رفقایی که ios دارن ( گوشی اپل) بیان پی وی
فقط حوصله دار باشن لطفا😁
@majd_h1365
کانال سید مجید موسوی
رفقایی که ios دارن ( گوشی اپل) بیان پی وی فقط حوصله دار باشن لطفا😁 @majd_h1365
تا دیروز نصف ایران گوشی آیفون داشتن الان چی؟!!😁
هدایت شده از دز ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 ارسال تصاویر بصورت آلبوم در #نسخه_بعدی_ایتا
بزودی...
@Pooyesh
قابلیت #پخش_از_گوشی
شاید این قابلیت جدید یا منحصر به فرد نباشه ولی ممکنه خیلیهامون بهش توجه نکرده باشیم
توی ایتا وقتی دارید #ویس (چت صوتی) گوش میدید به محض اینکه گوشی را ببرید سمت گوش اگر سنسور مجاورت داشته باشه، پخشش از اسپیکر قطع میشه و از گوشی پخش میشه و هر وقت از کنار گوش برش دارید قطع میشه و دوباره به محض نزدیک کردن به گوش از گوشی پخش میشه
اینطوری به راحتی میتونید توی جمع به ویسهای ارسالی دوستانتون گوش بدید و بقیه هم نشوند😍
@eitaiha
فکر میکنید یه مشاوره دامپزشکی چقدر هزینه بر میداره؟!!
اگر یه گروهی باشه که متخصص دامپزشکی و هیئت علمی دانشگاه توش مشاوره بده ، مهندس سازه توش باشه درباره سیلوها نظر کارشناسی بده چقدر کمک میکنه به اقتصاد کشور؟
دکتر نوریان سرور از معتقدین به فرمایشات مقام معظم رهبری که مدتهاست گروه و کانالشونو به ایتا منتقل کردند و در حال حاضر به اعضا مشاوره رایگان میدن
مدیر گروه: دکتر نوریان سرور. عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه
🌺 گروه تغذیه وپرورش
http://eitaa.com/joinchat/760217618Ca56c5bb66b
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر نوریان سرور ، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه مهمان برنامه زنده باد زندگی چنان پر حرارت درباره #حمایت_از_کالای_ایرانی و فعالیتهاش برای حمایت از #پیام_رسان_داخلی حرف میزنه که انسان را به وجد میاره
بارک الله سرباز رهبری🌷
@eitaiha
هدایت شده از پویش
با سلام به همراهان عزیز
#نسخه_جدید_ایتا با #چهل_قابلیت_جدید (نسبت به آخرین ورژن منتشر شده در فروشگاههای اندرویدی) به کافه بازار ارسال شده و ان شاء الله ظرف یکی دو روز آینده منتشر میشه
قابلیت چند اکانتی، ارسال لوکیشن، زیبانویسی و درج لینک در متن، مدیا استریمینگ و... از جمله قابلیتهای نسخه جدیده که امیدوارم مورد پسند کاربرای عزیزمون قرار بگیره
از همراهی تون با ایتا ممنونیم
@pooyesh
درباره #آپدیت
یکشنبه شب آپدیت جدید را دادن به بازار ، خودتون رصد کنید بازار هروقت بازار گذاشت نصب کنید و از امکانات جدید لذت ببرید
عید ولادت پیامبر مهربانی هم بر شما مبارک
ابرآروان مورد هجوم کاربران تلگرامی قرار گرفت: فیلترشکنهایی که زامبی میشوند
فیلتر تلگرام در ایران به علت رواج استفاده از فیلترشکنها در میان عموم مردم، راه را برای حمله DDoS به کسب و کارهای ایرانی باز کرد.
کاربران این پیامرسان در ایران به دلیل استفاده از فیلترشکنهای رایگان قابل نصب روی تلگرام تبدیل به باتنتهایی شدهاند که میتوانند به عنوان پیادهنظام برای حمله سایتها و کسب و کارهای مختلف استفاده شوند بیانکه خود از آن آگاهی داشته باشند.
اولین بروز قابل تشخیص این نوع حمله، توسط شرکت ابرآروان ارائه دهنده سرویسهای ابری و سرویس امنیتی شبکه گزارش شده است. حمله به ابرآروان که خود ارایهدهنده خدمات CDN هم است ۱۴ آبان ماه آغاز و ۱۹ آبان ماه به اتمام رسید. ترافیک دریافتی از سوی سرورهای ابرآروان کاملا تصادفی به نظر میرسید و حمله کاملا داخلی بود یعنی IPهای حملهکننده، در داخل کشور قرار داشتند که با توجه به سابقه اینگونه حملات چندان رایج نیست. معمولا حملاتی از این دست منشا خارجی دارند تا قابل پیگیری قضایی نباشند اما بررسیهای صورت گرفته از سوی ابرآروان نشان داد که این حملات از طریق ترافیک سرویس MTProxy رمزنگاری شده صورت میگیرد.
شایعترین استفاده از این مدل رمزنگاری در فیلترشکنهای تلگرام صورت میگیرد. با فیلتر شدن تلگرام استفاده از سرویس MTProxy برای دور زدن فیلترینگ، روی این سرویس بسیار شایع شده و همین زمینه را برای به کارگیری کاربران همچون زامبیهای آنلاین امکانپذیر میکند.
یکی از امکانات تلگرام استفاده از الگوریتم رمزنگاری غیرمتقارن به نام MTProto بود این الگوریتم برای رمزنگاری محتوا مورد استفاده قرار میگرفت. بعدها تلگرام از سرویسی با نام MTProxy استفاده کرد تا بتواند بهکمک این پروتکل با فیلترینگ مقابله کند که از دید بسیاری پاسخ توسعهدهندگان تلگرام به فیلترشدن این سرویس در ایران بود. تلگرام در اردیبهشت ماه سال ۹۷ فیلتر شد و از آن زمان تا کنون کاربران آن در ایران از طریق فیلترشکنهای مختلف از این پیامرسان استفاده میکنند. همین پروتکل رمزنگاری محتوا در تلگرام هماکنون تبدیل به ابزاری شده تا حمله کنندگان به سایتها بتوانند از طریق آن به سایتها و کسب و کارهای مختلف حمله کنند.
معمار امنیت ابرآروان در توضیح این مطلب به پیوست گفت: «این نوع پروکسیها بیشتر از طریق کانالها یا گروههای تلگرامی در اختیار کاربران این پیامرسان قرار میگیرد و آنان بانصب آن روی تلگرامشان به ظاهر بدون نیاز به فیلترشکن میتوانند از تلگرام استفاده کنند اما پس از مدتی استفاده از این پروکسی ظاهرا غیرممکن میشود.»
حسین قاسمی دلیل این امر این را تغییر آدرس IPپروکسی عنوان کرد و افزود: « ارائه دهندگان این پروکسی IP آدرس آن را تغییر میدهند و آدرس را به سمت یک کسب و کار یا سایت هدایت میکنند. در نهایت استفاده کننده از پروکسی به این نتیجه میرسد که پروکسی خوب عمل نمیکند یا کند شده است اما در اصل از IP وی برای حمله به یک سایت بهره بردهاند و در نهایت از ترافیک اینترنت کاربر نیز استفاده شده است.»
او یکی از بهترین روشهای جلوگیری از این حملات در سمت کاربر را استفاده نکردن آنان از فیلترشکنهای قابل نصب روی تلگرام با پروتکل MTProto عنوان کرد. در مقابل کسب و کارها نیز باید مکانیزمهای امنیتی خود برای مقابله با این نوع حمله را افزایش دهند.
پس از ابرآروان این نوع حمله به برخی دیگر از کسب و کارها نیز صورت گرفته است و شنیدههایی در مورد حملات مشابه به مجموعههایی مانند علیبابا هم وجود دارد.
منبع👇👇👇
https://peivast.com/news/%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%DB%8C%D8%A7-%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-ddos/