هدایت شده از جهان نیوز
🔴 نظریه مقاومت طب سنتی؛ سخنی با مخالفان
🔺استاد خسروپناه نوشت:
👈مدتی است بازار مخالفت با طب سنتی رونق گرفته و بسیاری از منتقدان بدون اطلاع و آگاهی از طب سنتی ایرانی به نقدهای غیر علمی و گاه غیر اخلاقی و طعن گونه می پردازند.
شاید توجه به فلسفه طب و تبیین پارادایمهای آن پاسخ به چالش را روشن سازد.
🔸 پارادایم طب مدرن در برابر باکتریها و ویروسها، عبارت از تولید داروهای دفاعی از جمله داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال برای نابودی آنها است یعنی رویکرد تهاجم را در پیش گرفتند و لکن ویروس ها و باکتری ها هوشمندانه جهش یافته و در برابر داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال مقاومت نشان می دادند و خطرناکتر وارد صحنه مبارزه با انسان می شدند.
🔹 پاستور، پارادایم دیگری در برابر این آسیبها پیش گرفت و آن پارادایم مقاوم سازی بدن از طریق واکسن و ورود باکتری و ویروس ضعیف به بدن بود. این رویکرد به دنبال مرگ و نابودی ویروس نبود و لکن ویروس جدید، زحمت دیگری در تولید واکسن جدید برای بشر فراهم می ساخت.
🔸پارادایم طب سنتی بدون جنگ با ویروس و باکتری، مقاوم سازی بدن از هر گونه آسیب است؛ با توصیه های سبک زندگی و چگونگی خوردن و آشامیدن و تجویز داروهای گیاهی تقویت و کمک کننده طبیعت مدبره بدن که هم توان و مقاومت بدن را مقابل هر گونه آسیب میکروبی بالا می برد و هم عفونت ها را زایل می سازد.
🔹این سه پارادایم مبتنی بر مبانی هستی شناختی و طبیعت شناختی و معرفت شناختی و انسان شناختی است. (رک به: فلسفه علوم انسانی و روش شناسی علوم اجتماعی)
🔸این مبانی در طب سنتی اجازه نابودی مخلوقات الهی را نمی دهد و همزیستی مسالمت آمیز بین همه موجودات زنده را با نظریه مقاومت فراهم میسازد و از جنگ و ستیز با طبیعت و حتی شرور طبیعی پرهیز می کند. این رویکرد، نوعی تسخیر طبیعت است که باعث کنار آمدن موجودات طبیعی با بدن انسان می شود. نقش دعا هم در کنترل امور طبیعی و تقویت روحیه انسان در برابر بیماری در چارچوب این مبانی معنا پیدا می کند.
🔹طب سنتی در برابر آسیب ها نه تساهل را می پسندد و نه تهاجم را ؛ بلکه مقاوم سازی کلان را از طریق کمک به طبیعت مدبره بدن دنبال می کند.
🔸غلبه طبیعت گرایی و تجربه گرایی در طب مدرن، باعث شده نه تنها تصرف بلکه به تعبیر هایدگر، تعرض و تهاجم بر طبیعت بالا رود و طبیعت هم جنگ جهانی علیه بشریت راه بیندازد.
نظریه مقاومت در طب سنتی از مبانی عقلانی و اسلامی بدست آمده است و جا دارد در باب آن گفتگوی بیشتری صورت گیرد.
⁉️ مخالفان طب سنتی به جهت ناآگاهی از فلسفه طب و حتی فلسفه طب مدرن، خود و جامعه را از بهره طب سنتی محروم می سازند.
یک حوزوی معممی گمان می کند مدرن یعنی جدید و سنت یعنی قدیم و لذا استفاده از طب سنتی را بازگشت به عصر بوق می خواند؛ در حالیکه نه مدرن به معنای جدید است و نه سنتی به معنای قدیم است. معنای مدرن و سنت را باید در مبانی پیش گفته یافت (ر.ک به: کلام نوین اسلامی و تاریخ فلسفه کاپلستون) و به همین جهت بین علم به معنی ساینس و حکمت تفاوت هست.(رک به: فلسفه فلسفه اسلامی)
🔸سیاستمداری از مسئولان نظام پزشکی با تمسخر و بدون دانستن ظرفیت های طب سنتی، آن را تجویز علفی می نامد و اما چشم بر قراردادهای جنایتبار مافیای دارو و درمان و پولهای زیرمیزی می بندد.
🔹مدیر دیگری هم بی باکانه از تجویز پیوند مدفوع انسان دم می زند و در ادامه ی سیاست دولت منحوس پهلوی اول و با همکاری افراد مدعی علم و فقیر در فلسفه علم به ستیز حداکثری با طب سنتی می پردازد و نسبت به قرارداد کلان و ورود داروهای غیر مصوب جهانی به کشور جهت تست بر مردم مظلوم ایران ساکت می ماند و مشارکت می کند و ننگ بهداشتی بر پیشانی بهداشت ایران می زند و اما همین مدیر اجازه تحقیق و هزینه کرد نسبت به داروهای طب سنتی را نمی دهد و بعد با ترفند فرار به جلو و با ادبیات متبخترانه و ظاهراً بعد از عزل، استعفا می دهد.
💢 این وقایع اخیر نشان از فقدان حکمرانی طب و طبابت در کشور دارد که باید مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را جدی بگیرد.
ناگفته نماند بشر باید از تجربه بشری بهره ببرد و مجموعه دستاوردهای مثبت طب مدرن و سنتی ایرانی و غیرایرانی را برای پیشگیری و درمان بکار گیرد.
میدان کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره برای گفتگوی علمی و آزاد باز است و هیأت حمایت از کرسیها آمادگی دارد جلسات گفتگو بر پا کند تا حقیقت برای طالبان معرفت روشن گردد.
خداوندا منجی بشریت را برسان که به شدت منتظر و محتاجیم.
✍️ عبدالحسین خسروپناه
اول آذر ۱۳۹۹
@jahaannews
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻میخوای بری بیرون شارژ بخری😳
توی این وضع کرونا ؟! 😱
( از پرداخت ایتا شارژ بخر👈🏻 ( ✅)
🔻الان خودپرداز ها پر از ویروس کروناس☹️ نمیتونی قبضتو پرداخت کنی؟!
( از پرداخت ایتا پرداخت کن👈🏻( ✅)😍
🔻 اینترنتت تموم شد همه جا بستس نمیتونی نت بخری😔؟!
( از پرداخت ایتا اینترنت بخر 👈🏻 ( ✅)💝
همه اینا و کلی چیز دیگ توی ( پرداخت ایتا ) جمع شده😍☝🏻 (انتقال💰، خرید🛒)
سریع برو از خدمات پرداخت ایتا استفاده کن و از پیامرسان داخلی حمایت کن🏃♂️👏👏
💠💠💠💠💠
برای اطلاعات بیشتر👈 راهنمای جامع ایتا
برای مشاهدهی لینک شیشهای آپدیت کنید
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلی قبض برق و ... داری و پرداخت نکردی ؟🙄
اینترنت برای موبایل ات میخوای؟🤦♂
شارژ موبایلت تموم شده؟😳
این دیگه کاری نداره😍
همه اینها فقط با پرداخت ایتا😍😱
سریع برو از خدمات پرداخت ایتا استفاده کن و از پیامرسان داخلی حمایت کن😍✅
#حمایت_از_پیامرسان_داخلی
#پرداخت_ایتا
برای دیدن این👇آیکون ایتا را بروزرسانی کنید
یکی از این دوتا بنر عصر امروز قراره بصورت حمایتی توسط کانال دارهای عزیز در کانالا قرار بگیره
و هرکس خواست سنجاق کنه
با تشکر از گسترده هایی که قراره دانگیری کنن بصورت حمایتی و با تشکر از کانالدارهای عزیزی که زحمت میکشن و شرکت میکنن
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 میخوای بری بیرون شارژ و بسته بخری😳
توی این وضع کرونا ؟! 😱
( از پرداخت ایتا شارژ و بسته بخر👈🏻 😍
🔴الان خودپرداز ها پر از ویروس کروناس☹️ نمیتونی #قبضتو پرداخت کنی؟!
( از پرداخت ایتا پرداخت کن👈🏻😍
♻️کلی چیز دیگه توی( پرداخت ایتا ) جمع شده😍 (انتقال💰،خرید از فروشگاهها🛒)
خرید با پرداخت ایتا مطمئنه و معتبر👌
✅ از خدمات پرداخت ایتا استفاده کن
و از پیامرسان داخلی حمایت کن🇮🇷🌷
👌برای اطلاعات بیشتر👈 راهنمای جامع ایتا
👌برای مشاهدهی لینک شیشهای آپدیت کنید.
#پرداخت_ایتا
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
◼️ حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن راستگو درگذشت.
@HawzahNews| خبرگزاریحوزه
کانال سید مجید موسوی
یکی از این دوتا بنر عصر امروز قراره بصورت حمایتی توسط کانال دارهای عزیز در کانالا قرار بگیره و هرکس
مجبور بشم گسترده سلام را دوباره راه میندازم
#بِسْــــــمِاللَّهِالرَّحْمَـنِالرَّحِيــمِ
دوستان اینو حمایتی بزنید به عنوان پست خام هم میتونید بزنید👇😍
https://eitaa.com/joinchat/3504603155C3b8b4f16f9
حمایت از ایتا حمایت از خودمان است.
گسترده حرفه ای هم وارد شد👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1506934802C7878f417ce