💕🌷
«ﺍﯼ ﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﻭ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻥ ﺍﮔﺮ ﺟﻮﺍﻧﯽ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﺷﺪ، ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻣﺮ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﻧﻬﯽ ﺍﺯ ﻣﻨﮑﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﻮﻟﯽ ﻭ ﺗﺒﺮﺍ ﺭﺍ ﻧﺼﺐ ﺍﻟﻌﯿﻦ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻫﯿﺪ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺿﺎﯼ ﺧﺪﺍ ﻗﺪﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ.
❤️❤️ﺷﻬﯿﺪ ﻧﺒﯽﺍﻟﻠﻪ ﺗﻘﻮﯼ ❤️❤️
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
دل جواز #شهادت را
آخر از #مشهد گرفت
سفره شاه #خراسان
این چنین شاهانه است
گویند امضای شهادت نامه عشاق با امام رضاست...
#آخرین_مشهد
شهدا را یاد کنید با ذکر صلوات
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
#شهادت سنگ را بوسیدنی ڪرد؛
شهادت خاڪ ها را دیدنی ڪرد؛
در آنجایی ڪه عقل و علم ماندند؛
#شهادت عشق را فهمیدنی ڪرد...
#شهادت_هنرمردان_خداست
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
🔵صدای آژیر قرمز میآید، چرا به پناهگاه نمیرویم ؟
👈 لطفا در خانه بمانید 👇
❤️ اگر خود ، خانواده و دیگران را دوست دارید ❤️
🔺«توجه ! توجه ! علامتی که هماکنون میشنوید اعلام خطر یا وضعیت قرمز است و معنی و مفهوم آن این است که حمله هوایی انجام خواهد شد . خیابانها و مکانهای عمومی را ترک و به خانه که پناهگاه شما است بروید »
🔻این جمله برای مردم ایران آشناست. یا آن را در دنیای واقعی شنیدهاند یا در فیلمها دیدهاند. وقتی رادیو اعلام میکرد توجه، توجه، مردم هرچه کار در دست داشتند به زمین میگذاشتند و راهی پناهگاه میشدند.
🔺آنهایی که در خانهشان زیر زمین داشتند به آنجا میرفتند تا هواپیماهای عراقی بیایند، موشکشان را بیندازند یک شهر را داغدار کنند و بروند.
آژیر قرمز
🔻داستان تلخ و تکراری مردم بود. آنها فهمیده بودند وقتی صدای آژیر قرمز آمد یعنی خطر در کمین است و ممکن است جان خودشان و خانوادهشان در خطر باشد. آنها نه تنها به پناهگاه میرفتند بلکه شیشههای خانههای خود را چسب میزدند یا اگر شب حمله صورت میگرفت، چراغهای خانه و اتومبیلها را که آن زمان اکثرا پیکان بود خاموش میکردند.
🔺مردم میدانستند با یک زبان نفهمی به نام صدام حسین روبرو هستند که تشنه قدرت و خون است. حفاظت از خود را تا پایان جنگ با رعایت نکاتی که به آنها آموزش داده شده بود انجام دادند. وقتی جنگ به پایان رسید، پناهگاهها تبدیل به انباری مدارس شد و چسبها از روی شیشهها کنده شدند و شرایط عادی به زندگی ایرانیها برگشت.
🔻حالا به جای موشک، کرونا به مردم زده است. از شمال تا جنوب، از غرب تا شرق کشور را درگیر خود کرده است اما به نظر میرسد برخی از مردم جدیاش نگرفتهاند. فکر میکنند این بیماری یک شوخی است. گویا در برابر دوربین مخفی ایستادهاند و منتظر که مجری از راه برسد و بگوید لبخند بزنید! شما در برابر دوربین مخفی هستید.
🔺چه فرقی بین موشک و کرونا هست؟ موشک هم آدم میکشد، کرونا هم میکشد. موشک هم خانوادگی میکشد، کرونا هم میتواند به راحتی خانوادگی قتل عام کند.
🔻آژیر قرمز کرونا به صدا در آمده است اما خبری از پناهگاه نیست. مردم هواپیماهای کرونا را در آسمان میبییند اما به جای آنکه فرار کنند برایش دست تکان میدهند !
🔺کرونا به اندازه صدام حسین زبان نفهم است. برای او پیر و جوان فرق ندارد. کرونا میخواهد هر روز ترسناکتر شود. ابهت او وقتی میشکند که ما در برابرش بایستیم. ابهت صدام هم اینگونه شکست. جوانهای سرزمین برای شکست صدام به جبههها رفتند و در برابر این غول بیشاخ و دم ایستادند تا او نتواند یک وجب از خاک ایران را به نام خود سند بزند.
🔻راهحل آن روز رفتن بود و امروز ماندن . مچ کرونا با ماندن در خانه خم میشود . وقتی آژیر کرونا به صدا درآمد باید در خانه بمانیم تا وضعیت سفید اعلام شود.
🔺میشود کرونا را شکست داد اگر بخواهیم . خانه ماندن سخت است. وضعیت اقتصادی بحرانی است اما چاره چیست ؟ برای حفظ جانمان و خانوادهمان باید در خانه بمانیم ، کمتر بیرون برویم تا کرونا هم بخشی از خاطراتمان شود.
ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا شهرستان بهشهر
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
🌴سنگر عشق🌴
شلخته تر از سرباز ها ندیدهام از جنگ که بر میگردند یکی دستش را یکی پایش را یکی دلش را و حواس پرتت
من حاضرم جونمو بدم برا این شلخته گی 😭😭😭😭😭😭
۲۲ اسفند ۱۳۹۸
✅ معجزه توسل به حضرت زهرا (س)
🌷یقین کردم که قطع نخاع شده ام. چون هیچ حسی نداشتم. خون از صورت و گردنم جاری بود. در همان حال به مادرسادات توسل پیدا کردم و گفتم: خدایا اگر صلاح میدانی به حق مادر پهلو شکسته مرا شفا بده تا دستگیر دیگران باشم.
🌷 این حرفها را با خودم زمزمه کردم. یکباره دیدم که حس به دستانم برگشت بعد پاهایم و... دستم را دراز کردم و اسلحه را برداشتم.
🌷افسر عراقی کمی جلوتر از من ایستاده بود. هدفگیری کرده و شلیک کردم.
🌷 با کشته شدن افسر عراقی بقیه سربازان دشمن فرار کرده و رزمندگان ما جلو آمدند. بعد هم مرا به بیمارستان آوردند.
💐پزشکان میگویند گلوله به گردن و نخاع تو اصابت کرده. اما اینکه قطع نخاع نشدی یک معجزه است.
🍃🌺
محفل انس ورفاقت باشهدا
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕊🕊🕊🕊🕊
۲۲ اسفند ۱۳۹۸