سالها به انجمن حجیتهایها میخندیدیم که آیا گمان کردهاید میتوان بدون حکومت و اصلاح ساختارها و صرفا با راهحلهای خُرد مثل تاسیس مدرسه و خیریه،جامعه را اصلاح کرد؟!
حالا برخیهایمان همان نسخه را میدهند؛ مدارس غیرانتفاعی برای مشکل آموزش و خیریه کشوری برای فقر
http://eitaa.com/saakhtar
رهبر معظم انقلاب:
🔹 در مسائل اقتصادی کشور، اقتصاد کشور را مطلقاً به تحوّلات خارجی نباید پیوند زد؛ یعنی شما برنامهریزی اقتصادی را مطلقاً موکول و منوط نکنید به اینکه تحریمها برطرف بشود، یا کاهش پیدا کند؛ نه، فرض را بر این بگذارید که تحریمها بنا است دَه سال بماند. برنامهریزی اقتصادی بایستی بر اساس امکانات درونی و ــ همان طور که بارها گفتیم ــ درونزایی و به ظرفیّتهای داخلی تکیه کردن، انجام بگیرد. ۹۹/۰۶/۰۲
http://eitaa.com/saakhtar
آیا میدانستید انتشار دادههای اینکه چه کسانی در چه شرکتهایی چه سمتهایی دارند و اعضای هیئت مدیره شرکتها چه کسانی هستند، #حریم_خصوصی نیست و باید #شفاف باشد؟
به #رسمیو سری بزنید و اسم خودتان را بنویسید. شاید شرکتی داشته باشید که از آن بیخبر باشید!
https://rasm.io/
http://eitaa.com/saakhtar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد رهبر انقلاب از طرح «سوالات فقهی کمیاب» در گزینشها
رهبر معظم انقلاب:
🔹️ «ما یک سابقهی نامطلوبی در امر گزینش از سالهای قبل در جاهای مختلف داشتهایم که معیارهای گزینش، معیارهای درستی نبوده؛ فرض کنید مثلاً راجع به فلان مسئلهی فقهیِ خیلی کمیاب که از یک فقیه هم آدم بپرسد، معلوم نیست حاضر باشد بتواند جواب بدهد، از یک جوانی بپرسند که اگر جواب نداد، رد بشود؛ این کارها را نکنید. یک گزینش درست و حسابیِ کاملاً خردمندانه و صحیح انجام بگیرد تا با گزینش وارد بشوند.» ۹۹/۰۶/۱۱
http://eitaa.com/saakhtar
🔹 کشورمان در نزدیک به ۱۶۰ کشور سفارتخانه دارد، فرض کنید هرکدام از این سفارتخانهها ۱۰کارمند داشته باشند، اگر متوسط دریافتی دیپلماتها را ۳هزار یورو درنظر بگیریم، با محاسبهی نرخ یورو در سامانه نیما (۲۰هزارتومان) هرکدام معادل ۶۰میلیون تومان حقوق ماهیانه دارند!
🔹 مجلس یازدهم باید بررسی کند آیا رواست پولی که در شرایط تحریم با گونی و چمدان و با هزار خون دل وارد کشور میشود، دوباره به همین سادگی به خارج فرستاده شود؟ درحالیکه این دیپلماتهای نجومی هیچ آوردهی فرهنگی، سیاسی و اقتصادی برای کشور نداشته اند!
🔹 از انصاف به دور است دیپلماتی که هیچ هزینه جاری روزانه نداشته و کلیهی امکانات زندگیاش از قبیل مسکن و خودرو توسط جمهوری اسلامی تامین شده، این مقدار دریافتی داشته باشد!
http://eitaa.com/saakhtar
ساختن پلاستیک و یا پلی استر یک بار کشف شده است و نیازی ندارند که شما بروید دانشگاه و طریقه ساختن پلی استر را یاد بگیرید و بعد بیایید برایشان کار کنید. شما در واقع تحصیلات کرده اید تا بتوانید با پایه اطلاعاتی که دارید یک ماده جدیدی بسازید که بتوانند از فروش آن پول کسب کنند.
اگر شما مهندس برق هستید, ساختن و طراحی یک مدار برق اصلا بدردشان نمیخورد چون یک تکنسین با یک نرم افزار کامپیوتری میتواند هر مداری را طراحی کند و اصولا آنچه در بازار کار است بسیار جلوتر از آنچیزهایی است که در دروس دانشگاهی تدریس میشود. آنها در عوض از شما انتظار دارند که یک مداری طراحی کنید که افت انرژی کمتری داشته باشد تا بتوانند از رقبای ژاپنی خودشان جلو بزنند. اصولا کار در امریکا حرفه ای است و کار تخصصی روتین در اینجا وجود ندارد.
http://eitaa.com/saakhtar
♦️مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبه های نماز عید قربان مورخ ۹۹/۵/۱۰ با انتقاد از اصل ۱۱۵ قانون اساسی گفت:
"اگرچه یکی از بندهای قانون اساسی این است که رئیسجمهور باید از مذهب رسمی کشور باشد؛ یعنی اهلسنت نمیتواند رئیسجمهور باشد، که البته ما بر این اصل انتقاد داریم و معتقدیم این از مواردی است که جواب نداده و باید تغییر کند."
http://eitaa.com/saakhtar
✔️ استاد سید منیرالدّین حسینیِ هاشمی:
"امروزه تهاجم بر اصل حیات اجتماعی اسلام، توسط «مدلها» صورت میگیرد. امروز مثل دوران مغول نیست که سر هر کوچهای میآمدند و با شمشیر و زوبین میایستادند و دستور به کفر میدادند! ابزار تهاجم امروزه «مدل» است که «مدل اقتصادی» شاخهای از آن است.
البته «مدل» در بالاترین سطحش، روش علوم میباشد و تهاجم اصلی از علوم پایه صورت میگیرد.
«تهاجم عینی»، به وسیله «تصمیمگیری اجتماعی» واقع میشود. به عبارت دیگر، هر جامعهای، مسئولینی برای تصمیمگیری کل جامعه دارد که آنها درباره کل مقدورات جامعه، «تصمیمگیری» میکنند، اما «تصمیمسازی» برای تصمیمگیران، به وسیله «مدلها» انجام میشود". ۱۳۷۷/۴/۶
http://eitaa.com/saakhtar
✔️ سید منیرالدّین حسینیِ هاشمی:
اگر نتوانیم نسخهٔ اداره جامعه را بر اساس اسلام ارائه کنیم، يا به «نسخهٔ غرب» مبتلا هستيم يا به «نسخهٔ شرق». ۷۹/۱۰/۶
http://eitaa.com/saakhtar
✔️ سید مُنیرالدّین حسینیِ هاشمی:
"دستگاه باطل یک نظام فكری ساخته است. تو نيز يك نظام فكری برتر بساز كه نظام فكری آنها را بشكند؛ يعنی رابطه بين «اعتقاد تا عمل اسلامی» را به نحو «منطقی» بيان كند.
«نظام فكری» يك بروشور و خلاصهای از فرهنگ «اعتقاد تا عمل»، برای استفاده عموم است، كه پايههای بخش تخصصی آن بايد در اينجا پیريزی شود.
به نظر میرسد ارائه، تعليم و تعميم يك بروشور و معرفینامهٔ خلاصه و سادهای از «فرهنگ اعتقاد تا عمل اسلامی»، در سطح مدارس و دانشگاهها، ضروری است، تا جوانان در فرهنگ مشتت جامعه، رها نشده و جذب نظامهای فكری باطل نشوند.
ما نيازمند آن هستيم كه دستگاهی بتواند رابطه بين اعتقاد و عمل را بهصورت مقنن مشخص كند، نظام فكری ايجاد نمايد و بنيانش تكاملپذير باشد. يعنی چه؟ يعنی شيعه در اصول اعتقادات، تكاملپذير بودن را اعلام میكند؛ يعنی گمانههای جديد و جمعبندیهای جديد را میپذيرد. علاوه بر آن، در امور اعتقادات، حجيت را تكامل میدهد." ۷۵/۱۱/۳۰
http://eitaa.com/saakhtar
✔️ سید منیرالدّین حسینیِ هاشمی:
«ائمه طاهرين (ع) يك دسته نوكر عقلی داشتهاند كه در بحث «چرایی» مطلب را تمام كردند؛ يك دسته ديگر هم آمدند بحث «چيستی» را تمام كردند؛ حالا يك دسته نوکر ديگر بايد باشند که بحث «چگونگی» را تمام بكنند». ۷۷/۷/۲۸
http://eitaa.com/saakhtar
💎 عصر عصر شیوه هاست. با شیوه های صحیح است که می توان بدون هوش و استعداد ابن سینا و ابو ریحان تربیت داد و و کارهای عظیم تر انجام داد
http://eitaa.com/saakhtar
حجتالاسلام معصومینیا:
🔹 برخی میگویند تئوری اقتصاد اسلامی به صورت عملی قابل اجرا نیست! باید توجه داشت که از روز اول انقلاب تا به حال کسی به دنبال تحقق اقتصاد اسلامی نبوده است.
🔹 به صراحت میگویم که اگر مسؤولان ما از صاحب نظران اقتصاد اسلامی بخواهند ما میتوانیم به آنها مدلهای عملیاتی بدهیم که بی بدیل و راه نجات کشور خواهد بود.
http://eitaa.com/saakhtar
🔸حبیبالله مسعودی فرید، معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور: مهدهای کودک هنوز به وزارت آموزش و پرورش واگذار نشده است
🔺او گفت: در مورد واگذاری مهدکودکها هنوز مصوبهای وجود ندارد و تکیلف واگذاری این مهدها مشخص نیست و قرار است به زودی در مجلس و دولت این موضوع تعیین تکیلف شود.
http://eitaa.com/saakhtar
🔺خانم بهروز آذر: متاسفانه زنان تجاربی از القای حس ناامنی در برخی فضاهای شهر دارند و این حس مانع از حضور آنها در شهر می شود. یکی از این عوامل شمشادهای بلند است که باید پیوسته کوتاه شود.
http://eitaa.com/saakhtar
🔻معصومه ابتکار، معاون زنان رئیس جمهور ایران از وزیر کشور ایران خواسته است تا نام مادر نیز به اطلاعات کارت ملی ایرانیان افزوده شود.
http://eitaa.com/saakhtar
🔴 چگونه جوانان میتوانند به حلقه های مدیریتی راه پیدا کنند؟
✅برنامه ریزی و ارائه راهکار برای هدایت حرکت عظیم ملت بر عهده جریانها و #حلقه_های_میانی ازجمله تشکلهای دانشجویی- است که غالباً مجموعه های جوان، خوشفکر و فعال هستند و می توانند نقش و شأن محور بودن حرکت عمومی جامعه را برعهده بگیرند.
نمونه هایی از این گروه ها:
1. قرارگاه های فرهنگی مساجد
2. «تشکیل گروههای سیاسی» البته نه به معنای حزب بازی.
3. «تشکیل میزگردها و کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها»
4. «تشکیل گروههای نهضتی در داخل دانشگاهها» و «دعوت از دانشجویان کشورهای محور مقاومت برای بحث درباره مسائل بین المللی و مسائل مهم جهان اسلام
http://eitaa.com/saakhtar
⭕️ ادعاها زیاد است لکن...
➖ سخنرانی در جمع اعضای هیات دولت (اهمیت خدمتگزاری به مردم) |۱۲ شهریور ۱۳۶۴
🖊 #امام_خمینی:
◀️ ادعاها زیاد است، ممکن است که یک کسی ادعا کند که من اگر رئیس جمهور بودم؛ مثلًا، زمین را به آسمان میدوختم.
🔸 یا اگر رئیس مجلس بودم، چه میکردم، یا اگر وزیر بودم، چه میکردم، همیشه ادعاها زیاد است، و لیکن در مقام عمل وقتی که وارد بشوند این مدعیها، کمیشان میتوانند کار بکنند؛ اکثراً ادعاست.
🔹 باید افراد متوجه این معنا باشند که پست، میزان نیست، مقام میزان نیست، مقام ریاست جمهوری، این میزان نیست. مقام رئیس دولت بودن یا رئیس مجلس بودن، اینها چیزی نیستند، این مقامات تمام میشود؛ آنی که هست خدمت است.
🔸 آدم متعهد در هرجا باشد، وقتی دید که یک کسی از خودش بهتر میتواند کار کند برود آنجا، برایش فرق نکند؛ یعنی، هدفش این باشد که خدمت بکند، نه هدفش این باشد که مقام داشته باشد.
🔹 هیچ شبهه در این نیست که ما یک روزی باید جواب بدهیم. هر کداممان، هر کاری انجام بدهیم، یک روز جواب میخواهد، انتقاد بکنیم، یک روز جواب میخواهد؛ انتقامگیری باشد، یک روز جواب میخواهد؛ و بدرفتاری باشد، یک روز جواب میخواهند از ما.
🔸 اگر انسان در خودش ادراک کرد که من بروم آن بالا را بگیرم، بداند که این کار، یک کار شیطانی است.
🔹 اگر چنانچه انسان دنبال این باشد که حالایی که من رئیس دولت هستم، بروم دنبال رفقایی که همراه من هستند، کار آمد باشند یا نباشند، به این کار نداشته باشد، بداند که این کار، کار شیطانی است.
🔸 رئیس جمهور هم اگر دنبال این باشد که وزرایی تعیین بکند، معرفی بکند که آن وزرا فرمانبردار خودش باشند، نه فرمانبردار اسلام، آن هم بداند که این کار، کار شیطان است، کار انسان متعهد نیست.
🔺 همه فکر این باشید که خدمتگزار پیدا کنید. خدمتگزار به کشور و اسلام پیدا کنید، نه خدمتگزار به خودتان.
http://eitaa.com/saakhtar
شورای شهرهای #بوشهر #ماهشهر #شهرصدرا #ایذه #سلمانشهر #ساری #مهاباد و شایدهم دیگر شهرها! تمام این تخلفات و دستگیری ها از شمال تاجنوب کشور فقط طی۱ماه گذشته آنهم درشرایط #کرونا
تخلفات شوراهای شهرباید به چند درصد برسد که ثابت شود شوراها مدتهاست از مسیر و هدف اصلیشان منحرف شده اند؟
http://eitaa.com/saakhtar
سِیر کارهای طرف تو چند دهه رو بررسی میکنی، میبینی یه صفت بد داره که هرجا رفته همون باعثِ کلی مشکل و آفت شخصی و تشکیلاتی شده! بعد برا توجیه اون مشکلات، همیشه هم بقیه رو محکوم کرده و برچسب زده!
لامصب اصلاح کن خودتو!
http://eitaa.com/saakhtar
پروتکلهای عجیب در سیستم کم نیستند! سایت رهبری دهه 60 را که روایت میکند مینویسد «آیتالله خامنهای»! چه اصراری است؟! چه پروتکل تصنعی بیخودی است؟! فکر میکنند زشت است آن موقع به ایشان حجتالاسلام میگفتهاند؟! الان هم مینویسند "حضرت آیتالله خامنهای". پروتکلهای متملقانه!
برای یکی از نهادهای مرتبط با شهدا نشریه درمیآوردم. اصرار داشتند همیشه بعد از اسم امام،(ره) باشد، حتی توی وصیتنامه شهدا!
هرقدر میگفتم عموجان،آن زمان که شهید این وصیتنامه را نوشته امام زنده بوده و این (ره) معنا ندارد و مسخره است و تحریف است و...به خرجشان نمیرفت. میگفتند پروتکل است
http://eitaa.com/saakhtar
یکی از مشکلات کهنه جمهوری اسلامی، نحوه روایت تاریخ معاصر است. نهادهای رسمی، تاریخ را سیاه و سفید روایت میکنند. بدین معنا که در هر اتفاق تاریخی یک جبهه سفید و یک جبهه سیاه وجود دارند که در تقابل با یکدیگرند. در این زمینه مثالهای متعددی وجود دارد. مثلا روایت رسمی از وقایع سی تیر تا ۲۸ مرداد بر این محور شکل گرفته که دکتر مصدق شخصیتی منفی بود و آیتالله کاشانی مثبت و طبعا با چنین روایتی مسئول اصلی کودتا مصدق معرفی میشود. در حالیکه افراد موثر در تاریخ، بهغیر از معصومین(علیهم السلام) همگی انساناند و جایزالخطا. همگی ممکن است در کارنامه سیاسی مرتکب اشتباه شده باشند در عین حال که خدماتی هم داشته باشند.
http://eitaa.com/saakhtar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 اگر حوزه از عقلانیتی برخوردار بود که برنامه مناسبی را برای طلاب برنامه ریزی می کرد، ورود به حوزه از دورۀ سیکل مناسب بود.
http://eitaa.com/saakhtar
🔸اگر نظام بازطراحی نشود، «انباشت بحران» سبب میشود که سیستم از پا دربیاید.
http://eitaa.com/saakhtar
👈 متأسفانه اهتمام لازم به شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی فضای مجازی نمیشود
🔻رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت:
🔹موضوع فضای مجازی بسیار مهم است؛ ما هم اهمیت فضای مجازی را و اینکه بخشی از زندگی مردم شده است، قبول داریم اما بحث ما در مورد فضای مجازی این است که این عرصه از خارج مدیریت و هدایت میشود و ما نمیتوانیم مردم را بیپناه رها کنیم
🔹 عوامل مسلط بینالمللی در فضای مجازی به شدت فعال هستند؛ تأکید مکرر بر شبکه ملی اطلاعات و تشکیل شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و شرکت رؤسای سه قوه در آن به همین علت است اما متأسفانه اهتمام لازم به این موضوع نمی شود
🔹شبکه ملی اطلاعات اجزایی دارد که این اجزا از زمانبندی ها عقب هستند//
http://eitaa.com/saakhtar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مطالبات دبیر جنبش عدالتخواه از رهبری و واکنش رهبر انقلاب
📌 #رهبر_انقلاب: بر روی درمان دردها هم فکر کنید و پیشنهاد بدهید
http://eitaa.com/saakhtar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد رحیم پور ازغدی:
⬅️انتقاد از نحوه رساله نویسی در حوزه...
http://eitaa.com/saakhtar
چقدر افراد بادغدغهای با این توجیه که بریم تو رو درست کنیم رفتن توی فلان اداره و سازمان و نفهمیدند که آرام آرام تغییر کردند و الان جز یک بوروکرات باندباز کثیف چیزی ازشون نمونده
http://eitaa.com/saakhtar
#تحول_در_حوزه
مقام معظم رهبری:
✅ نظام درسی در حوزه باید کوتاه و کارآمد و بهروز شود. من قبلاً هم راجع به مسألهی برنامههای درسی حوزه عرض کردهام که بنده به هیچ وجه طرفدار رقیق کردن، بیعمق کردن و بیسواد بارآوردن طلبه نیستم؛ اشتباه نشود.
✳️ من میگویم این دورهای را که ما طی میکنیم، میتواند با استفاده از شیوههای جدید، فشردهتر شود. مثلاً من ادبیات را عرض کنم. من نمیدانم اکنون ادبیات در چند سال خوانده میشود؛ اما ادبیاتی را که ما در کتاب «مغنی» یا «مختصر مغنی» یا «مطوّل» یا «مختصر مطوّل» میخوانیم، ادبیات استدلالی است؛ یعنی راهی برای مجتهد شدن در ادبیات است و طلبهی ما این را لازم ندارد. فقیه احتیاج نیست که در ادبیات مجتهد باشد. اینکه گفتهاند در همهی مقدمات اجتهاد، اجتهاد لازم است، حرف محکمی نیست.
🗓۱۳۷۹/۷/۱۴
http://eitaa.com/saakhtar