فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ایه الکرسی روبه نیت ظهوربخونید وگوش بدین
🌴💎💢💎🌴
1_917056964.mp3
1.39M
اذان شهید باکری..
به افق دلهای بیقرار
دلتون شکست التماس دعا🤲🤲🌾🌾
حی علی الصلاه
التماس دعا🌹
امام علی (ع):
هر کس بعد از نماز صبح ۱۱ مرتبه سوره توحید را قبل از طلوع آفتاب بخواند آن روز مرتکب گناه نمیشود حتی اگر شیطان به سوی او طمع کند.
ثواب الأعمال و عقاب الاعمال، ص 277
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#اللهمعجللولیکالفرج
🌴💎🏴💎🌴
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ای که کشتی نجاتی،سلام آقاجان
توقتیل العبراتی،سلام آقاجان
مـن همان بی سروپایم که فقط میخواهم
کربلاقبل وفاتی،سلام آقاجان
✨اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ.✨
🌷اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
🌷وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
🌷وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
🌷وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
#اللهم_عجلـــ_لولیڪ_الفرجـ
#نذرگل_نرجس_صلوات🌴💢🌴
🌴💎🌹💎🌴
# زیارتنامه "شهــــــداء"
🌺بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰن الرَّحیم🌺
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَولِیاءَ اللہ وَ اَحِبّائَهُ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یَا اَصفِیَآءَ اللہ و َاَوِدّآئَهُ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصَارَ دینِ اللهِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ رَسُولِ اللہِ
اَلسَلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَمیرِالمُومِنینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ فاطِمَةَ سَیِّدَةِ نِسآءِ العالَمینَ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبے مُحَمَّدٍ الحَسَنِ بنِ عَلِےّ الوَلِےّ النّاصِحِ
اَلسَّلامُ عَلَیڪُم یا اَنصارَ اَبے عَبدِ اللهِ، بِاَبے اَنتُم وَ اُمّے طِبتُم وَ طابَتِ الاَرضُ الَّتے فیها دُفِنتُم، وَ فُزتُم فَوزًا عَظیمًا فَیا لَیتَنے ڪُنتُ مَعَڪُم فَاَفُوزَ مَعَڪُم...
هدیه به ارواح طیبه شهدا صلوات..
سلام بر شهدا
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
ناصر کاظمی در 12 خردادماه 1335 در خانوادهای معتقد و اهل تقوا در تهران دیده به جهان گشود و از همان ابتدای زندگی، با قشر محروم جامعه، آشنا و همراه شد. پس از پایان دوره متوسطه، با شرکت در کنکور، در رشته «پیراپزشکی و تربیت بدنی» پذیرفته شد و بنا به علاقهای که داشت تحصیلاتش را در تربیت بدنی ادامه داد؛ ناصر همزمان با تحصیل، به کار معلمی و تدریس در مدارس جنوب شهر تهران همت گماشت و بخش مهمی از حقوق معلمی خود را صرف خریدن کتابهای دینی برای شاگردانش کرد. کاظمی در این کلاسها با طرح مباحث دینی، اجتماعی و سیاسی دانشآموزانش را نسبت به مشکلات روز و نیازهای قشر جوان آْگاه کرد.
شهید ناصر کاظمی با اوجگیری مبارزات مردم مسلمان ایران علیه رژیم ستمشاهی، همراه جمعی از زندانیان سیاسی، از زندان آزد شد و جدیتر از گذشته به مبارزه پرداخت و تا پیروزی انقلاب اسلامی، لحظهای آرام نگرفت.
ناصر کاظمی، در خردادماه 1358 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد تا تجربیات خود را در این نهاد مقدس به کار بندد؛ این رزمنده برای مبارزه با گروهکهای ضد انقلاب در کردستان، راهی این خطه از میهن اسلامی شد و به پیشنهاد شهید « محمد بروجردی» فرمانده وقت سپاه کردستان، همراه چند نفر دیگر در 10 دی ماه 1358 به «پاوه» رفت. ناصر فعالیت خود را در پاوه، با سمت «فرماندار» آغاز کرد. وی که در این مسئولیت شایستگی لیاقت و کاردانی خود را نشان داد و علاوه بر سمت فرمانداری، به فرماندهی سپاه پاوه نیز منصوب شد. او بیشتر جلسات خود را با مسئولان شهر، پس از فعالیت طاقت فرسای روزانه و در نیمههای شب میگذاشت و در تمام مدت برای حل مشکلات مردم شهر، از هیچ کوششن دریغ نمیکرد.
سپس ناصر کاظمی از راه ایجاد وحدت بین سپاه و ارتش و بکارگیری نیروهای مردمی و طراحی چند عملیات، موفق شد تا تمام مناطق تحت اشغال ضد انقلاب را از چنگ آنها خارج کند و آْرامش را به منطقه برگرداند. او برای پاکسازی مناطق کردنشین، از مردم بومی استفاده میکرد که این اعتقاد او سبب برقراری ارتباط عاطفی میان او و مردم شد و موجبات آزادی و پاکسازی منطقه «نوربان» و «قشلاق» در راه پاوه را فراهم کرد. خبر این پیروزیها در منطقه میپیچید و رعب و وحشت زیادی در دل ضدانقلاب میافکند.
آزاد سازی و پاکسازی «باینگان»، «نودشه»، «نیسانه»، «نروی»، «نوسود»، «کله چناره»، «شمشی»، از دیگر فعالیتهای این شهید بزرگوار است. وی همچنین برای مقابله با گروههای مسلح ضد انقلاب در کردستان «تیپ ویژه شهدا» را تشکیل داد و فرماندهی آن را به عهده گرفت.
ناصر پس از یک سال و نیم خدمات ارزشمند در پاوه، به سنندج برگشت و بهعنوان «مسئول سپاه پاسداران کردستان» منصوب شد. پاکسازی مناطق حساسی همچون جاده «بانه-سردشت»، «کامیاران»، «مریوان»، «تکاب»، «بوکان» و «سد بوکان» از جمله اقدامات شجاعانه او به شمار میرود.
شهید کاظمی با تمام عشق، در خدمت مردم محروم بود. در کردستان درخشید و چنان شخصیت والایی از خود بروز داد که مردم، دل در گرو محبت او سپردند و حتی نام «ناصر» را برای کودکانشان برگزیدند و بر این نام مباهات کردند.
هوشمندی، بصیرت، شجاعت و قاطعیت از ویژگیهای بارز شهید ناصر کاظمی بود؛ کردستان به وجود او مباهات میکرد و در کنار او، احساس تنهایی و غربت نداشت.
این میداندار بزرگ جهاد سرانجام در تاریخ ششم شهریور ماه سال 1361، در حین پاکسازی محور «پیرانشهر- سردشت»، در یکی از روستاها، به شهادت رسید و کردستان را در سوگ خود نشاند.
آری؛ اینها تنها گوشهای از تلاشها و عملیات شهید کاظمی علیه ضد انقلاب بود که همراه همرزمانشان در جبهههای ناامن و سخت کردستان مقتدرانه جنگیدند و جان خود را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کردند.
#دقایقی_با_شهدا
بنام خدا
شهیدامروز شهید ناصرکاظمی ،شهیدی که نامش باکردستان گره خورده است...