eitaa logo
صالحین تنها مسیر
234 دنبال‌کننده
17.1هزار عکس
6.9هزار ویدیو
271 فایل
جهاد اکبر، مبارزه با هوای نفس در تنها مسیر آرامش کاری کنیم ورنه خجالت براورد روزیکه رخت جان به جهان دگر کشیم خادم کانال @Yanoor برایم بنویس tps://harfeto.timefriend.net/16133242830132
مشاهده در ایتا
دانلود
ود. در ذيل روايت بالا نيز آمده است كه على عليه السلام هنگامى كه از سمپاشى‌هاى طلحه و زبير آگاه شد به ابن عباس فرمود: تو چه پيشنهاد مى‌كنى‌؟ ابن عباس گفت: من چنين فكر مى‌كنم كه آنها عاشق حكومت‌اند؛ بصره را به زبير بسپار و كوفه را به طلحه. امام عليه السلام خنديد فرمود: واى بر تو! در كوفه و بصره مردان باشخصيت و اموال فراوانى وجود دارد كه اگر آن دو به حكومت آن برسند بر گردن مردم سوار مى‌شوند، سفيهان را از طريق طمع و ضعيفان را با فشار و قدرتمندان را با زور تحت سيطرۀ خود مى‌گيرند (و مردم را بدبخت مى‌كنند و چهرۀ حكومت اسلامى را به كلى تغيير مى‌دهند).
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در قرآن می‌خوانیم: «... وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنتُم مُّسْلِمُونَ» ...(ای اهل ایمان) نمیرید مگر اینکه مسلمان باشید! سوال: مرگ که دست خود آدم نیست، پس چرا خداوند در اینجا تکلیف کرده است به نمردن؟ پاسخ المیزان: « نهى از مردن، با اینکه مردن بدست خود آدمى نیست، و تکلیف باید به امر اختیارى متوجه بشود، از این باب است که برگشت این امر غیراختیارى به اختیار است چون تقدیر کلام چنین است ( از این معنا حذر کنید، که مرگ شما را دریابد در حالى که به حال اسلام نباشید)، یعنى همواره ملازم با اسلام باشید، تا مرگتان در حال اسلامتان واقع شود.» 📚 ترجمه المیزان، ج1، ص461.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
... شیطان در پناه آهن ما در پناه ایمان ... ✨✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تکلیف بزرگ همه مسلمانان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مسلمانها باید با هر عامل مخالفِ وحدت و ضدّ وحدت مقابله بکنند؛ این یک تکلیف بزرگ برای همه‌ی ما است؛ هم شیعه هم سنّی باید این را قبول کنند. ۱۳۹۲/۱۰/۲۹ پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR بر اساس بیانات رهبر انقلاب به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) مجموعه لوح «تکلیف بزرگ همه مسلمانان» را منتشر می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مباحث مهدویت وشناخت امام عصر 🔰قسمت چهل ونهم 🔷 انتظار ✅ حقیقت انتظار و جایگاه آن برای انتظار معانی گوناگونی گفته اند ولی با دقت و تأمل در این کلمه می توان به حقیقت معنی آن پی برد. انتظار، چشم به راه بودن است و این چشم به راهی به تناسب بستر و زمینه آن ارزش پیدا می کند و آثار و پیامدهایی دارد. انتظار یک حالت روحی و درونی نیست بلکه از درون به بیرون سرایت می کند و حرکت و اقدام را می آفریند. انتظار با نشستن و دست روی دست گذاشتن نمی سازد. انتظار با چشم به در دوختن و حسرت خوردن تمام نمی شود؛ بلکه در حقیقت انتظار، حرکت و نشاط و شور آفرینی نهفته است. آنکه در انتظار مهمان عزیزی است، سر از پا نمی شناسد و در تلاش است تا خود و محیط اطراف خود را برای آمدن مهمان، آماده کند و موانع حضور او را برطرف سازد. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: بهترین اعمال امت من، انتظار فرج است.¹ 📚1. بحار الانوار ج 52، ص 122. ادامه👇 🔷 وظایف منتظران ✅ شناخت امام پیمودن جاده انتظار بدون شناخت امام منتظَر ممکن نیست. استقامت و پایداری در وادی انتظار وابسته به درک صحیح از پیشوای موعود است. بنابراین علاوه بر شناخت امام به اسم و نسب، لازم است نسبت به جایگاه امام و رتبه و مقام او نیز آگاهی کافی بدست آورد. امام باقر علیه السلام می فرماید: کسی که بمیرد در حالی که امام خود را شناخته باشد، جلو افتادن یا تأخیر امر ظهور به او زیان نمی رساند و کسی که بمیرد و حال آنکه امام خود را شناخته است مانند کسی است که در خیمه امام و همراه او بوده است.² 📚2. اصول کافی ج1 ، ص 433. ✅ وحدت و همدلی امام عصر در یکی از بیانات خود می فرمایند: اگر شیعیان ما که خداوند آنان را در راه اطاعتش یاری دهد در وفای پیمانی که از ایشان گرفته شده، یکدل و مصمم باشند؛ البته نعمت دیدار از آنان به تأخیر نمی افتد و سعادت ملاقات ما برای آنها با معرفت کامل و راستین نسبت به ما، تعجیل می گردد.³ 3. احتجاج، ج2، ص600 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صالحین تنها مسیر
#دنیای_مدیریت_مومنانه 4 🔷گفتیم که قوم بنی اسرائیل ظرفیت نعمت و ثروت رو نداشتن و به خاطر همین نابود
یا نور🌹: 6 ✅ گفتیم که مستضعفین باید قبل از ظهور آمادگی امام شدن و وارث شدن رو پیدا کنن و برای همین هم لازمه که اصول مدیریت و ثروتمند شدن رو بدونن و از همین حالا تمرین کنن. 🔷 در قدم اول باید زندگی درستی داشته باشیم. اگه ما شروع کنیم از اموال خودمون "به صورت گروهی" استفاده کنیم میتونیم جلوی رانت خواری و فساد رو تا حدی بگیریم ⭕️ اما وقتی مثل نظام سرمایه داری غربی پولمون رو توی بانک ها قرار میدیم طبیعتا زمینه انواع فسادها رو آماده کردیم! و یا راه اندازی بنگاه های کوچک اقتصادی توسط مومنین. ✅ این که رهبر انقلاب میفرماید اقتصاد باید باشه معناش همین هست. ما باید یه تکانی به خودمون بدیم تا دیگه جزو مستضعفین نباشیم ✔️مثلا دیدید که دشمن یه کشتی ما رو توقیف کرد و بعدش ما بلافاصله کشتی اون ها رو گرفتیم و پهبادشون رو زدیم دنیا چه تواضعی به ما کرد... این یه جلوه ای از بیرون اومدن از استضعاف هست. 💥 ما به خداوند متعال باید نشون بدیم که واقعا اراده کردیم که از استضعاف میخوایم بیرون بیایم و خدا هم امام ما رو برای تکمیل این کار برامون بفرسته👌 اینکه ما میخوایم در مورد مدیریت صحبت کنیم هم برای همینه که تا حدی از استضعاف بیرون بیایم... 🌹قران میفرماید "و نجعلهم ائمه" یعنی شما میخواهید جامعه بشید البته نه اینکه همه مدیر بشن. یه شهر یه دونه فرماندار میخواد ✔️اما اگه همه مردم انقدر در مدیریت قوی باشن که خودشون یه فرماندار بالقوه باشن دیگه فرماندار اون شهر نمیتونه مسخره بازی در بیاره و مردم رو فریب بده 🚨 چون همه مردم سریع متوجه کوچک ترین خطای مسئولان شهرشون میشن و برکنارشون میکنن. انقدر باید مدیریت مردم قوی باشه که مسئولین بگن نه بابا! این مردم رو نمیشه فریب داد! یا اگه مدیری خواست تصمیم غلط بگیره از مردم بترسه و مراقب باشه. ⭕️ نه اینکه یه مسئولی با استفاده از سلبریتی ها و دروغ و تهمت و وعده های دروغ و مسخره بازی بتونه سر مردم رو کلاه بذاره و بر اونها حکومت کنه... 🚨 چرا توی کشورهای غربی خیلی راحت با افکار عمومی بازی میشه و مردم بازیچه دست چهارتا رسانه صهیونیستی هستن؟ چون اون تمدن طوری ساخته شده که عموم مردم حتی توی تخیلاتشون هم به این فکر نمیکنن که بتونن یه روزی رئیس بشن ⭕️ برای همین میگن شما فقط یه لقمه نون بخور نمیر به ما بدید بقیش مهم نیست. هر کسی خواست برما حکومت کنه...😣 اما در جامعه امام زمان اینطور نیست و مومنین از کودکی باید برای امام شدن و وارث شدن تربیت بشن ✅ توی کودکستان ها و ادبستان های ما باید به همه اصول مدیریت با زبان ساده آموزش داده بشه تا همه افراد بتونن مدیریت رو تجربه کنن و برای اداره خودشون و خانوادشون و جامعه شون آماده بشن... 🔹 پایان بخش ششم