💥 قمر بنی هاشم(س) دارای مقام تسلیم و تصدیق
🔹 کاری که اصحاب امام حسین (ع) در روز عاشورا کردند، از وسط آتش رفتن سختتر بود. اگر ترازوی انسان با امام، يکی نباشد، وقتی که میسنجد، میگويد: برای چه وسط آتش بروم؟!
🔹 شخصی نزد امام صادق(ع) آمده بود و ميگفت: ما در خراسان آمادهایم که شما بياييد و قیام کنيد. حضرت فرمودند: برويد در تنور بشينيد.
آیا حضرت میخواهد کسی را بسوزاند؟ نه؛ مسئله، اين نيست. مسئله اين است که کار سخت است. حضرت میخواستند بگویند اگر ترازويت با من يکی نباشد، در وسط صحنه، من را رها میکنی؛ پس ادعا نکن.
🔹 آدمی در ابتدا میگويد که من میخواهم اين کارها را انجام بدهم، اما بعد که ترازويش را وسط میگذارد، میبيند که نمیتواند تحمل کند؛ يکي شدن ترازو، بعد از تسليم است.
حضرت عباس با همه وجود، سيدالشهداء را در سختترين امتحان عالم، تصديق کرده و ذرهای در اينکه اقدام ايشان، برابر با بندگی خدا و حق محض است، شک نکرده است.
🏴🏴🏴🏴
💥 شرح فرازی از زیارتنامه حضرت عباس (سلام الله علیه)
🔹 أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَالتَّصْدِيقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ
🔸تسلیم:
اسلام، دین تسلیم است. «فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/۶۵)
وجود مقدس قمر بنیهاشم، در عظیمترین درگیریهای تاریخ وارد شده و تسلیم محض بوده است. اگر الان برای ما مسئله، بعد از ۱۴۰۰ سال حل شده غیر از آن زمان است؛ زیرا آن زمان، خیلیها که خودشان را بزرگ میدانستند و صحابی بودند و وجود مقدس نبی اکرم و امیرالمومنین و امام مجتبی را درک کرده بودند و شاگردی آن حضرات را کرده بودند، نمیتوانستند بپذیرند که این راه، راه صوابی است.
تسلیم شدن نسبت به وجود مقدس سیدالشهداء در این بلاء عظیم، در این امتحان سخت و سر باز نزدن و قوای خود را در اختیار معصوم قرار دادن قدم اول است.
تسليم مقام اسلام است؛ يعني قلب انسان دنبال قلب وليّ خدا حركت كند و سلم در مقابل او باشد.
🔸 التصدیق:
قدم دوم، تصدیق است. یعنی امام را عین صدق محض بدانی و شک و ریب و تکذیب نسبت به امام، در انسان پیدا نشود. خیلیها در ته دلشان نسبت به حقانیت سیدالشهداء(ع) تردید کردند. ما یک تصدیق داریم، نقطه مقابلش از شک شروع میشود، بعد به ریب و بدگمانی میرسد، بعد به تکذیب ختم میشود. مقابل تصدیق، تکذیب است. انسان، معصوم را تکذیب میکند و میگوید: درست نیست، صدق نیست، فرمان خدا نیست، راه صواب نیست. اولش هم از یک تردید و شک آغاز میشود. انسان اگر در حقانیت جبهه انبیاء و اولیاء الهی تردید کرد این تردید، همین جا نمی ماند؛ بلکه شیطان، انسان را قدم به قدم پیش میبرد تا به مقام ریب و بعد هم مقام تکذیب میرساند. تصدیق کردن معصومین و آنها را عین حق و صدق دانستن و شک نکردن در سختیها بهخصوص آنجایی که به حسب ظاهر با تعلقات ما درگیر میشود، کار بسیار سختی است؛ چون ما وقتی میخواهیم تصدیق کنیم، ترازوی ما، تعلقات ما هستند.
تصديق، يعني در امواج سنگينترين ابتلائات و امتحانهايي كه وليّ خدا از انسان میگیرد در ورود به باب او ترديد به خود راه ندهد و ذرّهاي در حقّانيت و صدق و پاكي و طهارت او شک نکند. با يقين كامل وليّ خدا را همراهي كند.
🔸 الْوَفاء:
آدمی که تسلیم امام است؛ به فهمی میرسد و محاسباتش با امام همراه میشود. عقل عملش، تعلقاتش، خوب و بد کردنهایش، زشت و زیبا کردنهایش، درکش از معروف و منکر، با امامش هماهنگ شده و تابع و دنبالهرو امام و نورانی به نور امام میشود. حالاست که میتواند وفا بکند و پیمانهاش را پر میکند و عهدهایی که با امامش داشته، بتمامه انجام دهد. «وافی» آن کسی است که پیمانه را پر میکند.
قرآن می فرماید «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ». کسی با خدا وفا کرد، خدای متعال در وفاداری، بر همه، سابق است و اصلاً وفاداری همه، از او است. روز قیامت، همه شهدا و خصوصاً شهدای کربلا که گُل سرسبد گلها هستند؛ وقتی جایگاه حضرت ابالفضل را نسبت به حضرت سیدالشهداء میبینند، غبطه میخورند.
وفا، يعني اينكه همۀ سرمايهاش را بدهد و خود را نهتنها هيچكاره، که بدهكار بداند.
🔸النصیحه:
از این لطیفتر، نصیحت است. نُصحِ برای امام؛ به معنای نصیحت کردن و موعظه کردنِ امام نیست، بلکه بیش از وفا، و بهمعنای خیرخواهی کردن است؛ یعنی پیمانه ات را که پر کردی، آنچه را هم که از تو نخواستند، بروی انجام بدهی؛ یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنکه خواستند، انجام دادن. همان که خدای متعال در قرآن خطاب به پیامبر فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقی»(طه/۱-۲) پیغمبر ما! نگفتیم این ق
در زحمت بکشی؛ بلکه ما گفتیم برو دست بندگان ما را بگیر و بیاور. برو عالم را آباد کن و با عبادت خودت عالم را نورانی کن. نگفتیم اینطور به زحمت بیفت. این نصیحت است. سیدالشهداء، امام است؛ اگر کاری بکنی که بگویند او نسبت به امامش نصیحت کرد و بیش از آنکه وظیفهاش بود و عهد داشت، با امام خودش نُصح داشت که خیلی چیز عجیبی است. این است که حضرت فرمود: عموی من در روز قیامت یک درجهای دارد که همه شهدا به او غبطه میخورند. این است که همه ائمه علیهم السلام ایشان را دوست دارند و افتخار میکنند. در حالی که معصوم، مدار همه کائنات است؛ ولی به مثل حضرت اباالفضل افتخار میکنند و حرفش در دستگاه آنها ردخور ندارد.
نصیحت؛ يعني بالاتر از تكليف بار برداشتن
4_5958777582827602578.mp3
5.85M
🥀 ای اهل حرم ،میر و علمدار نیامد....
🥀 سقای حسین، سید و سالار نیامد...
🥀 عـ لــ ــمــدار نیامد...
🏴 @IslamLifeStyles
هَرجادلتگِرفتکمےمُحتشمبِخوان؛
هےدرمیانِگریھبگوجان،بِگوحُسین ..
آخرشهَممیشومخاکگِلکوزھگران؛
خوبهاتربتشوندومَنسفالِکربلا ..
قبل آنےکھ رسد کار بِھ دستانوتُرنج؛
پایِعکستوبُریدمسرِسوداگـر را ..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️صلی الله علی الباکین علی الحسین
▪️دیدن و شنیدن بخشی از مقتل خونبار حضرت سید الشهدا علیه السلام را با بیان شهید محراب، آیت الله حکیم توصیه میکنیم
⏲ زمان : ۷ دقیقه
🗂 حجم : ۱۰ مگابایت
آب را ریخت بـه یادِ لبِ ارباب زمین
مرحبا بر نفس و تربیتِ اُمِ بنین
#کوثرصفییاری
#یا_اباالفضلالعباس
#در_عزای_حسین 🏴
صالحین تنها مسیر
آب را ریخت بـه یادِ لبِ ارباب زمین مرحبا بر نفس و تربیتِ اُمِ بنین #کوثرصفییاری #یا_اباالفضلالعب
السلام علیک یا قمر العشیره...
#مشـک وقتـــی میچــکد تقدیـــر میریزد بِهم
#دست وقتی نیست در تَن ، شیر می ریزد بِهم
حق بـده این #چشمهــــا را #تیـر میریزد بِهَم
#دختـــران را بعـــدِ تو #زنجیـــــر میریزد بِهَم
#یا_اباالفضل_العباس
#در_عزای_حسین 🏴
عآشقی رایج نبود
عباس«ع» آن را باب کرد...
جسدم را به سوی خیمهی اصغر نبرید
«که خجالت زده زان تشنه لب بی شیرم»
#حبیب_الله_چایچیان
#یا_اباالفضلالعباس
#در_عزای_حسین 🏴
خبرِ ماه ؛ که کم کم به دل ِ خیمه رسید
عطش از یاد لب کودکِ تنها رفته!
#مرتضی_حیدری_آل_کثیر
#یا_اباالفضلالعباس
#در_عزای_حسین 🏴
🏴🏴🏴🏴🏴
37.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کلیپ سه بُعدی #سقّا
▪️مروری بر بخشی از واقعهی کربلا
🏴
#تلنگر
" کُل یُومٍ عاشورا" به چه معنی است؟
هر روز که عاشورا نیست. پس منظور گوینده از این #سخن چیست؟
یعنی هر روز صحنه تقابل #حق و #باطل هست. همان طور که در #کربلا حق و باطل در مقابل هم قرار گرفتند، هر روز این عالم دارای حق و باطل است.
غیر از اینکه آدمها دارای حق و باطل هستند، خود انسان حق و باطل است. در هر آدمی حق و باطل هست. اصلا انسان ترکیبی است از حق و باطل؛ ترکیبی است از جنبه #رحمانی و #شیطانی . این تفابل هر روز و هر #لحظه هست.
#دکتر_دینانی
Shab09Moharram1397[03].mp3
10.31M
#تاسوعا #محرم
🌴دریا تو دستاته برادر
🌴ممنون دستاتم علمدار
🎤#حاج_میثم_مطیعی
🔳 #زمزمه
#تاسوعا 🏴
#نهم_محرم 💔🥀
#آجرک_الله_یا_بقیة_الله💔
استاد شهید مطهری (ره)
استاد شهید مرتضی مطهری رحمه الله درباره امام حسین علیه السلام می نویسند: «امام حسین علیه السلام به واسطه شخصیّت عالی قدرش، [و] به واسطه شهادت قهرمانانه اش، مالک قلب ها و احساسات صدها میلیون انسان است. اگر رهبران مذهبی بتوانند از این مخزن عظیم در جهت شکل دادن و هم رنگ کردن و هم احساس کردن روح ها با روح عظیم حسینی بهره برداری صحیح کنند، جهان اصلاح خواهد شد».
استاد مطهری هم چنین می گویند: «می گویم حادثه کربلا، نمی گویم قیام؛ چون بیش از قیام است. نمی گویم نهضت؛ چون بیش از نهضت است. حادثه کربلا راز دیگری دارد که اساسا خود این حادثه، تمام حادثه، تجسم اسلام است، در همه ابعاد و جنبه ها... همه اصول جنبه های اسلامی عملاً در این حادثه تجسّم پیدا کرده است. اسلام است در جریان، در عمل و در مرحله تحقّق... حسین علیه السلام شخصیّت حماسی نیست او سرور انسانیت است. به همین دلیل نظیر ندارد... شهادت او حیات تازه ای در عالم اسلام دمید. بعد از شهادتش رونقی در اسلام پیدا شد. او با حرکت قهرمانانه خود روح مردم مسلمان را زنده کرد و به اجتماع اسلامی شخصیت داد».
📡 منبع:گرفته از حوزه نت
🔍 #محرم
🔍 #عاشورا
•
هر چهارتایشان را با حسین روانه کرده بودید؛
سه تا «ستاره» و یک «ماه» که از
بچگی یادشان داده بودید
فقط بر مدار آفتابِ حسین بگردند.
فقط از اشعههای خورشیدِ حسین نور بگیرند.
از همان سالها درِِ گوشِ ماهِ بنیهاشم
آیههای شمس را زمزمه کرده بودید:
" والشّمسِ و ضحیها والقمرِ اِذا تلیها."
ماهِ شما یاد گرفته بود،
هیچجا نمیشود از خورشید جلو افتاد.
از کجا آورده بودید اینهمه معرفت را بانو؟
با آن زمزمههایی که درِ گوشش خوانده بودید
مگر میتوانست روزِ دهم عَلَم به دست نشود؟!
مگر میشد بچّههای حسین آب بخواهند و
هستیش آب نشود پیشِ پایشان؟!
مگر میشد هرم عطش،
آتش به جانِ حرم انداخته باشد و
او تاب بیاورد و
مشک به دست روانه فرات نشود؟!
همین بود که لشکر،
مشک را هدف کرده بود.
همه میدانستند آبِ مشک که چکه چکه
بر زمین بریزد، هستی عبّاسِ شما،
ذرّه ذرّه آب میشود.
میدانستند کارِ مشک که تمام بشود،
کارِ ماه تمام میشود.
کارِ خورشید هم.
همه دیدند خورشیدی که
از کنارِ علقمه داشت به غروب نزدیک میشد،
دست به کمر بود.
«ماه» را کنارِ نهر جا گذاشته بود.
🌙 سلام مادرِ ماهِ بنیهاشم.
سلام بر شیر «ادب» و «بصیرت»
و «معرفت»ی که به عبّاس نوشاندید.
#مریم_روستا
...💔
رکاب آهسته آهسته ترک خورد و نگین افتاد
پر از یاقوت شد عالم، سوار از روی زین افتاد
- سیدحمیدرضابرقعی
🏴🏴