاملا چینی به نام «هولیان ونگ» اختراع کردند و آن را به طور کامل به خدمت خود درآوردند.
🔸اژدهای زرد به لطف پیشرفت نجومی فناوری هایش، با بومی سازی تقریبا کامل شبکه مجازی در داخل جامعه یک میلیارد و چهارصد میلیون نفری چین عملا در جنگ اطلاعاتی با آمریکا و دیگر رقبایش پیروز شد.
🔷 در حالی که غربی ها چین را به خاطر فرق قائل نشدن میان فیلترینگ پورنوگرافی با فیس بوک، بی بی سی، ویکی پیدا و محدود ساختن خدمات گوگل به عنوان بزرگ ترین فیلترکننده اینترنت متهم می کنند، این کشور، ما به ازای چینیِ همه جذابیت های اینترنتی را برای کاربران داخلی فراهم آورده و هیچ کم و کاستی برای آن ها نگذاشته، تا جایی که بزرگ ترین جامعه مجازی جهان با 140 میلیون کاربر دائم را از آن خود کرده است.
🔗استرالیا؛ دیوار ضدخرگوش و ضدگوگل
🔷 کشوری که نامش معادل کل قاره اقیانوسیه است در سال های اخیر برنامه جاه طلبانه ای را برای کنترل اینترت آغاز کرده است، تا آنجا که در این زمینه استرالیا بیش از متحدان غربی اش با چین به عنوان بزرگ ترین سانسورکننده اینترنت مقایسه می شود.
🔹استرالیا با هدف ارتقای شاخص های افزایش ایمنی اینترنت برای خانواده ها، ممنوعیت محتوای مجرمانه سایبری را به طور جدی با طرح هایی سراسری با عناوینی همچون دیواره آتش بزرگ، دیواره آتش ضدخرگوش (برگرفته از نام دیوار ضدخرگوش در تاریخ این کشور) و با سنگین ترین جریمه ها اجرا کرده است.
🔸در آخرین اقدام، نهاد مدیریت ارتباطات و رسانه استرالیا (آسما) دسترسی به سرویس های گوگل را محدود ساخت. همچنین بزرگ ترین جزیره جهان جایی است که مردم به جای نرم افزارهای فیلترشکن به طور داوطلبانه از فیلترینگ استفاده می کنند.
🔷 عربستان سعودی؛ خزان آگاهی
🔹دیکتاتوری سعودی یک و نیم میلیون کاربر اینترنتی دارد که دوسوم آن را زنان تشکیل می دهند. با توجه به نگاه بسته وهابیون حاکم بر این کشور، واحد خدمات اینترنت سعودی (آیسو) کار اصلی اش به جای دسترسی دادن، مسدودسازی گسترده تارنماهای مذهبی، سیاسی، جنسی، حقوق بشری، پزشکی، فکاهی، فیلم و موسیقی است.
🔷 اردن
🔹خاندان سلطنتی این کشور راه عقب مانده ای را برای کنترل اینترنت انتخاب کرده است. برخلاف سانسور شدیدی که دولت اردن بر روزنامه ها و مجلات اعمال می کند، در مورد اینترنت چندان سخت نمی گیرد. در عوض کارمزدها و هزینه های استفاده از شبکه را چنان سنگین وضع کرده که، به قیمت عقب ماندگی جامعه، باعث محدودیت و محرومیت مردم معمولی از اینترنت و همه مواهبش شده است.
@eitaiha
ادامه دارد...
🌐نظارت بر فضای مجازی در کشورهای مختلف جهان «2»
🔷 بریتانیا؛ بزرگ ترین مرکز کنترل اینترنت
🔹بزرگ ترین مرکز کنترل اینترنت در جهان یا به اختصار «جی سی اچ کیو GCHQ» در ساختمان «دوناتی» چِلتِنهم انگلیس قرار دارد.
🔸این مقر مرکزی رصد و جاسوسی بین المللی دولت بریتانیا هم زمان با همه سرویس های جاسوسی جهان، به ویژه همتایان آمریکایی اش، تبادل اطلاعات دائمی دارد.
🔹جی سی اچ به انگلیسی ها امکان می دهد تا دسترسی افراد و آی پی ها به اینترنت را به صورت هوشمند کنترل کنند، در عین حال چندین بنیاد نظارات بر اینترنت از جمله «ای دابلیو اف» نیز در این کشور در سطحی بین المللی در زمینه فیلترینگ فضای سایبری، به ویژه در مورد پورنوگرافی کودکان، نژادپرستی و مسائل تروریستی فعال اند.
🔹همچنین با سامانه مسدودسازی محتوا به سبک کلینفید، د سترسی بیش از 90 درصد خطوط پرسرعت اینترنتی به چنین محتواهایی مسدود شده اند و در صورت تخلف، خطوط خانگی قطع می شوند.
🔷 آلمان؛ فیلتر هولوکاست
🔹فیلترینگ اینترنت در آلمان، براساس قانون فدرال و رای دادگاه ها صورت می گیرد. با این حال از آنجا که ساختار اطلاعاتی آلمان عملا زیرمجموعه آمریکاست، مسدودسازی محتوای سیاسی به ویژه در مورد مسائل سیاسی ضدصهیونیستی مثل نفی هولوکاست اولویت دارد.
🔷فرانسه؛ قطع دسترسی متخلفان
🔹در اتحادیه اروپا، فرانسه شدیدترین نظارت های حکومتی بر فضای سایبری را دارد. طبق قانون های هادویی و لوپسی مصوب سال 2009، کاربران ناقض قوانین شبکه از دسترسی به آن محروم می شوند و علاوه بر فهرست بلندی از تارنماهای غیراخلاقی یا ایدئولوژیک مسدود، شهروندان حق جستجوی برخی عبارات را در مورتورهای جستجو ندارند. اینترنت مدارس نیز بسیار محدود هستند.
🔷ایتالیا؛ سانسور دلبخواهی دولتی
🔹این کشور پایین ترین رتبه آزادی رسانه را در اتحادیه اروپا دارد و با اینکه در فضای مجازی به عنوان کشوری تقریبا آزاد شناخته می شود، حریم خصوصی کاربران را رعایت نمی کند.
🔸 محدودیت بر اینتنرت در ایتالبا در دو سطح عمومی است و همچنین به صورت اختصاصی براساس منافع سیاستمداران ارشد دولت و پارلمان و کلیسای واتیکان انجام می شود.
🔷آمریکا؛ میهن پرستی یا نقض آزادی بیان؟
🔹پس از حوادث یازدهم سپتامبر 2001، کنترل های دولتی بر کاربران اینترنت در هیچ کشوری به گستردگی آمریکا، آن هم با چنین روش های کاملا حرفه ای و نامحسوس انجام نشده است.
🔹دولت بوش پسر در تاریخ 24 اکتبر 2001، قانونی تحت عنوان «لایحه میهن پرستی» را در قالب مبارزه با تروریسم تصویب کرد که به موجب آن، کنترل و نظارت بر تبادل داده های برخط یا اینترنتی کاربران، رنگ قانونی به خود گرفت.
🔸با وجود برخی مخالفت ها این قانون با شدت بیشتری در سال 2003 توسط دیوان عالی ایالات متحده به تصویب رسید.
🔹«اف بی آی» یا اداره تحقیقات فدرال پلیس آمریکا موظف است همه اطلاعات مربوط به کاربران اینترنتی را حتی برای تحقیقات غیررسمی، جمع آوری کند.
🔸جاسوسی رسمی از اینترنت و مکالمات تلفنی: حتی باراک اوباما که با شعارهای آزادی خواهانه و گرایش نولیبرالی در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شده بود و شعارهایی همچون «اینترنت باز» و «حق استفاده از اینترنت معادل حقوق بشر» سر می داد، در نهایت قانون کنترل اینترنت را امضا کرد.
🔸او با ورود به کاخ سفید نه تنها تغییری در سیاست نقض حریم خصوصی افراد به ویژه در زمینه اینترنت ایجاد نکرد، بلکه در سال 2015 همان قانون «میهن پرستی» را با افزودن موارد شنود و جاسوسی از ارتباطات سایبری و مکالمات تلفنی شهروندان آمریکایی به مدت 5 سال دیگر تمدید کرد.
🔷 دیوار سایبری آمریکا: قانون توقف سرقت آنلاین «سوپا» و قانون حفاظت از دارایی معنوی «پیپا» به دولت آمریکا قدرت خواهندداد به صورت بالقوه میلیون ها تارنما را تعطیل کند.
🔹 دیوار ترامپ در مرز آمریکا با مکزیک را فراموش کنید. روزنامه نیویورک تایمز در سرمقاله خود آورده است: «نتیجه اجرای دو قانون فوق پدید آمدن پدیده ای مانند دیوار آتش بزرگ چین در آمریکاست.»
🔸از سوی دیگر نرم افزارهای جستجوگر محتوا با امکان فعال کردن «قفل والدین» جلوگیری از دسترسی کودکان به تارنماهای غیراخلاقی را در آمریکا ممکن ساخته است.
🔹لایحه محافظت کودکان از اینترنت «سیپا» مدارس و کتابخانه های عمومی را موظف می کند که برای انجام فعالیت های اینترنتی، فیلترهای مربوط به تارنماهای غیراخلاقی، گپ برخط، شبکه های اجتماعلی و اتاق های گفت و گو را در رایانه هایشان نصب کنند.
🔸شرکت های میزبانی وب هم موظف اند نام دامنه هایی را که در فهرست سیاه وزارت خزانه داری آمریکا قرار گرفته اند، مسدود کنند.
کد خبر: ۱۶۴۲۸۲۴
تاریخ: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳
@eitaiha
هدایت شده از کانال کمیل
😱 دعوت به تلگرام ؟!!!!!
▪️اخیرا در پیامرسان های داخلی متن هایی منتشر شده که از مخاطبان دعوت می کنه به تلگرام برگردند و میدون را خالی نکنند...
♨️بعضی از این متن ها اونقدر حرفه ای تنظیم شده که حتی قشر مذهبی و انقلابی را هم گیج میکنه که آیا وظیفه شونه توی تلگرام فعالیت کنند؟!!!
⚠️بد نیست بدونید این یک فتنه است⚠️
(🔺و تلگرام بستر ایجاد فتنه است)
👈فتنه یعنی چیزی که تشخیص حق و باطل را برای مردم مشکل میکنه
✅ توی فتنه های آخرالزمان، کسانی که پشت سر ولایت حرکت می کنن، از افتادن در دام دشمن در امان می مونند
پس بریم پشت سر ولایت👇
🔳 یکی از مهم ترین کانال های تلگرام که مقر فرماندهی و خط دهی جریان انقلابی بود، کانال رهبر انقلاب بود که بیش تر از یک میلیون هم عضو داشت
☝️ این کانال اوایل امسال فعالیتش را در تلگرام تعطیل کرد
📢 توی اخبار سراسری هم اعلام شد که کانال رهبر انقلاب به پیامرسان های داخلی منتقل شد و دیگه در تلگرام فعالیت نمیکنه❌
حالا اونایی که دوست دارند تکلیف شون را بدونند 👇
✳️ تکلیف ما، حرکت پشت سر ولی امر و رهبرمونه
♦️وقتی مقر فرمانده ی جنگ نرم از تلگرام خارج شده
⛔️🚷هر کس با هر #توجیهی خواست ما را به بودن در تلگرام دعوت کنه، #اشتباهه!
❗️ هرچند ممکنه از سر دلسوزی هم باشه
🔔یادمون باشه که یه روزی رهبر انقلاب فرمودن:
❌ در میدان تنظیم شده از سوی دشمن بازی نکنید چون چه ببرید و چه ببازید، به نفع اوست...
بنظرتون تلگرام، میدان تنظیم شده از سوی دشمن نیست؟!!!
👌باید این میدان را خالی کرد و با روش های هنرمندانه، موج دوم خروج از تلگرام را کلید زد.
♨️در همه ی پیامرسان ها، نشر دهید و برای مدیر کانالهای ارزشی که در تلگرام فعالند ارسال کنید.
#تنفس_مصنوعی
#اقتدار_قضایی
#اغتشاش_گرام
#تلگرام_رمز_فتنه_بهمن
@salambarebrahimm
جهرمی مسئولان را از بلاک چین ترساند 📵
ظریف از بمب هسته ای🚀
روحانی از همه چی 😂
حتی میگفت تحریم ظالمانه باید برود تا آب مردم تامین شود ، داداش الان تحریمیم به ابرا بگو نبارن ضایعه😬
خب برید کنار ترسوها بزارید شجاعان زمام را به دست گیرند
💯کاش مسئولین ما مرد باشند ، شجاع باشند ، خود باور باشند ولو بیشناسنامه باشند
@itaiha
همه کانالای ما👇👇👇🌺❤️
@mstikers @newbaby
@avayeezendegi
@mediamazhabi
@tilavah @shiyar143
@ms_salavat @qesaar
@eitabazaar @eitaiha
@hilinks @mozakhrafat
چند تا از شبکان😜 اجتماعی داخلی را نام ببرید
👇👇👇
«امجی» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.emji.android&ref=share
«پیام رسان سروش» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=mobi.mmdt.ott&ref=share
«بله (گفتگو+پرداخت)» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.nasim&ref=share
«آی گپ» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=net.iGap&ref=share
«شبکه اجتماعی پاتوق» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.mnhaami.pasaj&ref=share
«پیام رسان گپ» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.gapafzar.messenger&ref=share
«پیام رسان ایتا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.eitaa.messenger&ref=share
«هورسا» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.hoorsa.android&ref=share
«بیسفون» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.bistalk.bisphoneplus&ref=share
🌺🌺🌺🌺
@eitaiha
کانال انجمن حامیان ایتا در سروش👇👇👇
sapp.ir/eitaafans
پاسخ به ابهامات درباره ایتا اینجاست👆👆👆
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
♻️ دروغ و راست آنچه در مورد #پیامرسانهای_ایرانی شنیدهاید
🔰به قلم سجاد نفیسی، فوق لیسانس امنیت IT دانشگاه صنعتی شریف
این روزها درباره امنیت پیامرسانهای ایرانی مطالب ضد و نقیضی منتشر میشود که متاسفانه فاقد بار کارشناسی و تخصصی لازم و آمیخته به اشتباهات فاحش فنی است. بعد از پرسش چندی از نزدیکان، بر این شدم که به زبان علمی ولی حتیالامکان ساده مسائل مطرح شده را برای عموم توضیح دهم.
حقیر اطلاعرسانی صحیح و بیان حقایق را - فارغ از جهتگیری سیاسی و غیرسیاسی - یک وظیفه همگانی میدانم و معتقدم ایران جز به تلاش ما نه از شایعات پاک شده و نه کسی غیر از ما آنرا خواهد ساخت. لذا خواهش من این است که با توجه به حجم بالای مطالب غلط در این زمینه و لزوم روشنگری، عزیزان در انتشار این مطالب تا حد امکان کمک نمایند.
1️⃣سوال: آیا پیامرسانهای ایرانی امن هستند؟
به غیر از یک مورد به اصطلاح لو دادن شماره موبایل اکانتهای خاص، تا کنون نقص امنیتی جدی در پیامرسانهای ایرانی گزارش نشده است.
2️⃣سوال: آیا پیغامهای من در پیامرسان سروش/ایتا/... قابل شنود است؟
خیر؛ این دو پیامرسان از امنترین پروتکل جهانی جهت ارتباط بهره میبرند که به طور کامل غیرقابل شنود است.
این پروتکل در تمامی تراکنشهای مالی و بانکی، تبادلات ایمیل، ارتباطات متنی و صوتی و ... توسط تمام سازمانهای و شرکتهای جهانی از گوگل، میکروسافت، اپل و ... استفاده شده و به امنیت آن اعتماد میشود. به واسطه این گستردگی و اتفاق نظر، حتی میتوان ادعا نمود امنیت این پروتکل از امنیت پروتکلی که تلگرام جهت انتقال مطالب استفاده میکند (که پروتکل امنی است) به مراتب بالاتر است.
3️⃣سوال: پس ماجرا تصاویر و فیلمهای منتشر شده در این زمینه شنود پیامهای این پیامرسانها چیست؟
متاسفانه نگاه سطحی و غیرتخصصی باعث انتشار مطالب غلط بسیاری - حتی از سمت افرادی که تخصص IT در زمینههای غیر رمزنگاری دارند - شده است. پروتکل SSL که در این پیامرسانها (و همه دنیا) جهت امنیت ارتباطات استفاده میشود در بستر شبکه غیرقابل شنود است.
نکتهای که باعث تولید این فیلمها و اشتباه نویسندگان و مخاطبین شده است، عدم توجه به یک نکته ریز در تامین امنیت این پروتکل است: این پروتکل تا زمانی امن است که دستگاه شما بتواند سروری که با آن ارتباط دارد را احراز هویت کند.
اگر هر موضوعی (مانند نصب یک نرمافزار با دسترسی روت) باعث اختلال در این احراز هویت شود، طبعا این پروتکل دیگر امن نخواهد بود. دوستانی که این فیلمها را تهیه کردهاند، با نصب نرمافزار روی گوشی و آلوده کردن آن توانستهاند ترافیک ارتباطی را شنود کنند.
هیچ کس بدون دسترسی به گوشی شما و نصب نرمافزار روی آن، قادر به دیدن محتوای پیامها نیست. طبعا کسی که به گوشی شما دسترسی داشته باشد، خیلی کارهای بهتری میتواند بکند: میتواند نرمافزار پیامرسان را با نرمافزار دیگری جایگزین کند تا همه پیامها را برای وی ارسال کند. میتواند نرمافزار جاسوسی و شنود روی گوشی شما نصب کند. و ...
من یک چالش ساده و قابل آزمون برای عموم مطرح میکنم:
مدعیان، کافیست امنیت نرمافزار دیگری مثل ایمیل گوگل (جیمیل) را به همین شیوه تست کنند. خواهید دید که گوگل هم، برای ارسال و دریافت ایمیلهای شما از همین پروتکل SSL استفاده میکند و با نصب نرمافزار شنود روی گوشی، میتوانید متن ایمیلها را به راحتی بخوانید.
میدانیم که جیمیل طوری طراحی شده که به ادعای سازندگان آن امکان شنود ایمیلها حتی توسط دولتها و هکرها وجود نداشته باشد. سوال این است که آیا جیمیل ناامن است؟!
جواب این است که خیر. و همین جواب در مورد پیامرسانهای داخلی هم صدق میکند. توضیح فنی این موضوع و نحوه تهیه فیلم ها را میتوانید در این لینک بخوانید:
http://telegra.ph/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%E2%80%8C%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%88%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D9%84-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-SSL-04-05
4️⃣سوال: پس آیا کل هیاهو سر هیچ بوده و هیچ مشکلی در پیامرسانهای داخلی وجود نداشته است؟
چرا، در مورد پیامرسان سروش، یک ضعف امنیتی وجود داشته که برطرف شده است. این ضعف امنیتی به هر کاربری اجازه میداد که بتواند شماره موبایل واقعی ادمین یک کانال را به دست بیاورد. مشابه همین ضعف امنیتی، چند سال پیش در یکی از نسخههای نرمافزار تلگرام هم وجود داشته و برطرف شده است.
باید دانست که ضعف امنیتی در هر نرمافزاری ممکن است وجود داشته باشد و وجود داشته است، اما در حال حاضر ضعف امنیتی دیگری برای پیامرسانهای داخلی منتشر نشده است.
@jaarchi
❓سؤال:
یک موضوعی هم که مطرحه امنیته
من شنیدم که ایتا پیام هارو رمز نمیکنه
آیا این واقعیت داره؟
👈جواب:
ایتا تمام پیامها را بین کاربر و سرور رمزنگاری می کند
مانند اپلیکیشنهای بانکی
@eitaiha